los spermogram

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Lampicao9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 11:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lampicao9 »

JZM, terapija za VTO jeste ''agresivna'', ja sam je za dlaku izbegla, ali sam se pre toga informisala o svemu tome. Često se ispostavi da je to jedino resenje, i da ne treba bežati od toga i previše čekati. Ja sam iz NS. U avgustu su me stavili u program za mart, srećom, izbegli smo to i oslobodila sam nekom mesto. Tada mi je to od avgusta do marta izgledalo kao večnost. Sad čujem od drugarice da su joj u našoj Betaniji rekli da je sve popunjeno za ovu godinu. Godina dana čekanja je zaista mnogo. Mislim da je najbolje da se prijavite u program, pa pokušavate prirodno, pa ako se desi-desi do tad, a ko ne VTO je tu.
bihejviorizam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 3:32 pm

Post od bihejviorizam »

Moj prijatelj kome je ustanovljena oligospermia je koristio Peruvianmaca i kaže da je popravio stanje značajno... ne znam da li ima još nekog ko je pokušao sa ovim preparatom, pa da kaže nešto... prezentacija je inače na www.macaperuvian.com/men
LaFolie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 04, 2009 3:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: los spermogram

Post od LaFolie »

cao svima

MM je prestao da pusi, uzima Ezerex, puno puno vitamina, itd itd
Nista se specijalno nije promenilo, sa 10% na 13% za 6meseci.....
Hormoni su mu OK, inhibin... jednostavno nema objasnjenja...
Odgovori