Ponekad da ne bi ljudima sve objasnjavala ja im kazem da sam neka vrsta narkomana.
Bockanje u javnosti
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
Re: Bockanje u javnosti
Dok sam bila mladja bilo me je veoma sramota
sto imam secer i sto se razlikujem od mojih drugova,ali sada vise ne.Nije mi problem da se bockam i dajem isulin pred onima koji znaju da imam secer.Nekad drugovi cak zele da znaju sto vise i pitaju me da im objasnim kako sve funkcionise i nije mi problem.Ali mi je malo neprijatno da dajem insulin pred onima koji ne znaju za moj ''problem''.Jednom mi je u kuci bio tip (drug mog rodjaka) koji nije znao da imam secer i kad sam izvadila pen sa insulinom(znate ono pola sata pre davanja), on me je,da kazem,''cudno pogledao'',mada to nije bilo gledanje vec je buljio cas u mene,cas u pen sa insulinom i svi u kuci su to primetili.Meni je bilo malo smesno,ali i veoma neprijatno.
Ponekad da ne bi ljudima sve objasnjavala ja im kazem da sam neka vrsta narkomana.
Citav zivot mi sole pamet,a ja imam secernu bolest.
-
Zemunac
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Bockanje u javnosti
U takvim situacijama, obično kažem: izvin'te, ali ja sam krvavo sladakotkacena napisao:Dok sam bila mladja bilo me je veoma sramotasto imam secer i sto se razlikujem od mojih drugova,ali sada vise ne.Nije mi problem da se bockam i dajem isulin pred onima koji znaju da imam secer.Nekad drugovi cak zele da znaju sto vise i pitaju me da im objasnim kako sve funkcionise i nije mi problem.Ali mi je malo neprijatno da dajem insulin pred onima koji ne znaju za moj ''problem''.Jednom mi je u kuci bio tip (drug mog rodjaka) koji nije znao da imam secer i kad sam izvadila pen sa insulinom(znate ono pola sata pre davanja), on me je,da kazem,''cudno pogledao'',mada to nije bilo gledanje vec je buljio cas u mene,cas u pen sa insulinom i svi u kuci su to primetili.Meni je bilo malo smesno,ali i veoma neprijatno.
Svejedno, slatkim i gorkim a onima između; Srećna vam i naša i vaša Nova 2010. godina.