Bockanje u javnosti

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

otkacena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 12, 2010 8:19 pm

Re: Bockanje u javnosti

Post od otkacena »

Dok sam bila mladja bilo me je veoma sramota :oops: sto imam secer i sto se razlikujem od mojih drugova,ali sada vise ne.Nije mi problem da se bockam i dajem isulin pred onima koji znaju da imam secer.Nekad drugovi cak zele da znaju sto vise i pitaju me da im objasnim kako sve funkcionise i nije mi problem.Ali mi je malo neprijatno da dajem insulin pred onima koji ne znaju za moj ''problem''.Jednom mi je u kuci bio tip (drug mog rodjaka) koji nije znao da imam secer i kad sam izvadila pen sa insulinom(znate ono pola sata pre davanja), on me je,da kazem,''cudno pogledao'',mada to nije bilo gledanje vec je buljio cas u mene,cas u pen sa insulinom i svi u kuci su to primetili.Meni je bilo malo smesno,ali i veoma neprijatno.
Ponekad da ne bi ljudima sve objasnjavala ja im kazem da sam neka vrsta narkomana. :wink:
Citav zivot mi sole pamet,a ja imam secernu bolest.:D
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Bockanje u javnosti

Post od Zemunac »

otkacena napisao:Dok sam bila mladja bilo me je veoma sramota :oops: sto imam secer i sto se razlikujem od mojih drugova,ali sada vise ne.Nije mi problem da se bockam i dajem isulin pred onima koji znaju da imam secer.Nekad drugovi cak zele da znaju sto vise i pitaju me da im objasnim kako sve funkcionise i nije mi problem.Ali mi je malo neprijatno da dajem insulin pred onima koji ne znaju za moj ''problem''.Jednom mi je u kuci bio tip (drug mog rodjaka) koji nije znao da imam secer i kad sam izvadila pen sa insulinom(znate ono pola sata pre davanja), on me je,da kazem,''cudno pogledao'',mada to nije bilo gledanje vec je buljio cas u mene,cas u pen sa insulinom i svi u kuci su to primetili.Meni je bilo malo smesno,ali i veoma neprijatno.
Ponekad da ne bi ljudima sve objasnjavala ja im kazem da sam neka vrsta narkomana. :wink:
U takvim situacijama, obično kažem: izvin'te, ali ja sam krvavo sladak :lol: .

Svejedno, slatkim i gorkim a onima između; Srećna vam i naša i vaša Nova 2010. godina.
Odgovori