Zuta kosa i obrve
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Zuta kosa i obrve
I obrve rastu, tako da ce ti otpasti te koje su vec pozutele, no to ce potrajati. Postoji posebna farba za obrve i mozes ih do tada (ti ili frizer) prefarbati. Nije to nista strasno.
a zasto bi bile gore posle 2-3 godine?
i ne farbaju se kod frizera nego kod kozmeticara
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm
aha znaci ima nadeDea napisao:I obrve rastu, tako da ce ti otpasti te koje su vec pozutele, no to ce potrajati. Postoji posebna farba za obrve i mozes ih do tada (ti ili frizer) prefarbati. Nije to nista strasno.

-
- Stalni član
pa mozda bi se ta farba ili sto god da je izblijedila jer ne moze citavi zivot da potraje, a sa tim i obrve, tj ako je isti efekat kao sa kosom..ne znam nisam to radio niti imam namjeru ali hvala na savjetu.bevana napisao:a zasto bi bile gore posle 2-3 godine?

Ja se stvarno izvinjavam, verovatno da postavljacu teme nije ni malo smesno, ali tema je upiš!
Crkla sam od smeha, pa gde to da se desi jednom crnogorcu?
A sto ne izbledis sak skroz kosu? Kao Billy Idol?

Crkla sam od smeha, pa gde to da se desi jednom crnogorcu?
A sto ne izbledis sak skroz kosu? Kao Billy Idol?

E, ja farbam obrve i to moram da radim svake 2 nedelje, jer mi toliko vremena treba da izrastu nove. Pij B vitamin da ti brže raste kosa i istrpi malo i sve će se vratiti na staro. Imaš i varijantu da se farbaš, kao što su ti već predložili, ali farba retko može da bude iste boje kao što je prirodna kosa, a onda ćeš imati izrastak i izgledaćeš malo glupo. Ja bih na tvom mestu izdržala da se obrve regenerišu a za kosu bih smislila nešto sa frizurom.
-
- Stalni član
cek cek cekifigenija napisao:E, ja farbam obrve i to moram da radim svake 2 nedelje, jer mi toliko vremena treba da izrastu nove. Pij B vitamin da ti brže raste kosa i istrpi malo i sve će se vratiti na staro. Imaš i varijantu da se farbaš, kao što su ti već predložili, ali farba retko može da bude iste boje kao što je prirodna kosa, a onda ćeš imati izrastak i izgledaćeš malo glupo. Ja bih na tvom mestu izdržala da se obrve regenerišu a za kosu bih smislila nešto sa frizurom.
izrastak kakav crni izrastak ?
ja ovo ofarbah prije par dana, 2 nedelje da ti izrastu obrve ? sto pricas to...lako mi je za kosu, no obrve mislim sad su ok, sestra mi rece kao necu morati da ih ofarbam ni za pola god...a inace ne primjecuje se nesto to sto je pozucelo..al eto