Zuta kosa i obrve
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm
Zuta kosa i obrve
Evo sam se ovdje registrovao jer sad treba i meni pomoc, prije sam citao uvijek oko uraslog nokta pisacu oko toga kasnije kako da se rijesite toga, barem ja jesam,ali nebitno to sad.
Svi znate za hidrociklin kremu, i hidrogen ja sam imao na celo par bubuljica i to sam cistio hidrogenom 3% tako jedno 3-4 noci sve ok, onda sam jedno 4-5 puta, 2 puta navece i 2 na dan namazao celo tom hidrociklin kremom, sad imam jedan problem kosa ispred je pocela da dobija zutu boju, kao i obrve nije jako zuta ali eto par drugova danas mi to u sql primjetili..a inace mi je kosa crna a i obrve, ne znam sta da radim...Neki savjet bilo sta
Svi znate za hidrociklin kremu, i hidrogen ja sam imao na celo par bubuljica i to sam cistio hidrogenom 3% tako jedno 3-4 noci sve ok, onda sam jedno 4-5 puta, 2 puta navece i 2 na dan namazao celo tom hidrociklin kremom, sad imam jedan problem kosa ispred je pocela da dobija zutu boju, kao i obrve nije jako zuta ali eto par drugova danas mi to u sql primjetili..a inace mi je kosa crna a i obrve, ne znam sta da radim...Neki savjet bilo sta
-
- Stalni član
Re: Zuta kosa i obrve
citavi dan cekam odgovor i nista...
oce li mi se vratiti crna kosa i crne obrve ?...bilo ko ljudi..

uh pa ko ti je rekao hidrogen da koristis za to?acid boracid je za to a ne hidrogem...izbelio ti je tj. posvetlio obrve i kosu jel si verovatno presao hidrogenom i preko obrva...
mani se hidrogena i uzmi bornu miselinu i neku adekvatnu kremu za bubuljice neka ti preporuce u apoteci....
mani se hidrogena i uzmi bornu miselinu i neku adekvatnu kremu za bubuljice neka ti preporuce u apoteci....
-
- Stalni član
vjerovatno je to palo na obrve kako sam cistio celo...nego me zanima oce li mi se vratiti crna boja obrva i kose ?..
A ne koristim vise sad hidrogen..
A ne koristim vise sad hidrogen..
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 03, 2009 2:38 pm
Nece ako si hidrogenom izbjeljivao.
-
- Stalni član
Hidrogen sprej 3% - to sam koristio i nisam stavljao direktno na obrve nego na celo pa je vjerovatno to palo...a zaebas li me da ce mi ovako ostati obrve..mogu li ikako da vratim ovo da opet budu crne..
mozes da prefarbas
i ne zezaju te ostace tako,naravno dok ne izraste kosa ,pa osisas to zuto
i ne zezaju te ostace tako,naravno dok ne izraste kosa ,pa osisas to zuto
-
- Stalni član
a zanimaju me samo obrve najvise, lako cu za kosu...nego kako cu sa obrvama...pih
pa mislim da nema drugog resenja ,jbg
-
- Stalni član
ok hvala na odgovoru, ako iko ima neki drugi savjet da se moze to popraviti neka pise, nemate pojma kako me ovo nervira...
ne znam da li si razumeo,mozes obrve da prefarbas
poz
poz
-
- Stalni član
a ne vala da farbam obrve...pa posle 2-3 godine jos gore da mi bude...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
xe,xe,xe, montenigers, nemoj se sjekirat puno, obrve ce ti izrast, no to je sad u modu. Otidji kod frizera neka ti ih ofarba, dva do tri puta, i bices ka nov.goodbyemylover napisao:a zanimaju me samo obrve najvise, lako cu za kosu...nego kako cu sa obrvama...pih

-
- Stalni član
ae crnogorac
kako da ofarbam obrve ? mislim nikad to nisam radio...a i da podjem kod frizera da mi ih ofarba, samo bi mi falilo da me jos vise nagrdi, ili posle toga da mi one izblijede od farbe...je li to moguce

kako da ofarbam obrve ? mislim nikad to nisam radio...a i da podjem kod frizera da mi ih ofarba, samo bi mi falilo da me jos vise nagrdi, ili posle toga da mi one izblijede od farbe...je li to moguce
-
- Stalni član
ja sad ovo vidim, valjda ne mislis na to da obrve cupam ? Mada imam guste obrve al eto..Mihajlobre napisao:xe,xe,xe, montenigers, nemoj se sjekirat puno, obrve ce ti izrast, no to je sad u modu. Otidji kod frizera neka ti ih ofarba, dva do tri puta, i bices ka nov.goodbyemylover napisao:a zanimaju me samo obrve najvise, lako cu za kosu...nego kako cu sa obrvama...pih