Zuta kosa i obrve

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Zuta kosa i obrve

Post od Dea »

I obrve rastu, tako da ce ti otpasti te koje su vec pozutele, no to ce potrajati. Postoji posebna farba za obrve i mozes ih do tada (ti ili frizer) prefarbati. Nije to nista strasno.
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Post od bevana »

a zasto bi bile gore posle 2-3 godine?
i ne farbaju se kod frizera nego kod kozmeticara
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm

Post od goodbyemylover »

Dea napisao:I obrve rastu, tako da ce ti otpasti te koje su vec pozutele, no to ce potrajati. Postoji posebna farba za obrve i mozes ih do tada (ti ili frizer) prefarbati. Nije to nista strasno.
aha znaci ima nade :) a neka potraje koliko potraje.
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član

Post od goodbyemylover »

bevana napisao:a zasto bi bile gore posle 2-3 godine?
i ne farbaju se kod frizera nego kod kozmeticara
pa mozda bi se ta farba ili sto god da je izblijedila jer ne moze citavi zivot da potraje, a sa tim i obrve, tj ako je isti efekat kao sa kosom..ne znam nisam to radio niti imam namjeru ali hvala na savjetu.
milica s
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 22, 2009 8:37 am

Post od milica s »

:lol: a jesi sasav pa kada izraste nova kosa i nove obrve rasce ti crne nece biti zute...isto kao mi zene kada se farbamo kada raste kosa ne raste farbana nego prirodna...
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Ja se stvarno izvinjavam, verovatno da postavljacu teme nije ni malo smesno, ali tema je upiš! :D

Crkla sam od smeha, pa gde to da se desi jednom crnogorcu?

A sto ne izbledis sak skroz kosu? Kao Billy Idol? :)
ifigenija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 20, 2008 1:40 pm

Post od ifigenija »

E, ja farbam obrve i to moram da radim svake 2 nedelje, jer mi toliko vremena treba da izrastu nove. Pij B vitamin da ti brže raste kosa i istrpi malo i sve će se vratiti na staro. Imaš i varijantu da se farbaš, kao što su ti već predložili, ali farba retko može da bude iste boje kao što je prirodna kosa, a onda ćeš imati izrastak i izgledaćeš malo glupo. Ja bih na tvom mestu izdržala da se obrve regenerišu a za kosu bih smislila nešto sa frizurom.
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član

Post od goodbyemylover »

ifigenija napisao:E, ja farbam obrve i to moram da radim svake 2 nedelje, jer mi toliko vremena treba da izrastu nove. Pij B vitamin da ti brže raste kosa i istrpi malo i sve će se vratiti na staro. Imaš i varijantu da se farbaš, kao što su ti već predložili, ali farba retko može da bude iste boje kao što je prirodna kosa, a onda ćeš imati izrastak i izgledaćeš malo glupo. Ja bih na tvom mestu izdržala da se obrve regenerišu a za kosu bih smislila nešto sa frizurom.
cek cek cek
izrastak kakav crni izrastak ?
ja ovo ofarbah prije par dana, 2 nedelje da ti izrastu obrve ? sto pricas to...lako mi je za kosu, no obrve mislim sad su ok, sestra mi rece kao necu morati da ih ofarbam ni za pola god...a inace ne primjecuje se nesto to sto je pozucelo..al eto
Odgovori