Nervoza zbog rasta zubica

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

:wink:
Kad te zovem, čuj me, Bože, pravdo moja! u tjeskobi daj mi prostor; smiluj se na me i usliši molitvu moju.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Moja beba ima 9.5 meseci i jos nijedan zub. Balavi, pljuje a preko dana nije jako nervozna samo u zadnje vreme nocu vrsiti od plakanja.....

Sad se vec brinem..kad ce????
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Post od spy »

Tako se i ja pitam kad ce (moja beba sad ulazi u 8. mesec) i obzirom na iste simptome kao i Vasa beba,nadamo se SAD CE!!! :lol: :lol:
Burli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 19, 2009 11:50 pm

Post od Burli »

Čitajući članak u časopisu "Moja Beba" odlučili smo da poručimo tu ogrlicu od ćilibara. Beba je imala nekih 4-5 mjeseci i već su počeli da je muče zubići.Vjerovali ili ne odmah nakon 2-3 dana smo primjetili razliku, manje je gurala prste u usta, manje je balila, nervoze takođe nije bilo i evo sada u 10-om mjesecu imamo 3 zuba a vrlo vjerovatno će ih uskoro biti još...

Inače u njihovom da tako kažem uputstvu stoji da jedna ogrlica pripada isključivo jednoj bebi, tj. da nema efekta ako se pozajmljuje kao i to da se jednom sedmično opere i osuši na suncu...
Ogrlica je koštala oko 45 eura, postoji i web adresa samo ne znam da li se kosi sa pravilima ovog foruma da je postavim?
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

Burli napisao: Inaèe u njihovom da tako kažem uputstvu stoji da jedna ogrlica pripada iskljuèivo jednoj bebi, tj. da nema efekta ako se pozajmljuje kao
A tek ovo mi je potpuno navlacenje! Ma nije nego, i ako imas vise dece, moras svima da kupis po jednu? Meni je ovo trgovacki bezobrazluk!
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Burli napisao:Čitajući članak u časopisu "Moja Beba" odlučili smo da poručimo tu ogrlicu od ćilibara. Beba je imala nekih 4-5 mjeseci i već su počeli da je muče zubići.Vjerovali ili ne odmah nakon 2-3 dana smo primjetili razliku, manje je gurala prste u usta, manje je balila, nervoze takođe nije bilo i evo sada u 10-om mjesecu imamo 3 zuba a vrlo vjerovatno će ih uskoro biti još...

Inače u njihovom da tako kažem uputstvu stoji da jedna ogrlica pripada isključivo jednoj bebi, tj. da nema efekta ako se pozajmljuje kao i to da se jednom sedmično opere i osuši na suncu...
Ogrlica je koštala oko 45 eura, postoji i web adresa samo ne znam da li se kosi sa pravilima ovog foruma da je postavim?

I, ja mislim da nema logicnog objasnjenja za ne pozajmljivanje.
Recite mi samo, je li imate onu zute boje, ili onu sarenkastu koaj lici bas na kamencice.Mi imamo zute boje i sad za nju neki kazu da je kopija, mislilm ko ce ti ga vise znati.Pojavila se prica kao da su to kopije po apotekama i da treba porucivati bas iz Rusije.

CIST MARKETING!
Burli
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 19, 2009 11:50 pm

Post od Burli »

Kako kaže Balašević. "I ako su lagali mene i ja lažem Vas"... :wink:

Ja samo hoću da kažem da je našoj bebi ogrlica pomogla iako smo i sami bili skeptici po pitanju iste!!! Ljudi u okruženju(bake, dede, tetke, strine i dr.) su smatrali da smo vjerovatno "pukli" što trošimo pare na te "gluposti" dok sada mudro ćute i uopšte nemaju komentare...

@dolce-vita: Uzeli smo tu šarenu, tačnije "Mix White-Cognac" i to ne u Rusiji već u BGD-u, uostalom evo Vam sajt pa pogledajte
http://www.ogrlicezabebe.com/

P.S. Sad tek vidim da su proširili ponudi te da imaju ogrlice za mame, valjda da i njima olakšaju izrastanje zubića "treće generacije"... :D
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

RE OGRLICA ZA BEBE

Post od dolce-vita »

Znam za taj sajt, ima i u casopisu moja beba.Dugo vremena sam ja gledala te ogrlice i po casopisima i sajtovima, Za svoje dete sve, i taman sam se spremala da je kupim i onda smo je pozajmili.

Mada, iskreno da vam kazem, u holu dz sam pricala sa nekoliko mama koje su rekle da su bacile pare, to izgleda zavisi i od deteta.Ko ce ti ga znati.
Staša
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 24, 2008 6:23 pm

ćilibarske ogrlice

Post od Staša »

nisam pročitala sve odgovore na ovu temu, ali moja beba redovno nosi ćilibarsku ogrlicu i mnogo joj pomaže, istu muku je mučila ali kad sam joj stavila ogrlicu nervoza, curenje iz usta i plač su prestali. Kad se malo unervozi nanesem joj dentinox n kapi i smiri se. ima 7 mjeseci i niti jedan zubić. :cry:
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

Da li neko zna gde ima u Nemackoj da se kupi ogrlica za zubice imam rodjaka malo starijeg i moram znati gde da je potrazi posto je tamo mnogo jeftinije????
Odgovori