Nervoza zbog rasta zubica
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Nervoza zbog rasta zubica
Interesuje me sta ste koristile da ublazite svrab kad detetu nice zubic. Imam jako puno problema moja malena je jako nervozna i muce je zubici. Koristim Calgel i par puta sam joj namocenom gazom namazala desni sa belim vinom i to je pomoglo. Da li ima nesto jos delotvornije.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
re nervoza
Mojoj bebi je jutros iznikao gornji zubic, sinoc se budio nekoliko puta i kao da je plakao u snu.Je li vam se desilo da beba slini ako pred izlazak zubica?Moj je bebac juce ceo dan slinio, danas skoro nista.Inace, meni je bolji calgel od dentinox kapi.
Pozzzzzzzzz
Pozzzzzzzzz
Mi nisdmo koristili nista za desni a da je slinio slinio nama je 6 zubica od 5 do 8 meseca izaslo. Istinaimao je uvek blagu temperaturu i pogricko je sve zivo u kici ali izasli su.
Mislim da su sada opet krenuli neki jer smo se opet poceli grickati
By
PS Ja nebi koristila belo vino zbog alkohola koje sadrzi ali imam drugarica koji su koristili tu metodu.
Mislim da su sada opet krenuli neki jer smo se opet poceli grickati

By
PS Ja nebi koristila belo vino zbog alkohola koje sadrzi ali imam drugarica koji su koristili tu metodu.
- dolce-vita
- Stalni član
re nervoza zbog zubica
Nie prvi, nego treci.
- dolce-vita
- Stalni član
Re: Nervoza zbog rasta zubica
mislim da je bolje da mama popije malo vina, nego da daje deci...unka napisao: par puta sam joj namocenom gazom namazala desni sa belim vinom i to je pomoglo.

Imam i ja poznanica narkomanki, pa nisam dala detetu marihuanu. Mada, one tvrde da im pomaze.
[/quote]
Ovo je dobro!
Mi imamo 2 dole, a gornje jedinice nikaaakooo vec da izbiju. Cini mi se da je belo i oteceno vec 2 meseca. O balavljenju da ne pricam.... Mazemo Dentinoks kapi, ali to samo kratko ublazi bol.

Mi imamo 2 dole, a gornje jedinice nikaaakooo vec da izbiju. Cini mi se da je belo i oteceno vec 2 meseca. O balavljenju da ne pricam.... Mazemo Dentinoks kapi, ali to samo kratko ublazi bol.
Ta nemojte kaz'ti? Rogovi? Bas?!
Na svetu ima oko sest milijardi ljudi, i svima su izasli zubi, a nijednom roditelju rogovi. Ti ces direkt u Ginisa.
Hajmo malo strpljenja, malo razumevanja, malo manje drame... to su nasa deca, voljena deca, zeljena deca, i mala su i nemocna, a mi smo odrasli, odgovorni ljudi koji to mogu i treba da razumeju.
Gingigel se kod nas pokazao kao bolji od "dentinoxa", mada je malo skuplji (oko 600 dinara). Takodje, privremeno pomazu i hladne glodalice, one punjene vodom koje se hlade u frizideru.
Na svetu ima oko sest milijardi ljudi, i svima su izasli zubi, a nijednom roditelju rogovi. Ti ces direkt u Ginisa.

Hajmo malo strpljenja, malo razumevanja, malo manje drame... to su nasa deca, voljena deca, zeljena deca, i mala su i nemocna, a mi smo odrasli, odgovorni ljudi koji to mogu i treba da razumeju.

Gingigel se kod nas pokazao kao bolji od "dentinoxa", mada je malo skuplji (oko 600 dinara). Takodje, privremeno pomazu i hladne glodalice, one punjene vodom koje se hlade u frizideru.