Nervoza zbog rasta zubica
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Čitajući članak u časopisu "Moja Beba" odlučili smo da poručimo tu ogrlicu od ćilibara. Beba je imala nekih 4-5 mjeseci i već su počeli da je muče zubići.Vjerovali ili ne odmah nakon 2-3 dana smo primjetili razliku, manje je gurala prste u usta, manje je balila, nervoze takođe nije bilo i evo sada u 10-om mjesecu imamo 3 zuba a vrlo vjerovatno će ih uskoro biti još...
Inače u njihovom da tako kažem uputstvu stoji da jedna ogrlica pripada isključivo jednoj bebi, tj. da nema efekta ako se pozajmljuje kao i to da se jednom sedmično opere i osuši na suncu...
Ogrlica je koštala oko 45 eura, postoji i web adresa samo ne znam da li se kosi sa pravilima ovog foruma da je postavim?
Inače u njihovom da tako kažem uputstvu stoji da jedna ogrlica pripada isključivo jednoj bebi, tj. da nema efekta ako se pozajmljuje kao i to da se jednom sedmično opere i osuši na suncu...
Ogrlica je koštala oko 45 eura, postoji i web adresa samo ne znam da li se kosi sa pravilima ovog foruma da je postavim?
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Burli napisao:Čitajući članak u časopisu "Moja Beba" odlučili smo da poručimo tu ogrlicu od ćilibara. Beba je imala nekih 4-5 mjeseci i već su počeli da je muče zubići.Vjerovali ili ne odmah nakon 2-3 dana smo primjetili razliku, manje je gurala prste u usta, manje je balila, nervoze takođe nije bilo i evo sada u 10-om mjesecu imamo 3 zuba a vrlo vjerovatno će ih uskoro biti još...
I, ja mislim da nema logicnog objasnjenja za ne pozajmljivanje.
Recite mi samo, je li imate onu zute boje, ili onu sarenkastu koaj lici bas na kamencice.Mi imamo zute boje i sad za nju neki kazu da je kopija, mislilm ko ce ti ga vise znati.Pojavila se prica kao da su to kopije po apotekama i da treba porucivati bas iz Rusije.
CIST MARKETING!
Kako kaže Balašević. "I ako su lagali mene i ja lažem Vas"...
Ja samo hoću da kažem da je našoj bebi ogrlica pomogla iako smo i sami bili skeptici po pitanju iste!!! Ljudi u okruženju(bake, dede, tetke, strine i dr.) su smatrali da smo vjerovatno "pukli" što trošimo pare na te "gluposti" dok sada mudro ćute i uopšte nemaju komentare...
@dolce-vita: Uzeli smo tu šarenu, tačnije "Mix White-Cognac" i to ne u Rusiji već u BGD-u, uostalom evo Vam sajt pa pogledajte
http://www.ogrlicezabebe.com/
P.S. Sad tek vidim da su proširili ponudi te da imaju ogrlice za mame, valjda da i njima olakšaju izrastanje zubića "treće generacije"...

Ja samo hoću da kažem da je našoj bebi ogrlica pomogla iako smo i sami bili skeptici po pitanju iste!!! Ljudi u okruženju(bake, dede, tetke, strine i dr.) su smatrali da smo vjerovatno "pukli" što trošimo pare na te "gluposti" dok sada mudro ćute i uopšte nemaju komentare...
@dolce-vita: Uzeli smo tu šarenu, tačnije "Mix White-Cognac" i to ne u Rusiji već u BGD-u, uostalom evo Vam sajt pa pogledajte
http://www.ogrlicezabebe.com/
P.S. Sad tek vidim da su proširili ponudi te da imaju ogrlice za mame, valjda da i njima olakšaju izrastanje zubića "treće generacije"...

- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
RE OGRLICA ZA BEBE
Znam za taj sajt, ima i u casopisu moja beba.Dugo vremena sam ja gledala te ogrlice i po casopisima i sajtovima, Za svoje dete sve, i taman sam se spremala da je kupim i onda smo je pozajmili.
Mada, iskreno da vam kazem, u holu dz sam pricala sa nekoliko mama koje su rekle da su bacile pare, to izgleda zavisi i od deteta.Ko ce ti ga znati.
Mada, iskreno da vam kazem, u holu dz sam pricala sa nekoliko mama koje su rekle da su bacile pare, to izgleda zavisi i od deteta.Ko ce ti ga znati.
ćilibarske ogrlice
nisam pročitala sve odgovore na ovu temu, ali moja beba redovno nosi ćilibarsku ogrlicu i mnogo joj pomaže, istu muku je mučila ali kad sam joj stavila ogrlicu nervoza, curenje iz usta i plač su prestali. Kad se malo unervozi nanesem joj dentinox n kapi i smiri se. ima 7 mjeseci i niti jedan zubić.