Sramota ObaveznoProcitaj te

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

larisabg napisao: Iako se trudim da ne obracam paznju na ocigledne gluposti,ovog puta nisam izdrzala.Sama cinjenica da ste u stanju da srocite ovako "nadahnut,cinjenicama potkrepljen,dokazima potvrdjen i razumom obrazlozen" post kaoi i njemu slicne,nije toliko strasna .Samo zdravorazumsko rezonovanje dovoljno je za prepoznavanje gluposti...
Strasno je da se Vi,po svemu sudeci, niste obratili za pomoc nekom strucnjaku koji Vam je mozda i mogao pomoci da se resite tog silnog nezadovoljstva,gneva i agresije koji nosite sa sobom i koji Vas verovatno jedu iznutra i prave Vam potrebu da se ispraznite lupetajuci toliko da ispadate smesni.
Predlazem Vam da se sto hitnije javite nekome,mozda Vam se moze pomoci...
Naravno pod uslovom da saopstveni bezobrazluk pokusate da kontrolisete,jer se time niko nece baviti...
Zelim Vam dobro mentalno i fizicko zdravlje!
DrBgMnogo pozdrava!Potpuno razumem da Vam je prekipelo i da ste morali da se ukljucite!
Ka1 samo napred
!
Potpisujem
Slika
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Ja sam zaboravio onokoliko koliko vi nikada necete ni znati. Tu lezi kljuc kompletne argumentacije i tu je osnovna razlika izmedju mene i vas. Ako vi nemate talenta da razlikujete realnost logike od fikcije onda je to samo vas problem. A kao sto sam i naveo, SVAKI problem ima svoju soluciju, samo je valja zdravorazumski potraziti, ako to zaista i umete...

Sve najbolje!

larisabg napisao:
MACHINE napisao:Kada bi medicinski naucni kadar mogao u svom domenu da uradi ono sto su uradili '69 kada su sleteli i vratili se sa meseca onda ne bi niko bio bolestan. Kaskate neki milenijum ispred nativnih nauka.

Ti "lekici" nisu epohalno naucno otkrice iz prostog razloga sto negde, nekad i kod nekoga deluju a kod nekoga ne...nemoj da se lazemo, sve dok vi ne ne mozete da nucno tvrdite da ce i na koji nacin delovati kod svakog pojedinca nem tu ni govora o metodologiji i sistematicnosti. Zamislite kada bi moderni cluster ili grid sistemi razlicitih topologija mreza imali nepredvidive rezultate i posledice izvrsavanja odredjenih poslova. Vi danas ne biste imali nikakvu informaticku pomoc i ne biste se sa mnom dokucavali nego uz svecu pisali perom od nekog petla. Nemojte da iznosite nesto o cmeu pojma nemate. Sve to sto ste naveli od "otkrica" je samo mrvica sa stola koji vi nikako zdravorazumski da dosegnete. Smesno, zaista...

ja kada nekom nesto ovde preporucim to znaci da je apsolutno (100%) bezbedno i provereno...
Iako se trudim da ne obracam paznju na ocigledne gluposti,ovog puta nisam izdrzala.Sama cinjenica da ste u stanju da srocite ovako "nadahnut,cinjenicama potkrepljen,dokazima potvrdjen i razumom obrazlozen" post kaoi i njemu slicne,nije toliko strasna .Samo zdravorazumsko rezonovanje dovoljno je za prepoznavanje gluposti...
Strasno je da se Vi,po svemu sudeci, niste obratili za pomoc nekom strucnjaku koji Vam je mozda i mogao pomoci da se resite tog silnog nezadovoljstva,gneva i agresije koji nosite sa sobom i koji Vas verovatno jedu iznutra i prave Vam potrebu da se ispraznite lupetajuci toliko da ispadate smesni.
Predlazem Vam da se sto hitnije javite nekome,mozda Vam se moze pomoci...
Naravno pod uslovom da saopstveni bezobrazluk pokusate da kontrolisete,jer se time niko nece baviti...
Zelim Vam dobro mentalno i fizicko zdravlje!
DrBgMnogo pozdrava!Potpuno razumem da Vam je prekipelo i da ste morali da se ukljucite!
Ka1 samo napred!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Ja sam zaboravio onokoliko koliko vi nikada necete ni znati. Tu lezi kljuc....
.... vašeg glavnog zdravstvenog problema, a on se može rešiti posetom nekoga od kolega čije kontakte možete naći na sajtu:

http://bpa.org.rs/
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Ja se stalno pitam kome je i zasto u cilju rasterati doktore sa ovog foruma.Dajte molim Vas nemojte provocirati da nam i oni odu.Nama koji smo suoceni sa najgorom i najopakijom bolescu zaista to smeta i ovakva prepucavanja nebi trebalo da bilo kome odgovaraju,a cini mi se da ih je sve cesce i cesce.Moramo shvatiti da su oni ovde dobrovoljno i u svoje slobodno vreme dosli da pomognu.

Ja se iskreno nadam da ovu moju poruku niko nece shvatiti pogresno i da cu makar malo uspeti da ublazim ovu nepotrebno zategnutu situaciju.

POZDRAV ZA SVE I POSTUJMO JEDNI DRUGE.
Lucky71
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 04, 2008 3:31 pm

Post od Lucky71 »

Da li ovaj forum ima moderatore, ili svaki pljuvač može da vređa koga hoće?
Korisnikov avatar
greenco
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 05, 2009 6:03 am

Post od greenco »

drbgd napisao:K1,

zdravstvo je takvo kakvo jeste delom zato sto su ljudi kao vi! po forumima se prosipaju jake reci, putem tastature sevaju pesnice itd.. a kada se nesto konkretno desi-daju se pare, nosi se viski, i onda ukrug - lajanje po forumima!
navedite imenom i prezimenom nesavesnog doktora ili sestru, koga je u situaciji slicnoj navedenoj ministarstvo zastitilo!!!
Bravo kolega!!! Postujem u potpunosti i to i sam uvek kazem... Kad se nesto ne daj boze desi, sva medijska paznja ka doktorima, kako su oni nesavesni, ali maltene nikad ne moze neko javno da izadje i kaze "hvala ovom doktoru do neba, spasio mi je zivot!"
Jeste, neko umre na operacionom stolu, ali koliko njih ustane ziv i zdrav posle toga, i odlazi u srecan zivot?!?!?! Mnooooogo veci broj.....
Sto se tice prijave, naravno, samo direktno i konkretno. U danasnjem svetu mozete da uspete samo ako ste malo agresivni, bar po pitanju posla, i naravno, tvrdoglavi.
Pozzzzzzzz svima!!! :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Jel ovaj gosn. Mashinista mozda zkoro gledao a sta se deli Nobelova nagrada??? Za elektrotehniku se ne deli, koliko znam, a za medicinu se dodeljuje.

Na zalost, izgleda da administrator i moderatori ili spavaju, ii nisu lekari, pa sej os nasladjuju ovakvim uvredama na racun lekarske profesije...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Da li vi uopste znate koje bio Alfred Nobel? Svedski naucnik koji je pronasao dinamit/eksploziv. Sto i nije tako spektakularno, ali svakako nije bio SOM :)))

A sigurno niste culi ni za Nobelove nagrade u hemiji, fizici koje su sve osnova tehnike, zajedno sa matematikom...mora da niste :))
dr ivica napisao:Jel ovaj gosn. Mashinista mozda zkoro gledao a sta se deli Nobelova nagrada??? Za elektrotehniku se ne deli, koliko znam, a za medicinu se dodeljuje.

Na zalost, izgleda da administrator i moderatori ili spavaju, ii nisu lekari, pa sej os nasladjuju ovakvim uvredama na racun lekarske profesije...
Korisnikov avatar
sedefasta
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 12:00 am

Post od sedefasta »

dr ivica napisao:Jel ovaj gosn. Mashinista mozda zkoro gledao a sta se deli Nobelova nagrada??? Za elektrotehniku se ne deli, koliko znam, a za medicinu se dodeljuje.

Veoma, veoma mi je drago što Vas ponovo vidim ovde, a moje oduševljenje sigurna sam deli i većina ovde. :D

Znam zbog čega Vas nije bilo, ali očigledno se moraju pronaći neki drugi načini borbe za jednako tretiranje lekara u smislu odredbi Zakona o radu.

Srdačan pozdrav! :)
Zaključana tema