brokoli
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Ljudi, ja mislim da je med.forum ZA RAZMENU ISKUSTVA, NE SPORIM DA TREBA SVAKO DA DA SVOJ SAVET.Ali, kada krene u nekom neprimerenom smeru onda stvarno treba da se spusti lopta.U redu je reci nekome da ne treba davati detetu k.mleko do godinu dana, u redu je reci i dajte detetu iz tog i tog razloga.Ali to je samo vase misljenje.Svako ima pravo da prihvati ili ne i SVAKA MAJKA IMA MAJCINSKI INSTINKT I ZNA STA JE NAJBOLJE ZA NJENO DETE.Prema tome, kada neko pocne,nemojte ovako nego ovako, hej ljudi, niko ovde nikom nije ni mama ni tata!!!!Ja cu licno poslusati lekare ali cu isto tako i oslanjati se na svoj instinkt, poslusacu i svoju baku, ali je u nekim situacijama i necu poslusati.Recimo, moja baka me je kritikovala zasto dete ne povijam do godinu dana, u njeno vreme nije bilo pampersa i sasvim je logicno da ne razume da pampers sada preuzima tu ulogu, i da dete posle sestog mes.ukoliko su kukovi dobro ne treba povijati.Drugo, ako krenemo od toga kako zivimo i sta je zdravo, onda cemo i ovako,u kakvoj sredini zivimo???Ja stvarno nemam para da kupim kucu na Zlatiboru, bila sma recimo mnogo zdravija kada sam zivela u mom rodnom gradu koji je na 940m nadmorske visine, ali odatle sam morala da izbegnem.Hajde i da uklonimo sve automobile iz grada, ja bih rado, smao neka mi neko da ideju.