za severus-a u vezi S3 i sta dalje
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Važi,zlatiborac.Kad se nas troje nađemo na kafici,u onom londonskom kafiću,na obali,gdje će nam biti kraj?Bila sam prije neki dan,stvarno dušu da odmoriš,ugodna muzika,pogled na more,osoblje superiška,niko ti ne smeta ...ma,šta da ti kažem .Znaš i sam.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
E, daaa. Tipično ženski: «Hassan uzeti rečenicu iz konteksta i Hassan seckati» . Ali dobro, idemo dalje
Zaboravih da kazem da mi je ovo omiljeni formuski komentar u poslednje vreme
Vratih se na to i ucini mi se, i ako ga izvadis i ako ga vratis (iz konteksta, mislim
) - na isto te izadje.
Najcesce nemamo puno vremena za ispijanje kafice sa pacijentima
Ne znam cemu ova ironija, sumnjam da se bilo ko bolestan od raka tako ponasa (insistira na kafici, mislim) - mozda kod nekih bolesti od kojih se boluje rekreativno...
Potrudite se da se sami dodatno imformisete o nacinu lecenja kako kod vasih izabranih lekara tako i kod prijatelja, rodjaka, i drugih lekara koji vam mogu posvetiti privatno vise vremena, ili ovako preko forumima
- ali nikako to ne pomenite svom lekaru, jer ce se smrtno uvrediti - on je vas Bog i ne smete imati drugih bogova osim njega
Zaboravih da kazem da mi je ovo omiljeni formuski komentar u poslednje vreme

Najcesce nemamo puno vremena za ispijanje kafice sa pacijentima
Ne znam cemu ova ironija, sumnjam da se bilo ko bolestan od raka tako ponasa (insistira na kafici, mislim) - mozda kod nekih bolesti od kojih se boluje rekreativno...
Potrudite se da se sami dodatno imformisete o nacinu lecenja kako kod vasih izabranih lekara tako i kod prijatelja, rodjaka, i drugih lekara koji vam mogu posvetiti privatno vise vremena, ili ovako preko forumima
- ali nikako to ne pomenite svom lekaru, jer ce se smrtno uvrediti - on je vas Bog i ne smete imati drugih bogova osim njega

E, daaa. Tipično ženski: «Hassan uzeti rečenicu iz konteksta i Hassan seckati» . Ali dobro, idemo dalje
Zaboravih da kazem da mi je ovo omiljeni formuski komentar u poslednje vreme Vratih se na to i ucini mi se, i ako ga izvadis i ako ga vratis (iz konteksta, mislim ) - na isto te izadje.
Drago mi je da ste se zabavili
Velika mi je cast i podstrek za dalji rad saznanje da je moj komentar nekome omiljen
.
Zaboravih da kazem da mi je ovo omiljeni formuski komentar u poslednje vreme Vratih se na to i ucini mi se, i ako ga izvadis i ako ga vratis (iz konteksta, mislim ) - na isto te izadje.
Drago mi je da ste se zabavili

Velika mi je cast i podstrek za dalji rad saznanje da je moj komentar nekome omiljen

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 12:52 pm
Mozes Pobediti napisao:evo malo sale na racun gosn Severusa i kolega![]()
http://www.youtube.com/watch?v=j4JFt85pDIQ

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5