za severus-a u vezi S3 i sta dalje

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Kad obavim Parastos eto mene na more po snagu. Moramo piti kaficu...Pozdrav...
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od evo mene »

Važi,zlatiborac.Kad se nas troje nađemo na kafici,u onom londonskom kafiću,na obali,gdje će nam biti kraj?Bila sam prije neki dan,stvarno dušu da odmoriš,ugodna muzika,pogled na more,osoblje superiška,niko ti ne smeta ...ma,šta da ti kažem .Znaš i sam.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

E, daaa. Tipično ženski: «Hassan uzeti rečenicu iz konteksta i Hassan seckati» . Ali dobro, idemo dalje

Zaboravih da kazem da mi je ovo omiljeni formuski komentar u poslednje vreme :D Vratih se na to i ucini mi se, i ako ga izvadis i ako ga vratis (iz konteksta, mislim :wink: ) - na isto te izadje.

Najcesce nemamo puno vremena za ispijanje kafice sa pacijentima

Ne znam cemu ova ironija, sumnjam da se bilo ko bolestan od raka tako ponasa (insistira na kafici, mislim) - mozda kod nekih bolesti od kojih se boluje rekreativno...

Potrudite se da se sami dodatno imformisete o nacinu lecenja kako kod vasih izabranih lekara tako i kod prijatelja, rodjaka, i drugih lekara koji vam mogu posvetiti privatno vise vremena, ili ovako preko forumima

- ali nikako to ne pomenite svom lekaru, jer ce se smrtno uvrediti - on je vas Bog i ne smete imati drugih bogova osim njega 8)
Korisnikov avatar
thomson
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 27, 2007 1:17 pm

Post od thomson »

E, daaa. Tipično ženski: «Hassan uzeti rečenicu iz konteksta i Hassan seckati» . Ali dobro, idemo dalje

Zaboravih da kazem da mi je ovo omiljeni formuski komentar u poslednje vreme Vratih se na to i ucini mi se, i ako ga izvadis i ako ga vratis (iz konteksta, mislim ) - na isto te izadje.

Drago mi je da ste se zabavili :wink:
Velika mi je cast i podstrek za dalji rad saznanje da je moj komentar nekome omiljen 8) .
Mozes Pobediti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 12:52 pm

Post od Mozes Pobediti »

evo malo sale na racun gosn Severusa i kolega :D

http://www.youtube.com/watch?v=j4JFt85pDIQ
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Mozes Pobediti napisao:evo malo sale na racun gosn Severusa i kolega :D

http://www.youtube.com/watch?v=j4JFt85pDIQ

:lol: :lol: :lol:
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kajalena »

Ahahaha - kako dobar pocetak dana...

Najjace mi je kad u recniku trazi "Hipokratova zakletva, Hipokratova zakletva..."
Ali neverovatno, kao da je skec pravljen kao prilog skorasnjim forumskim diksusijama - dje ga nadje...

Ko god moze, neka vidi ovo obavezno 8)
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

Ha,ha,ha,ovakve sestre nama trebaju da bi imalo manje pacijenata.

Steta za carpet.
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kajalena »

Sestra je pritom mnogo slatka, i kako izgleda i kako se ponasa - mnogi se nas pacijent ne bi bunio i da ga upuca, samo da je ovakva 8)

Inace mi je ovaj Pajtonovac sto glumi doktora najmanje omiljen, ali mu je ova uloga legla super...
Odgovori