Svima zelim lepe snove !Laku notj Vam zelim svima Moju plintzezu mnogo mnogo jubim !Snsaro zelim ti uspeh i da to zavrshish a i naplatish!Nadam se razglednitzi sa H*V*J*!A moju kumitzu i bebiirona joj do nebaaaaaa
i lujka pozdrav i napisala sam ti malopre pp .Sad idem da odmaram
Laku notj svima
Radi mi antivirus pa teshko one slichke idu ,nema veze
Lujka Bog joj oprashta ali admini ne zakljuchashe joj temu !Nishta ti se ne nerviraj ljubim te Caos
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Mika nista ti ne brini .... od ovog dodatnog posla sigurno idemo na Havaje ili neku drugu egzoticniju destinaciju poput Kube, Dominikane ..... poslacu ti razglednicu
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
snsara napisao:Hej mikalja pa sto se ranije ne pohvali za tvoje sposobnosti Ja cu biti skromna oa mi za pocetak reci kad cu da izgubim ovih ne idealnih 25 kg? A za ono oko koje hiljade evrica u vidu povisice cemo se jos dogovoriti
snsara napisao:Hej mikalja pa sto se ranije ne pohvali za tvoje sposobnosti Ja cu biti skromna oa mi za pocetak reci kad cu da izgubim ovih ne idealnih 25 kg? A za ono oko koje hiljade evrica u vidu povisice cemo se jos dogovoriti
Toliko o "zgodnoj"zeni
U JEL TO NEKO PATI OD KOMPLEKSA ILI MI UDELJUJE JOS JEDAN EPITET ... DA ODEM CASKOM DA SE POHVALIM I PRIDODAM LISTI
Dobro je vidim naucila si copy/paste i sad moras da uvezbas
Da li se to neko "navukao" na temu raznih dijeta pa sad ne moze da odoli Nisi li ti ono javno rekla da ces glasati ZA zatvaranje ove teme Dusice draga negiras samu sebe.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.
Dobro jutro ili dobar dan.OOOOOOOOOOOOOHoHooo pa imali smo notjas posetu !Eh !Veliko je EH.Nego, srecna slava svima koji danas slave Svetu Petku !!!!!I ja popodne idem kod seke svoje na ruchak sa svojim muzitjem !Snsaro ,Ivka,hijenitze nasha Lujka .Pozdravljam vas sve !Posebno moju, snsaru ,Ivkitzu i bebirona mhijenu nashu Lujku i SIMONICU PRINTZEZU NASHU.Za Simonitzu --> a za bebirona nashe nerodjeno chedo sad mu je naj lepshe kod njegove mamitze u naj toplijoj posteljitz-->i
Pozdrav za sve !odlazim
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda