copy en paste: (22.08 – 06.09)
Umesto pogovora
* Ja nisam tu da cenzurisem i selektujem ljude na forumu
* ATO SE TOGA TICE DA LI SAM JA U PRAVU,NARAVNO DA SAM U PRAVU...I TI SAD LEPO PRESTANI..
* svako je dobrodosao,mislim da se svi slazu saamnom ...
* SUJETA JE MOJ OMILJENI GREH
Trenuci iskrenosti 01
* Meni je zadovoljstvo sto sam sa vama … ovde sam se najduze zadrzala,jer sam bila skoro na svim,ali odana sam samo ovoj temi iz razloga sto ste vi svi dobri ljudi.
Zato se trudite da lepo sredite jednostavno zivot i stvari oko vas,kao i odnose sa ljudima,SOCIJALIZACIJA je vrlo bitna u ovakvim stanjima.Najgore je ostati sam u depresiji.Komunikacija pomaze mnogo u ovakvim stanjima i ako ne zelite da sedite sa nekim i da ga slusate bolje to da ipak osatnete u budete sa tom osobom,nego da osanete samo sa svojim mislima.Naravno da niste usamljeni u svojim problemima milioni ljudi imaju isti problem.I kako bi izgledalo kada bi se svi ti isti uvukli u sobe i cekali"Godoa"... Zivot mora da ima puno sadrzaja da bi bio lep i srecan.Dosada cini anksioznost i depresiju i nedostatak rada
* Posmatraj to ovako:"KAKVE SU NAM MISLI,TAKAV NAM JE I ZIVOT".Ako stalno budes mislila crno,crno se i desava,ali kad pocnes da mislis pozitivno pozitivno ce ti se desavati u zivotu.To je ona izreka:Svako je kovac svoje srece i nesrece...Znam da prva i osnovna borba treba da se desi u vama samima …
Doktor za rock en roll
* Zdravo svima,
Evo i mene malko da se "ubacim" sa odgovorima.... nemam dovoljno podataka … Ja sam ovde vidi se iz prlozenog konstatovala da …
* Biti doktor je vrlo,vrlo tesko a u danasnje vreme posebno …
* Samo da napomenem da ja nisam doktor,ali sam odgovorila dok ne dobijete strucnu pomoc na ovom forumu ...
* Samo da ti jos kazem da jedini pravi odgovor i pomoc ces da dobijes od svog kardologa,ja nisam kardilog,bavim se nekim naucnim radom koji ima veze sa medicinom,ali ne volim bas da pricam sta sam i ko sam, jer znas onu izreku:JEDAN ZNA-DVOJICA SAZNAJU,DVOJICA SAZNAJU-CETVORICA PRICAJU
* A TO STA SAM JA SPECIJALIZIRALA TO JE MOJA LICNA STVAR,NE MORAM TO TEBI DA POKAZUJEM I DOKAZUJEM,JER TI TO IONAKO NE BI SHVATILA,JER TI JE MOZAK VELICINE DIJABOLE!
* Kada budem imala vremena,posto pisem knjigu,napisacu vam svima u PP nesto slicno,sto ce vam olaksati put ka ozdravljenju ...
Trenuci iskrenosti 02
* … znam da je to tesko da pricas o proslosti,ali sto vise te boli izbacis iz sebe posle ce ti biti bolje,veruj mi da je tako ili samo probaj pa ces videti i sama...
???
* Kada ti ne znas sta ces sa sobom,kako cemo mi da znamo sta cemo sa tobom????
* Drustvo ostalo,kako ste???Nesto vas nema ...
Naucno dokazano: sto je brzo to je ...
* Samo da se svima izvinim na cestim greskama u pisanju,brzo pisem,.a i zurim,pa mi se cesto desi...
I sto bi rekli Stones-i
It’only copy en paste
PS: Zamolio bih osobu sa potpisom "Izbiliza niko nije normalan…” za jedan primerak knjige sa posvetom (autogramom)
help
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 10:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav svima. nova sam na forumu, pa me interesuje par misljnja i naravno da izbacim ovog crva sumlje. E ova, poslednju menstruaciju ima la sam 27 avgusta i uvijek mi traje 4 dana, medjutim 3 dan sam imala nezasticeni odnos sa deckom i ona je prestala.Tek se pojavila sutra vece i bila je roskasta. Posle 7 dana od odnosa pocele se zgaravice, glavobolja, pojacan iscjedak i bolovi izmedju noga. Sve je to trajalo 4-5 dana i prestalo. Odah sam uradila test bebi rapid i bio je negativan
. Sad je sve opet pocelo osim iscjedka i bole me grudi, stomak i imam mucnine ali bez povracanja. Da naglasim trebam dobiti, a nadam se da necu
23 septebra. Sad me zanima kolika je vjerovatnoca da je test pogrijesio i da sam ipak u drugom stanju? HVALA VAM U NAPRIJED

volim te budalo mala