help

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Marinaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 10:35 pm

Post od Marinaaa »

Ljudi,ne svadjajte se.Ko je hteo da mi pomogne i posavetuje me,hvala mu,zaista to cenim.A ostali:SAD MI JE NAJMANJE BITNO STA VI MISLITE,AKO MISLITE DA KRITIKUJETE,NE ULAZITE...
Nivato
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2008 10:09 pm

Re: Ma nisi trudna,nebrini se!

Post od Nivato »

Marinaaa napisao:imam 16 godina i sa deckom sam vodila ljubav.Poslednji put pre 10 dana.Ni jednom nije svrsio u mene to sam videla svojim ocima.Sada mi menstruacija kasni 4 dana.dobila sam je pre 4 godine.Boli me stomak,jajnici,malo sam prehladjena.Jako se plasim da nisam trudna...Mozete li mi pomoci jer,sam zabrinuta.Bila sam na moru,nervirala sam se.Molim vas mi recite sta da radim i zbog cega menstruacija moze kasniti.hellp
:D
Nivato
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2008 10:09 pm

Koje nebuloze pa njoj je potreban test a ne psiholog.Sta se

Post od Nivato »

Koje nebuloze pa njoj je potreban test a ne psiholog.Neprepucavajte se!A mami koja ima dva sina uopste nije mesto u ovoj prici.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Re: Koje nebuloze pa njoj je potreban test a ne psiholog.Sta

Post od Dj.Olivera »

Nivato napisao:Koje nebuloze pa njoj je potreban test a ne psiholog.Neprepucavajte se!A mami koja ima dva sina uopste nije mesto u ovoj prici.
Hm... da nema "maminih sinova" devojčice ne bi imale ovakve probleme. Ipak mislim da si u pravu odoh ......pozz :lol:
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

ivs napisao:
ivamatic napisao:
ambiental napisao:Iva i Tamara, nismo ovde da drzimo pridike ljudima koji su ionako vec zabrinuti, nego da pomazemo jedni drugima.

Pozdrav
PA I VI TAMARIFT I MENI SAD DRZITE PRIDIKU!!!!! :roll:

Nemojte da komentarisete nesto sto i sami radite.....Ali ovo je klasican psiholoski problem,da sugerisemo samo one stvari koje ne volimo u nama samima....

I Vama pozdrav! :P :P :P :P :P
Ivamatic vidi se da si ti jako iskompleksirana i frustrirana osoba. Moj savet za tebe: vise sexa a manje proseravanja po forumima! :wink:
Sta komentarisati na Vase izlaganje ovde. :D :D
"PROSERAVATE" SE (KAKO STE NAVELI OVDE),VASIM POJAVLJIVANJEM NA OVOM FORUMU,JEDINO VI,JER VI STE ZAPRAVO ONO STO "PROSERETE",NISTA DRUGO......... :D :D :D

Pozdravljam Vas..... :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Marinaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 10:35 pm

Post od Marinaaa »

Pricala sam sa jednim ginekologom,inace je poznanik moga decka.Kaze da ne veruje u to,ali ipak cu da proverim...
kataklinger
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 12:44 am

Post od kataklinger »

Zamolio bih osobu sa potpisom "Izbiliza niko nije normalan..E=mc2" da ako vec ima potrebu za komunikacijom ili da odraste, ili ako je odrasla osoba, da se ponasa civilizacijski sa uvazavanjem razlicitosti misljenja i bez ruznih reci.
Ja uvazavam razlicitost misljenja jer svi ljudi nisu isti; uvazavam suceljavanje misljenja jer tada mogu nesto novo da naucum; uvazavam potrebu za komunikacijom jer covek je drustveno bice; uvazavam i potrebu iznosenja stava po nekom pitanju, ali, ne mogu da uvazim koriscenje ruznih reci. Ruzne reci puno govore o licnosti koja ih koristi, pogotovo kada koristi velika i boldovana slova.
Ukoliko i dalje imate potrebu za Vama svojstven nacin komunikacije, bojim se da ucesnici foruma morati da se podsete matematicke operacije mnozenja. Narocito mnozenja sa nulom … nisticom … A rezultat je poznat. Nulom pomnozen pojedinac postaje usamljen, izolovan. U tom slucaju moracete da postavite neki svoj domen, da postavite neki svoj forum i da pronadjete sebi ravne istomisljenike kojima odgovara citirani nacin komunikacije. Nadam se da do toga nece doci, jer kao mlada osoba, uspecete da nadjete snage, da se uzdignete iznad sebe i da vidite gde ste pogubili.
PS: Ispod naziva foruma “Pitanja i odgovori” pise “Ukoliko imate neko pitanje u vezi sa zdravljem ili vam treba savet ovo je pravo mesto.” Hajde da zaboravimo ruzne reci, da promenimo recnik izrazavanja, da se drzimo pitanja foruma, i da na postavljena pitanja, ukoliko smo u mogucnosti odgovorimo i na taj nacin pomognemo jedni drugima.

Na kraju savet:
Promenite Vas potpis: "Izbiliza niko nije normalan..E=mc2". Ukoliko ne sadrzi nesto cime detaljnije identigikuje vlasnika, u najmanju ruku deluje neukusno.
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

kataklinger napisao:Zamolio bih osobu sa potpisom "Izbiliza niko nije normalan..E=mc2" da ako vec ima potrebu za komunikacijom ili da odraste, ili ako je odrasla osoba, da se ponasa civilizacijski sa uvazavanjem razlicitosti misljenja i bez ruznih reci.
Ja uvazavam razlicitost misljenja jer svi ljudi nisu isti; uvazavam suceljavanje misljenja jer tada mogu nesto novo da naucum; uvazavam potrebu za komunikacijom jer covek je drustveno bice; uvazavam i potrebu iznosenja stava po nekom pitanju, ali, ne mogu da uvazim koriscenje ruznih reci. Ruzne reci puno govore o licnosti koja ih koristi, pogotovo kada koristi velika i boldovana slova.
Ukoliko i dalje imate potrebu za Vama svojstven nacin komunikacije, bojim se da ucesnici foruma morati da se podsete matematicke operacije mnozenja. Narocito mnozenja sa nulom … nisticom … A rezultat je poznat. Nulom pomnozen pojedinac postaje usamljen, izolovan. U tom slucaju moracete da postavite neki svoj domen, da postavite neki svoj forum i da pronadjete sebi ravne istomisljenike kojima odgovara citirani nacin komunikacije. Nadam se da do toga nece doci, jer kao mlada osoba, uspecete da nadjete snage, da se uzdignete iznad sebe i da vidite gde ste pogubili.
PS: Ispod naziva foruma “Pitanja i odgovori” pise “Ukoliko imate neko pitanje u vezi sa zdravljem ili vam treba savet ovo je pravo mesto.” Hajde da zaboravimo ruzne reci, da promenimo recnik izrazavanja, da se drzimo pitanja foruma, i da na postavljena pitanja, ukoliko smo u mogucnosti odgovorimo i na taj nacin pomognemo jedni drugima.

Na kraju savet:
Promenite Vas potpis: "Izbiliza niko nije normalan..E=mc2". Ukoliko ne sadrzi nesto cime detaljnije identigikuje vlasnika, u najmanju ruku deluje neukusno.

Vidite,taj potpis,posebno onaj prvi deo,opisuje Vas licno!, :D

Srdacan pozdrav! :P :P :P :P :P

P.S.I naravno da necu da se menjam zbog Vas ili sto Vi tako mislite,jer me Vase misljenje ne zanima posebno.A to da li ste u vecini ili u manjini to je diskutabilno!?
ivs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2005 12:55 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ivs »

Uh, Iva, promeni plocu malo.Ti tvoji odgovori: I Vi pridikujete, I Vi sugerisete, I Vi se proseravate i Vi se...? :lol: :lol:
Ima li neko s kim se nisi zakacila na ovom forumu? (nemoj molim te i ovde odgovor: i vi ste se zakacili.)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Ne vidim vishe sushtinu ove teme!

Ko ce shta da napishe je samo njegova odluka i njegova zelja, zashto se svi toliko hvatate za rechi nekog drugog? Nije ovo skupshtina!

Jel se to neko prepoznaje u slichnoj situaciji ili je bio u slichnoj kad je izashao iz problema sada se ovde prazni i brani retroaktivno?

Zaista, ko je shta rekao, porekao, sugerisao, opsovao, oklevetao, naredio, uvredio, sanjao, javilo mu se, video u pasulju....to su stvari o kojima na ovom forumu ne treba prichati.

Ljudi dolaze sa pitanjima i molbama za pomoc, pomoc dobiju i to je sve, a svi koji imaju problema u komunikaciji sa drugim ljudima neka se pozabave sobom malo vishe i otkriju sushtinu svojih problema!

A opet svi oni koji zele da nastave komunikaciju neka to nastave preko pp ili nekih drugih vidova komunikacije putem kompjutera i na taj nachin sve ljude koji ovde rade neshto korisno prestanu da opterecuju ovakvim pridikovanjima i nabedjivanjima!

(zashto li imam utisak da ce ova tema da se rashiri na 20 strana?)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

ivs napisao:Uh, Iva, promeni plocu malo.Ti tvoji odgovori: I Vi pridikujete, I Vi sugerisete, I Vi se proseravate i Vi se...? :lol: :lol:
Ima li neko s kim se nisi zakacila na ovom forumu? (nemoj molim te i ovde odgovor: i vi ste se zakacili.)
Takvog ovde nema,mislim nema osobe sa kim se nije zakachila i pretera bwe vishe sa njenim pastovanjem sa neta !Bar da ona to zna i odgovara zato shto zna ?Ma jok i josh se trpa i neda kompetentnim osobama da odgovore ljudima :roll: !Samo se svadja,blaboce pfffff :roll:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

ivs napisao:Uh, Iva, promeni plocu malo.Ti tvoji odgovori: I Vi pridikujete, I Vi sugerisete, I Vi se proseravate i Vi se...? :lol: :lol:
Pa jeste se zakacili samnom... :lol:
Vi mi nesto i ne licite na obrazovanog coveka,jer koristite izraze:"proseravas","prosipas"."zakacila",moze to malo lepse da se kaze...ako ste Vec obrazovani... :lol: ,da ne pricamo o onim Vasim dijagnozama,lecenju.Ali ja sam navikla na sve to sto pisete,prema tome,samo izvolite,samo da znate da nisam uopste inhibirana,jer sam ravnodusna na sve sto napisete,nemam nikakav stav.Jer sve ovo vise govori o Vam nego o meni.Slobodno pisite sta hocete,kad ste toliko fokusirani na mene.

Zelim Vam prijatno vece... :P :P :P :P :P
ivs
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2005 12:55 am

Post od ivs »

Iva-sljiva, ja tako govorim samo kada se spustam dole do dna, na nivou gde si ti. Tvoji kognitivni procesi nisu u mogucnosti da obrade dubokoumne razgovore i izraze!
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivamatic »

tamaraft napisao:Ne vidim vishe sushtinu ove teme!

Ko ce shta da napishe je samo njegova odluka i njegova zelja, zashto se svi toliko hvatate za rechi nekog drugog? Nije ovo skupshtina!

Jel se to neko prepoznaje u slichnoj situaciji ili je bio u slichnoj kad je izashao iz problema sada se ovde prazni i brani retroaktivno?

Zaista, ko je shta rekao, porekao, sugerisao, opsovao, oklevetao, naredio, uvredio, sanjao, javilo mu se, video u pasulju....to su stvari o kojima na ovom forumu ne treba prichati.

Ljudi dolaze sa pitanjima i molbama za pomoc, pomoc dobiju i to je sve, a svi koji imaju problema u komunikaciji sa drugim ljudima neka se pozabave sobom malo vishe i otkriju sushtinu svojih problema!

A opet svi oni koji zele da nastave komunikaciju neka to nastave preko pp ili nekih drugih vidova komunikacije putem kompjutera i na taj nachin sve ljude koji ovde rade neshto korisno prestanu da opterecuju ovakvim pridikovanjima i nabedjivanjima!

(zashto li imam utisak da ce ova tema da se rashiri na 20 strana?)

Mislim da ste u potpunosti u pravu *TAMARAFT,jer jedino vi koliko sam ja zapazila ovde strucno pisete,tacnije Vasi odgovori su toliko jasni i opsirni,da bi tako trebalo svi da pisu,a ne da se ovde udruzuju u grupe neki "kvazi"psihijatri i ovi njihovi pacijenti i tako da opstruisu rad i tema i celog foruma.Zato sam ja odlucila da se distanciram od konflikata,jer je nekima veoma tesko objasniti pravila foruma i ostale pojedinosti.Ne zelim iz postovanja adimistratora i moderatora foruma da komuniciram sa ljudima koji ne zavredjuju moju paznju i postovanje.Ja cu da cutim,a oni nek pisu sta hoce.Nadam se da ce jednog dana prestati da tako pisu i da konacno nekom nesto pomognu,jer ovde se niko ne javlja iz obesti nego iz stvarnog problema sa zdravljem.
Jos jednom kazem da je ipak sreca da ima ovakvih kao sto ste Vi,pa da forum na neki nacin radi,i da se bori protiv ovih digresija na teme.

Hvala Vam mnogo!
Srdacan pozdrav! :P :P :P :P :P
kataklinger
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 12:44 am

Post od kataklinger »

copy en paste: (22.08 – 06.09)

Umesto pogovora
* Ja nisam tu da cenzurisem i selektujem ljude na forumu
* ATO SE TOGA TICE DA LI SAM JA U PRAVU,NARAVNO DA SAM U PRAVU...I TI SAD LEPO PRESTANI..
* svako je dobrodosao,mislim da se svi slazu saamnom ...
* SUJETA JE MOJ OMILJENI GREH

Trenuci iskrenosti 01
* Meni je zadovoljstvo sto sam sa vama … ovde sam se najduze zadrzala,jer sam bila skoro na svim,ali odana sam samo ovoj temi iz razloga sto ste vi svi dobri ljudi.
Zato se trudite da lepo sredite jednostavno zivot i stvari oko vas,kao i odnose sa ljudima,SOCIJALIZACIJA je vrlo bitna u ovakvim stanjima.Najgore je ostati sam u depresiji.Komunikacija pomaze mnogo u ovakvim stanjima i ako ne zelite da sedite sa nekim i da ga slusate bolje to da ipak osatnete u budete sa tom osobom,nego da osanete samo sa svojim mislima.Naravno da niste usamljeni u svojim problemima milioni ljudi imaju isti problem.I kako bi izgledalo kada bi se svi ti isti uvukli u sobe i cekali"Godoa"... Zivot mora da ima puno sadrzaja da bi bio lep i srecan.Dosada cini anksioznost i depresiju i nedostatak rada
* Posmatraj to ovako:"KAKVE SU NAM MISLI,TAKAV NAM JE I ZIVOT".Ako stalno budes mislila crno,crno se i desava,ali kad pocnes da mislis pozitivno pozitivno ce ti se desavati u zivotu.To je ona izreka:Svako je kovac svoje srece i nesrece...Znam da prva i osnovna borba treba da se desi u vama samima …

Doktor za rock en roll
* Zdravo svima,
Evo i mene malko da se "ubacim" sa odgovorima.... nemam dovoljno podataka … Ja sam ovde vidi se iz prlozenog konstatovala da …
* Biti doktor je vrlo,vrlo tesko a u danasnje vreme posebno …
* Samo da napomenem da ja nisam doktor,ali sam odgovorila dok ne dobijete strucnu pomoc na ovom forumu ...
* Samo da ti jos kazem da jedini pravi odgovor i pomoc ces da dobijes od svog kardologa,ja nisam kardilog,bavim se nekim naucnim radom koji ima veze sa medicinom,ali ne volim bas da pricam sta sam i ko sam, jer znas onu izreku:JEDAN ZNA-DVOJICA SAZNAJU,DVOJICA SAZNAJU-CETVORICA PRICAJU
* A TO STA SAM JA SPECIJALIZIRALA TO JE MOJA LICNA STVAR,NE MORAM TO TEBI DA POKAZUJEM I DOKAZUJEM,JER TI TO IONAKO NE BI SHVATILA,JER TI JE MOZAK VELICINE DIJABOLE!
* Kada budem imala vremena,posto pisem knjigu,napisacu vam svima u PP nesto slicno,sto ce vam olaksati put ka ozdravljenju ...

Trenuci iskrenosti 02
* … znam da je to tesko da pricas o proslosti,ali sto vise te boli izbacis iz sebe posle ce ti biti bolje,veruj mi da je tako ili samo probaj pa ces videti i sama...

???
* Kada ti ne znas sta ces sa sobom,kako cemo mi da znamo sta cemo sa tobom????
* Drustvo ostalo,kako ste???Nesto vas nema ...

Naucno dokazano: sto je brzo to je ...
* Samo da se svima izvinim na cestim greskama u pisanju,brzo pisem,.a i zurim,pa mi se cesto desi...

I sto bi rekli Stones-i
It’only copy en paste

PS: Zamolio bih osobu sa potpisom "Izbiliza niko nije normalan…” za jedan primerak knjige sa posvetom (autogramom)
Odgovori