Logest

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Rada Q
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Rada Q »

Na bih ti preporucila da krenes od 10 dana jer ne bi bila zasticena u potpunosti, a i poremetila bi ciklus. Zato bi to radila?
Koliko znam Logest moze samo da poboljsa rezultate krvne slike, a ne da ih pogorsa.
Minerva
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 30, 2004 1:49 am

Nalazi krvi

Post od Minerva »

Problem je sto mi sada nalazi krvi nisu bili dobri pa se bojim da je to zbog tableta jer menjaju neke vrednosti.A sada bi mi bilo bitno da nalazi budu ok.

Koliko je vremenski potrebno da se posle poslednje kutije nalazi krvi normalizuju, ako su tablete koriscene godinu dana?

Trebala bi poceti danas sa tabletama tj osmi dan ali bi vadila krv u petak pa bi tada pocela sa tabletama al neznam ni da li bi to promenilo rezultate, treba mi sto pre neki savet.

Hvala unapred :D
Minerva
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Minerva, koji su parametri van granica? Pogorsanje krvne slike im nije u opisu (mozda eventualno trigliceridi, holesterol)
Minerva
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 30, 2004 1:49 am

Post od Minerva »

Iskreno, neznam. Rekli su da dodjem ponovo da mora da se ponovi nalaz krvi. Bili su neki nalazi jetre ranije ali mi doktorka rece da je to ok.

Neznam dal jos nešto može biti da ne valja od tableta?

Mada to vađenje krvi je bilo neplanirano jer sam doručkovala, tj nisam ni znala da je predviđeno., možda zato, neznam šta remeti doručak, jer nekad može i sa doručkom da se ide vaditi krv ali određene analize, sumljam da može za opšte.

Malo su me i uplašili, neznam šta nije ok, da zato moram ponovo.

Pozdrav!

Šta da radim sa tabletama, koliko treba da njihov efekat nestane na nalazima krvi?
Minerva
DusaniMilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm

Post od DusaniMilica »

Draga Minerva, mene su slali na ultra-zvuk stitne zlezde, jer mi je bila povisena vrednost hormona T4. Eto, to je sve sto znam sto logest moze da uzrokuje u promeni vrednosti u krvi.
Odgovori