Logest
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Rada
Mislim da ne bi trebalo da pijes jednu tabletu manje. Znam za varijante da smes produziti, ali nije pozeljno piti jednu manje. Bar je meni tako rekao ginekolog. Ako ti je potrebno da bi ranije dobila, pametnije ti je da produzis nedelju dana ili koliko ti vec treba, ali nemoj jednu manje. To je sto ja znam. Postavi pitanje ginekologu.
Re: logest
Ne razumem sta zelis da uradis, da pomeris menstruaciju za jedan dan unapred? Ne smes da uzmes tabletu manje, ali smes da pocnes sa sledecim pakovanjem dan ranije, onda ces recimo ako si ranije dobijala cetvrtkom, ubuduce dobijati sredom. Mozes da pocnes i dva i tri dana ranije, kako ti odgovara.majjamaca napisao:A da li smijem ovaj mjesec popiti 1tableticu manje da bi regulisala menstruaciju? nisam to nikad radila a rekli su mi da se smije pa ja rekoh da pitam:)
Ako bas ovog meseca imas neko dogadjanje kada bi ti menstruacija smetala, nemoj praviti pauzu uopste, nego povezi dva pakovanja (to nije stetno i ginekolozi preporucuju). Verovatno ces imati blagu braonkastu sekreciju, ali ne pravu menstruaciju.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 8:49 am
ups
Drage moje molim vas za savet.
Vec cetiri godine koristim Logest i jako sam zadovoljna.
Pravila ssam pauzu pre dva meseca.
Sada ih ponovo pijem.Medjutim, pre dva dana sam zakasnila sa pilulom 24 h i to sam shvatila tek kada sam trebala da uzmem narednu.Tad mi je bio 14 dan ciklusa i deveta pilula po redu.Dan pre toga sam imala odnos.Popila sam obe pilule odjednom.
E sad me interesuje da li sam ispravno postupila i kakve su moguce posledice.
Da li postoji mogucnost da ostanem u drugom stanju
Unapred hvala !
Vec cetiri godine koristim Logest i jako sam zadovoljna.
Pravila ssam pauzu pre dva meseca.
Sada ih ponovo pijem.Medjutim, pre dva dana sam zakasnila sa pilulom 24 h i to sam shvatila tek kada sam trebala da uzmem narednu.Tad mi je bio 14 dan ciklusa i deveta pilula po redu.Dan pre toga sam imala odnos.Popila sam obe pilule odjednom.
E sad me interesuje da li sam ispravno postupila i kakve su moguce posledice.
Da li postoji mogucnost da ostanem u drugom stanju

Unapred hvala !
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 8:49 am
Imam jedno pitanje i molila bih za sto brzi odgovor.
Dakle, pijem drugu tablu Logesta, danas je 4i dan, ali mi se ono produzeno krvarenje uopste ne javlja... Ono sto bi trebalo da je navikavanje na pilulu. Na 21dan.com su mi rekli da bi to trebalo da traje od 3-5 meseci, ali ja sam sad totalno zbunjena... Da li je to mozda zato sto imam 19 godina i brze sam se navikla?
Da li sam bezbedna i da li mogu da imam odnos a da partner ne stavlja kondom???
Hvala vam unapred
Dakle, pijem drugu tablu Logesta, danas je 4i dan, ali mi se ono produzeno krvarenje uopste ne javlja... Ono sto bi trebalo da je navikavanje na pilulu. Na 21dan.com su mi rekli da bi to trebalo da traje od 3-5 meseci, ali ja sam sad totalno zbunjena... Da li je to mozda zato sto imam 19 godina i brze sam se navikla?
Da li sam bezbedna i da li mogu da imam odnos a da partner ne stavlja kondom???
Hvala vam unapred

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Opet ja... Sto sam dosadna 
Elem, malo sam precesljala ovaj forum da bih se malo vise informisala o Logest-u. Vidim da se dosta zena zali kako su se ugojile od koriscenja istih, pa sam ja htela da kazem nesto i na tu temu... A posle i da postavim klasicno paranoicno pitanje sa dosta detalja
Dakle, konsultovala sam se dosta sa ginekolozima na www.21dan.com i oni su mi (onako preko poruke) preporucili Logest posto sam se ja non-stop cimala kad mi menstruacija zakasni, iako smo decko i ja koristili kondom. Ja, kud cu, sta cu, posto nemam nekog velikog izbora, odlucim se da uzmem te pilule (na neki nacin) na svoju ruku, mada su ginekolozi sa 21dan upoznati da imam 19 godina i da sam dete zdravo k'o dren... I tako ja kupim prvu tablu i krenem da pijem prvog dana menstruacije, pa kasnije (sada vec drugu tablu) posle 7 dana pauze. I gledam se svako jutro u ogledalo, kad ono... Ljudi, pa ja sam skinula 5 kilograma
Krvarenje (koje bi trebalo da se pojavljuje tokom pijenja pilula) je nestalo odmah po uzimanju druge table. Ja moram da kazem da sam ovim pilulama prezadovoljna 
E sad, paranoic pitanje - u ponedeljak sam ujutru u 10.31 popila pilulu,
zatim u utorak u 11.26, a u sredu (tj juce) u 10.30 posto bi tad i trebalo. Imala sam odnos sa deckom juce oko 13.00h, bez kondoma. E sad, predvece mi se javio mali sekret, i ja sam se odmah isprepadala i pocela da panicim, sto je jako karakteristicno za mene. I jutros sam malo imala sekreta (beo je)...
I sad, posto mi nije bas svejedno zbog toga, ima li neko ko moze da mi kaze sta je to i da li treba da se brinem
Ja se iskreno nadam da je sve u redu...
Help?

Elem, malo sam precesljala ovaj forum da bih se malo vise informisala o Logest-u. Vidim da se dosta zena zali kako su se ugojile od koriscenja istih, pa sam ja htela da kazem nesto i na tu temu... A posle i da postavim klasicno paranoicno pitanje sa dosta detalja

Dakle, konsultovala sam se dosta sa ginekolozima na www.21dan.com i oni su mi (onako preko poruke) preporucili Logest posto sam se ja non-stop cimala kad mi menstruacija zakasni, iako smo decko i ja koristili kondom. Ja, kud cu, sta cu, posto nemam nekog velikog izbora, odlucim se da uzmem te pilule (na neki nacin) na svoju ruku, mada su ginekolozi sa 21dan upoznati da imam 19 godina i da sam dete zdravo k'o dren... I tako ja kupim prvu tablu i krenem da pijem prvog dana menstruacije, pa kasnije (sada vec drugu tablu) posle 7 dana pauze. I gledam se svako jutro u ogledalo, kad ono... Ljudi, pa ja sam skinula 5 kilograma

E sad, paranoic pitanje - u ponedeljak sam ujutru u 10.31 popila pilulu,
zatim u utorak u 11.26, a u sredu (tj juce) u 10.30 posto bi tad i trebalo. Imala sam odnos sa deckom juce oko 13.00h, bez kondoma. E sad, predvece mi se javio mali sekret, i ja sam se odmah isprepadala i pocela da panicim, sto je jako karakteristicno za mene. I jutros sam malo imala sekreta (beo je)...
I sad, posto mi nije bas svejedno zbog toga, ima li neko ko moze da mi kaze sta je to i da li treba da se brinem

Ja se iskreno nadam da je sve u redu...
Help?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 11:38 pm
Ne znam koje ti je boje inache sekret ? plave ?
shalim se malo, ali mislim da nemash raz;loga za brigu osim ako sekret nije chudnog mirisa, grudvichav, zhucjkast..itd. tada mozhe da bude u pitanju infekcija.
A posto je tvoj sekret, beo, i ako je tvoj sekret inache beo, verujem da je sve ok.
I molim te, kako znash da si tacno u 11.26 popila pilulu?
)))

A posto je tvoj sekret, beo, i ako je tvoj sekret inache beo, verujem da je sve ok.
I molim te, kako znash da si tacno u 11.26 popila pilulu?

Znam jer sam tacna uvek u minut sto se tice pilula... A posto svih ovih dana radim na kompjuteru nesto za fakultet, onda imam i tacno vreme na digitalnom saticu pa onda proverim u koliko sam popila

Inace, da, sekret mi je uvek bio beo, ali ga nisam imala recimo neke 2 godine... Pa, pretpostavljam da nije za brigu
Uostalom, od jutros nema niceg na vidiku 

Inace, da, sekret mi je uvek bio beo, ali ga nisam imala recimo neke 2 godine... Pa, pretpostavljam da nije za brigu

Kasnije zapocinjanje nove kutije Logesta
Koristim Logest vec godinu dana, uvek narednu tablu pocnem 8 dana od poslednje tablete (prethodne table).
Sada bih zbog nekih okolnosti zelela da novu tablu pocnem od 10 dana.
Zanima me da li bi to imalo neke posledice?
I zanima me koliko koriscenje Logesta utice na rezultate krvne slike u odnosu na normalne granice koje su predvidjene? I koliko vremena treba da prodje od prestanka koriscenja Logesta da bi ovi rezultati krvi dosli u normalu?
Veliki pozdrav
Molila bih sto pre odgovor, posto mi je hitno
Sada bih zbog nekih okolnosti zelela da novu tablu pocnem od 10 dana.
Zanima me da li bi to imalo neke posledice?
I zanima me koliko koriscenje Logesta utice na rezultate krvne slike u odnosu na normalne granice koje su predvidjene? I koliko vremena treba da prodje od prestanka koriscenja Logesta da bi ovi rezultati krvi dosli u normalu?
Veliki pozdrav
Molila bih sto pre odgovor, posto mi je hitno
Minerva