Još priče o alfaliponskoj kiselini

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nikola11 »

Sto se tice cene ALA-e,ja sam u prethodnoj temi o ALA-i naveo sajt preko koga sam narucio dve kutije od po 180 kapsula od 300mg ALA-e i te dve kutije sa postarinom su kostale oko 55evrica.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

ZNA LI NEKO ?ZAshto se nije moglo uci na forum duuugo?Evo i sad u google ukucam Alfa i tako nekako mi otvori stranicu i udjem.Ako je trebao na remont ?Nije lepo na ovaj nachin.OBAVESHTENJE OD od dve tri rechi nebi bilo na odmet .Tipa :Forum nece raditi neko vreme radi bla bla bla, i ok.NIJE TESHKO BITI FIN ! A i mi nismo bash tolika stoka ,kolikom nas admini smatraju.Bash se poigravaju sa osecanjima ljudi ,ili mozda misle da nismo ljudi :oops: .A i stoke znaju za neki red , i ochekuju poshtovanje koliko toliko ? :oops: :evil:
K.Sladjana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm

Post od K.Sladjana »

Ja nisam imala nikakvih problema sa ulaskom na forum ovih dana
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

K.Sladjana napisao:Ja nisam imala nikakvih problema sa ulaskom na forum ovih dana
Pa dobro.Ja ni sad ne mogu uci preko adrese na koju sam ulazila.Nego u google ukucam ALFA i ubacime direktno na stranicu sa temom i tako se uvuchem :wink: .Mozda do mene neshto?Mada ne vidim shta bi moglo biti ?Jer adresa mi stoi ukucana tako da ne greshim (sajt mislim) ..Pozdrav za sve :) :) :)
misur
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 9:23 pm

Post od misur »

Najlakse je sledecu adresu imati u istoriji browsera (Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, ...) ili dodati je u Favorites

http://www.doktor.rs/forum/viewforum.php?f=12

To je direktan link na nas forum.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

misur napisao:Najlakse je sledecu adresu imati u istoriji browsera (Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, ...) ili dodati je u Favorites

Imam taj link i jeste mi u Favorites-u .U svakom sluchaju hvala ti mnogo na trudu misur,bash si me prijatno iznenadio .Ipak odvoit minut dva za nekog to moze samo KO HOCE ili ZELI pomoci nekom .Videt ci neshto da ga prilepim u Favorotes da ne odluta?KO to zna?Pozdravche i hvala mnogo :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:
misur napisao:Najlakse je sledecu adresu imati u istoriji browsera (Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, ...) ili dodati je u Favorites

Imam taj link i jeste mi u Favorites-u .U svakom sluchaju hvala ti mnogo na trudu misur,bash si me prijatno iznenadio .Ipak odvoit minut dva za nekog to moze samo KO HOCE ili ZELI pomoci nekom .Videt ci neshto da ga prilepim u Favorotes da ne odluta?KO to zna?Pozdravche i hvala mnogo :D
UUPS :oops: Ipak je neShto promenjeno sad primetih .Jer na ovaj link udjo bez problema ,da,da definitivno je izmenjen link .Hvala misur i izvini josh jednom . :wink: Laq notj
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Kontraindikacija

Post od evelina »

Molim za odgovore:
Da li postoje neke kontraindikacije za koriscenje ALA? Angina pektoris, kancer?
I drugo pitanje:
Da li ALA moze popraviti stanje kod uznapredovale neuropatije? U pitanju je moja baka od 86 godina. Vec 10-tak godina koristi tablete Novonorm. Pored neuropatije ima i velike bolove u ramenima i zglobovima ruku.

Hvala
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Oba odgovora morate potražiti od lekara. Situacija je suviše specifična da bismo mi ovde na forumu mogli da vam damo konkretno rešenje.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
oktavio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 12:17 pm

Post od oktavio »

Dobar dan svima!

Nov sam "ovde", pa rekoh da se javim da sam stigao...
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am

oktavio

Post od Zemunac »

Dobro stigao "ovde" Oktavio. :lol:
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Eto, Zemunac - pravi domaćin :D Pa, da mu se pridružim - dobrodošao oktavio :D Pretpostavljam da za sada čituckaš teme i naša pisanija, pa ćeš već naći diskusiju u kojoj ćeš učestvovati :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
oktavio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 19, 2008 12:17 pm

Post od oktavio »

Hvala na dobrodoslici!
:roll:
igorsn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2007 5:00 am