Još priče o alfaliponskoj kiselini

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Zemunac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Zemunac »

- 10 %. 1116 din/kut.

Što se tiče članstva, pogledaj na www.strong-nature.com

Uzgred budi rečeno; Diabeta (A-O; Ona je i Alfa i Omega) je "kriva" da sam došao do njih. :D

pozdrav svima
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Jel' ti prija njihova ALA?
Neznam na koga se odnosi ovo pitanje?Ali ako se odnosi na mene?Meni prija (fotamija) sve mi isto .Ove su od 300mg i dodje 60 kom u kutiji .E sad ona mi kaze da je cena oko 10 eura shto bih znachilo oko 780 do 800 din po nashem.E sad da li mi kaze istinu ili samo da me se reshi to neznam?Jer nisam htela da mi shalje otuda ,da se dete ne maltretira kad ima kod nas da se kupi.Kod mene ima samo od Ivancic i Sinovi kutija od 30 kom cena im je bila oko 1050 dinara,sad nesecam se koliko je bilo mg ali znam da nisu kapsule bile vishe od 200mg.I to 30 kom u pakovanju??A morala sam uzimati ,dodushe mogla samu Bg da odem i kupim vishe kutija ali ko sve da gomila? :oops: :oops: Nije to samo kupi Alfu i ok.....A ova Alfa isto sve velike tablete obrok ceo :D .Samo neznam,da li se sme recimo jesti narandza,limun i tako to?Poshto znam da nesme se jesti mlechni proizvodi ,jogurt itd pre i posle konzumiranja Alfe minimum sat ipo pa i vishe,.Pishe pozadi samo mi strani jezici slabo idu bez naochara :D .Kao nashem her shiki svabski :wink: . I po koliko vi pijete tu Alfu?Ja je uzimam 3x dnevno na 8h .Kao da mislim da bi mogla i redje?Jer su od 300mg.Da nebude pijesh ono ima se moze se ,a u zeludcu vatre loze se :D .Pozdravche za sve ......
mmila
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:06 pm

Post od mmila »

Zemunac napisao:Uzgred budi rečeno; Diabeta (A-O; Ona je i Alfa i Omega) je "kriva" da sam došao do njih. :D
Da, ona ke "kriva" za mnogo sta ovde.

Bila sam na sajtu, znaci prvo moram nesto da kupim, pa postanem clan. U listi proizvoda ima ALA ali neko manje pakovanje?
Hvala puno na informacijama!
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član

Post od Zemunac »

Pa još i to: Sada imaju mega pakovanje: 100 kom/kut (200 mg)
Pre je bilo samo standardno pakovanje od 30 kom/kut.
Zato ti kažem da ih pozoveš. Verovatno to još nemaju na sajtu.

Još jednom pozdrav i laku noć.
mmila
Aktivan član
Aktivan član

Post od mmila »

Razumem, naravno, pa i hocu da kupim, samo bih odma mega pack - da se manje davim, a na sajtu je ponudjena samo ta manja varijanta. Verovatno nisu azurirali stranicu. Ok, pozvacu, hvala jos jednom na informacijama.
Reko, ti si iz Zemunskog klana - pa si beneficiran, he he. ---> salim se malo!
Pozz
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

mikalja napisao:[I po koliko vi pijete tu Alfu?Ja je uzimam 3x dnevno na 8h .Kao da mislim da bi mogla i redje?Jer su od 300mg.Da nebude pijesh ono ima se moze se ,a u zeludcu vatre loze se :D .Pozdravche za sve ......
Dosta ti je 600mg, dakleM dva komaTa dnevno. I popij ih odjednom slobodno. Naravno, pre i posle nema mlečnih proizvoda, tako da pretpostavljam da ti je u sredini dana najlakše.

Inače, pitanje da li prija je bilo za Zemunski klan :D

Molila bih Mmilu i Zemunca da se ovde neke veoma eksplicitne stvari rešavaju putem pp, da ne bih ja morala metlu u ruke. Znate na šta mislim... :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao:
mikalja napisao:[I po koliko vi pijete tu Alfu?Ja je uzimam 3x dnevno na 8h .Kao da mislim da bi mogla i redje?Jer su od 300mg.Da nebude pijesh ono ima se moze se ,a u zeludcu vatre loze se :D .Pozdravche za sve ......
Dosta ti je 600mg, dakleM dva komaTa dnevno. I popij ih odjednom slobodno. Naravno, pre i posle nema mlečnih proizvoda, tako da pretpostavljam da ti je u sredini dana najlakše.

Inače, pitanje da li prija je bilo za Zemunski klan :D

Molila bih Mmilu i Zemunca da se ovde neke veoma eksplicitne stvari rešavaju putem pp, da ne bih ja morala metlu u ruke. Znate na šta mislim... :wink:[/quote

Aha!Znachi mogu odjednom da krknem dva komata i zavrshila sam sa jednim danom?SUPER!Bash mi predstavlja problem ono tri puta ,te uvek pishem kad sam popila u koliko sam uzela jogurt ,kad smem sledeci put? :-? .Ma da dva komada po 300mg a i jesu poveliki s`oproshtenjem ceo obrok u zeludcu ?Diabeta spasila si me.Tachno ja cu to u podne ,tad ne uzimam mlechno nishta a i da uzimam,prebacila bi neshto.A to je bilo znachi za munza konze ?Ok :D mir deco da neradi prut ?Ode ja polako da pozurim,pa cu stici na vreme gde nisam ni poshla :wink: .Neznate gde?Ma neznam ni ja pa shta ima veze ? :D Pozdravche za sve ...
Zemunac
Aktivan član
Aktivan član

[b]PRVA LIČNA[/b]

Post od Zemunac »

MMILA, ja tek počeo a već dobi prvu ličnu !!!

Kako je kod tebe? Ti se "(S)igraš" duže od mene?

Kako bilo da bilo, sudijina je zadnja !!! Moramo je poštovati !!!

Lep pozdrav svima.

PS. Što se tiče zemunaca i td....

Pre trideset i više godina, u bivšoj YU, bilo kome da sam rekao da sam iz Zemuna, svi su me pitali: "jel' poznaješ Ljubu Zemunca?". Pa imali smo a i imamo, mi zemunci, mnogo više po dobrom poznatih ljudi, od ovih, da kažem, "ne dobrih".
mmila
Aktivan član
Aktivan član

Post od mmila »

To ona "nove" oma'k ukori, pa da u startu iskoreni nepravilnosti! Vredna je, nema sta, voli tu metlu, pa to ti je... :lol: Moramo je slusati, da je nema ovde, mi misevi bi ko zna vec sta radili!

A sto se tice geografije, ja cu, od sada, - kada me neko bude pitao za Zemun, reci "znate li onog iz Nina"! :P
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

A taj NIN-ovski, što je to klaan.. Lele, nemaš pojma! :lol:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Morala sam da podelim prethodnu temu o dijareji i dijabetesu na dva dela, tako da je sada ova najnovija priča o ALA (nadam se) okupljena pod jednom temom. Još jednom vas molim da se ne rasplinjujete, jer se čovek jako teško snađe kada jedna tema sadrži gomilu drugih koje su već otvorene ranije. Koristite opciju "traži". Privatne poruke molim na pp. Fala :wink:
K.Sladjana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm

Post od K.Sladjana »

Uze mi rec iz usta!
Taman resim da napisem nesto na temu...oni skocili na drugu vec :wink:
Sto se tice ALA-e, ona resava mnoge ozbiljne probleme sa neuropatijom i ko ih ima trebalo bi ozbiljnije da shvati njeno uzimanje i dejstvo.
Po prailu daje se prvo intravenozno kao sistem a posle postignuto odrzava tabletama od 6oomg, duze vreme.
Ja sam sebe tako resila mnogih tegoba a pijem je vec 7-8g bez ikakvih negativnih efekata.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

I super sad ispade da sam ja otvorila novu temu. :wink: OK sad ce oni kod mene svi .Tako i treba,stvarno shto reche K.Sladjana ,taman da neshto pitash na neku temu ili kazesh :ONo nema nit odgovora nit koga.Otishli ko zna kuda? Rasplinu se po sajtu, i teme izmeshaju.Ovako jedna tema o nechem ,na JEDNOM MESTU !Znachi nema nezeljenih posledica uzimanja ALFE i posle duzeg uzimanja kako reche K.Sladjana iz iskustva.Ja neznam da li mi je ALFA pomogla?Ali recimo,nisam mogla spavati skoro nikako ,ili ako zaspim oko 24h i probudim se oko 1 ili 2 poponoci neeema shanse da zaspem,vishe.A odkad uzimam ALU ,primetila sam da zaspem i brzre i ako ustanem u vc zaspem opet posle.Uzimam je redovno oko mesec dana mesec ipo tako neshto.Uzimala sam tri puta po jednu od 300mg sad uzimam dve i to odjednom po preporuci Diabete i mnogo mi je lakshe ovako.Ruke mi josh ponekad utrnu ali samo po noci ,po danu niiikad.MOzda i legnem na ruku .Takav osecaj imam i dok protegnem ruku prodje me .Pozdravljam vas sve. :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

De s`te ?Jeste li dobro i shta se radi danas?Boze me oprosti danas sam se toliko umorila,ono Zadushnice a imala sam osecaj da je ceo svet pomro .Groblja su prepuna ali preepunaaaa.A onda kad je onaj narod navalio i izmilio po grobovima?QQ :( .Prepeshachila sam kilometre i kilometre iduci od groba do groba,noseci cvece svece .Crni humor ali peshachenje na nivou i preterano .REko da svratim ima li mi vas misheva moih?I da idem tushnuti se i baciti u prnje :P .Nadam se da ste mi dobro svi ,bar koliko toliko?Nedajte se volim vas sve i pozdravljam .
Laq notj i lepo mi pajkite "SLATKI" moi :wink:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Mikalja, izvini, ali kakve ovo veze ima sa ALA?
Odgovori