Što se tiče članstva, pogledaj na www.strong-nature.com
Uzgred budi rečeno; Diabeta (A-O; Ona je i Alfa i Omega) je "kriva" da sam došao do njih.

pozdrav svima
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Neznam na koga se odnosi ovo pitanje?Ali ako se odnosi na mene?Meni prija (fotamija) sve mi isto .Ove su od 300mg i dodje 60 kom u kutiji .E sad ona mi kaze da je cena oko 10 eura shto bih znachilo oko 780 do 800 din po nashem.E sad da li mi kaze istinu ili samo da me se reshi to neznam?Jer nisam htela da mi shalje otuda ,da se dete ne maltretira kad ima kod nas da se kupi.Kod mene ima samo od Ivancic i Sinovi kutija od 30 kom cena im je bila oko 1050 dinara,sad nesecam se koliko je bilo mg ali znam da nisu kapsule bile vishe od 200mg.I to 30 kom u pakovanju??A morala sam uzimati ,dodushe mogla samu Bg da odem i kupim vishe kutija ali ko sve da gomila?Diabeta napisao:Jel' ti prija njihova ALA?
Dosta ti je 600mg, dakleM dva komaTa dnevno. I popij ih odjednom slobodno. Naravno, pre i posle nema mlečnih proizvoda, tako da pretpostavljam da ti je u sredini dana najlakše.mikalja napisao:[I po koliko vi pijete tu Alfu?Ja je uzimam 3x dnevno na 8h .Kao da mislim da bi mogla i redje?Jer su od 300mg.Da nebude pijesh ono ima se moze se ,a u zeludcu vatre loze se.Pozdravche za sve ......
Dosta ti je 600mg, dakleM dva komaTa dnevno. I popij ih odjednom slobodno. Naravno, pre i posle nema mlečnih proizvoda, tako da pretpostavljam da ti je u sredini dana najlakše.Diabeta napisao:mikalja napisao:[I po koliko vi pijete tu Alfu?Ja je uzimam 3x dnevno na 8h .Kao da mislim da bi mogla i redje?Jer su od 300mg.Da nebude pijesh ono ima se moze se ,a u zeludcu vatre loze se.Pozdravche za sve ......