Plesom do snova

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Danka, uz tebe smo!!!! Gledamo te večeras, najbolji ste ubedljivo!!! :D :D :D
:):):) prepisujesh ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:
Diabeta napisao:Danka, uz tebe smo!!!! Gledamo te večeras, najbolji ste ubedljivo!!! :D :D :D
:):):) prepisujesh ? :lol: :lol: :lol: :lol:
E da mogla si me udostoiti tamo na temu dva slovca da ostavish ,imash ih na tastaturi mnogo :-? .Nece se potroshiti :roll:
Nema veze pozdrav za sve :wink:
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Pa kad pišeš o plesu do snova na temu menopauze. Nisam ni videla tvoju poruku, jer nisam čitala tu temu.
Večeras Danka nije u duelu pa nećemo praviti "navijački odbor za doček", ali nikad se ne zna kako će se stvari odvijati nadalje. :wink:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Pa kad pišeš o plesu do snova na temu menopauze. Nisam ni videla tvoju poruku, jer nisam čitala tu temu.
Večeras Danka nije u duelu pa nećemo praviti "navijački odbor za doček", ali nikad se ne zna kako će se stvari odvijati nadalje. :wink:
Ples sam samo spomenula tamo. Chisto da se proshiri s`najboljom namerom A moja tema ne zasluzuje paznju ?Mislim ni slovca ?Ok :roll:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Na koju temu misliš? Nemam pojma o čemu se radi, ne razumem za šta sam optužena.... ???
Svaka tema ima svoje mesto i molim te da poštuješ osnovne funkcije foruma, da bi svako mogao da nađe odgovor na ono što mu treba. Menopauza i ples na TV-u sigurno ne idu zajedno.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Na koju temu misliš? Nemam pojma o čemu se radi, ne razumem za šta sam optužena.... ???
Svaka tema ima svoje mesto i molim te da poštuješ osnovne funkcije foruma, da bi svako mogao da nađe odgovor na ono što mu treba. Menopauza i ples na TV-u sigurno ne idu zajedno.
Naravno da neidu ,i ne mislim na TV-u .Izvinite za moje "ne poshtovanje foruma".Pogreshila jesam shto sam spomenula ,na temi Menopauza i diabetes Plesom do snova .Ali greshiti i ne poshtovati mislim da nije isto :( .A i mislim da sam se vetj izvinula .I shta sad ? :oops:
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Ništa, onda nemoj da se ljutiš ako ne vidim tvoju poruku.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao:Ništa, onda nemoj da se ljutiš ako ne vidim tvoju poruku.
A ovu temu , koja je trebala da se vidi!! I humanitarne je vrste ,videla sam izgleda samo ja .I tu izgleda da nisam poshtovala osnovne funkcije foruma :x Ne ljutim se ja ,sem na sebe samu !!!!! :oops:Razmishljam ,mozda sam trebala ostaviti prostor za druge .Guraju se mnogo ....
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Mikalja, molim te ne okolišaj nego mi reci zašto si ljuta na mene. O kojoj temi pričaš????
danka88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 11:48 am

Post od danka88 »

hvala......ali eto nas opet u duelu....opet glasanje..... :D :D ali borimo se...idemo dalje...
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Pa to je bre klackalica svoje vrste :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

danka88 napisao:hvala......ali eto nas opet u duelu....opet glasanje..... :D :D ali borimo se...idemo dalje...
Sinoc se zavrshi natjecanje "Plesom do Snova" i prijatno sam se iznenadila.Iako Danka i Bane nisu bili prvi, ipak je Danka dobila novac za insulinsku pumpu za malog Radeta i nadam se da ce mu mnoogo pomoci.Zelim mu da u N.God bude shto bolji i zdraviji i zelim mu da jednoga dana i netrebadne pumpu uopshte.Tj nadam se da ce pronaci lek i da ce on rasti i razvijati se bez ins,pumpe? Kao i sva deca koima zelim bezbrizno detinjstvo ...
Pozdrav za sve.. :wink:
Odgovori