Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Na takmičenju koje je osmišljeno tako da plesni par čini jedan "sanjar" i jedna poznata ličnost, partnerka Baneta Moićevića je Danka Krstić. Njen san je da deci sa dijabetesom u Srbiji omogući finansijsku pomoć za boravak na dečijim kampovima, za porodice mališana koji to ne mogu da priušte. Takođe, njen san je i da svom 12-godišnjem sestriću Radetu, koji od malena ima dijabetes, obezbedi insulinsku pumpu.
Gledajte nesvakidašnji šou "Plesom do snova" na TV Pink u sredu 05.12.2007. od 20.30 h i glasajte za Danku i Baneta, tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 1 na 3333.
Diabeta napisao:Na takmičenju koje je osmišljeno tako da plesni par čini jedan "sanjar" i jedna poznata ličnost, partnerka Baneta Moićevića je Danka Krstić. Njen san je da deci sa dijabetesom u Srbiji omogući finansijsku pomoć za boravak na dečijim kampovima, za porodice mališana koji to ne mogu da priušte. Takođe, njen san je i da svom 12-godišnjem sestriću Radetu, koji od malena ima dijabetes, obezbedi insulinsku pumpu.
Gledajte nesvakidašnji šou "Plesom do snova" na TV Pink u sredu 05.12.2007. od 20.30 h i glasajte za Danku i Baneta, tako što ćete poslati SMS poruku sa brojem 1 na 3333.
Ako budem stigla, učestvovaću u sredu u programu kao podrška Danki
Pratim redovno to (ako ne zaboravim ponekad)ali trudim se ,jer stvarno su super kao i ideja sama.Recimo odushevili su me Branislav Lechic ,Tijana Dapchevic mali Danijel i svi i sve su priche potresne ,One zbog koih pleshu 'plesom do snova'.Neko se bori za tatu za njegovu operaciju za koju treba mnooogo novca neko za komshiju ,neko za brata sestricu itd.U svakom sluchaju super uradjeno ali me prijatno iznenadio' odaziv poznatih lichnosti.Jer oni su uvek u fazonu ,ma nemam ja vremena ni da jedem a kamoli za intervju a ovo tek?Ipak tu treba vremena i vremena za vezbanja silna a i sama takmichenja,koja teku i ako prodju idu dalje i dalje.HUMANITARCI Bez premca .I svaka osoba za koju neko igra ima problem zdravstvene prirode , a do zdravlja uvek prepreka ogromna ->NOVAC.. I uvek glasam ,teshko bude jer mi bude zao izostaviti BILO koga
Znachi tako mozda Diabeta i tebe vidimo aj pa glasat ce mo shta reci ?Pozdravljam vas SVE
Ako budem učestvovala, biču kod malog Radeta kući. Tamo će se okupiti "navijači"
Ono što je sada bitno je da glasamo do srede i u sredu tokom emisije, jer su ušli u duel sa još jednim parom i sada je frka da li će ostati u igri ili ne. Sad je na nama
Diabeta napisao:Ako budem učestvovala, biču kod malog Radeta kući. Tamo će se okupiti "navijači"
Ono što je sada bitno je da glasamo do srede i u sredu tokom emisije, jer su ušli u duel sa još jednim parom i sada je frka da li će ostati u igri ili ne. Sad je na nama
Aha .Kontam ,ce glasamo
Mada bilo ko da pobedi netje mi biti zao ONO bash svima je potrebna pomoc.Ono bash bash su superrr .Veruj i ne pratim ko je bolji i u kojoj igri samo za koga zbog chega i radi koga pleshu ? Zato i kazem da me Branislav Lechic jaako odushevio ,ne svojim plesom nego TRUDOM i posvecenim vremenom i primerom LICHNIM .I ne samo on ali hteli mi to priznati ili ne KOD NAS SU politichari br1.I glumac i ministar kulture ipak je pokazao prvo da je chovek.I kad bi samo deo sledili njega ,mislim kao u ovoj akciji shto se pokazao, dokazao bilo bi svima ovde mnogo bolje.Glasat cemo za Radeta .A tetka mu ima prelepu haljinu a i partner Bogami nije za baciti Idi Diabeta igrajiigraj iiiiiiigraj u ritmu muuuzike za plessss
Samo da vas podsetim na glasanje večeras. Poruka je 20 din + PDV. Ako ne budete glasali, podneću ostavku
Vidimo se večeras preko malih ekrana.. Navijački tim se skuplja već oko 18 sati kod malog Radeta. Deca trenutno crtaju parole i osmišljavaju "strategiju". Mnogo su slatki!
Diabeta napisao:Samo da vas podsetim na glasanje večeras. Poruka je 20 din + PDV. Ako ne budete glasali, podneću ostavku
Vidimo se večeras preko malih ekrana.. Navijački tim se skuplja već oko 18 sati kod malog Radeta. Deca trenutno crtaju parole i osmišljavaju "strategiju". Mnogo su slatki!
VEC SAM GLASALA PRE MINUT DVA .SRECNO!!
Pozdrav za sve
Diabeta napisao:Samo da vas podsetim na glasanje večeras. Poruka je 20 din + PDV. Ako ne budete glasali, podneću ostavku
VEC SAM GLASALA PRE MINUT DVA .SRECNO!!
Pozdrav za sve
BRAAAAAAAAAAAAAAVO!!!
POBEDA!!Mali Rade ce ipak dobiti pumpu!!!Idemo dalje,' u sledecu sredu glasajmo opetttt!!! .Laq i ugodnu notj svima bye bye bye
Gledam reprizu"Plesom do Snova"Srce mi puca .Diabeta lepa si ali Dankine suze taaaaaako me bole? OVA EMISIJA JE .Super za podizanje shecera .Ako mi nije sad 20 nije ni jedan Svaka pricha jedan bol vishe .Jednom rechju i LEPO i Bolno
.Prijatan dan
Alo, bre, Mikalja, smiri se malo....
Super je bilo sinoć i mnogo smo se lepo družili. Drago mi je da smo pobedili i ostali u igri. Svaki sledeći put će biti mnogo teže, tako da verujem da će naših akcija i glasanja biti još. Konkurencija je jaka i biće sve jača, ali ne damo se! Hvala svima koji su glasali, ništa nama bez nas!
Diabeta napisao:Alo, bre, Mikalja, smiri se malo....
Super je bilo sinoć i mnogo smo se lepo družili. Drago mi je da smo pobedili i ostali u igri. Svaki sledeći put će biti mnogo teže, tako da verujem da će naših akcija i glasanja biti još. Konkurencija je jaka i biće sve jača, ali ne damo se! Hvala svima koji su glasali, ništa nama bez nas!
U pravu si!Nishta nama bez nas!Samo neshto nas slabo vidim ovde bar,ljudi gledaju i glasaju normalno.E sad .Sve priche su tuzne i nose svoju poruku GLASAJTE ZA MENE!!I mislim da ce ' sve teze i teze opstajati za dalja takmichenja .Jer konkurencija je zaista jaka.ZAto bi ovde forumashi trebali se oglasiti i da shire dalje akciju za sms porukice.Jer ipak iako mi je zao svih onih drugih ipak,mi bi trebali da se potpomazemo koliko toliko makar i sms porukicom. A to da se smirim?"smirena sam ja".Mada mi je ona malecka Maja sa ' daun'sindromom bash naterala suze na ochi sa onom chestitkom voditeljki.Ti si se bash skockala (ushtraftala) .Mali Rade je slatkish sa dzudo potezima na medi .Tako je moja kcerkica nekada radila samo ona karate trenira ceo zivot.A umesto mede mene je koristila
Laq notj !Idemo dalje do pobede ,glasat ce mo ili cu?
iako je stela vec ovo uradila ja moram ponovo svima da se zahvalim sto ste bili uz mene i glasali....izvinjavam se sto je sa zakasnjenjem to je zbog nedostatka vremena......jos jednom veliko hvala.....mnogo mi znaci vasa podrska.....