Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Pa kad pišeš o plesu do snova na temu menopauze. Nisam ni videla tvoju poruku, jer nisam čitala tu temu.
Večeras Danka nije u duelu pa nećemo praviti "navijački odbor za doček", ali nikad se ne zna kako će se stvari odvijati nadalje.
Diabeta napisao:Pa kad pišeš o plesu do snova na temu menopauze. Nisam ni videla tvoju poruku, jer nisam čitala tu temu.
Večeras Danka nije u duelu pa nećemo praviti "navijački odbor za doček", ali nikad se ne zna kako će se stvari odvijati nadalje.
Ples sam samo spomenula tamo. Chisto da se proshiri s`najboljom namerom A moja tema ne zasluzuje paznju ?Mislim ni slovca ?Ok
Na koju temu misliš? Nemam pojma o čemu se radi, ne razumem za šta sam optužena.... ???
Svaka tema ima svoje mesto i molim te da poštuješ osnovne funkcije foruma, da bi svako mogao da nađe odgovor na ono što mu treba. Menopauza i ples na TV-u sigurno ne idu zajedno.
Diabeta napisao:Na koju temu misliš? Nemam pojma o čemu se radi, ne razumem za šta sam optužena.... ???
Svaka tema ima svoje mesto i molim te da poštuješ osnovne funkcije foruma, da bi svako mogao da nađe odgovor na ono što mu treba. Menopauza i ples na TV-u sigurno ne idu zajedno.
Naravno da neidu ,i ne mislim na TV-u .Izvinite za moje "ne poshtovanje foruma".Pogreshila jesam shto sam spomenula ,na temi Menopauza i diabetes Plesom do snova .Ali greshiti i ne poshtovati mislim da nije isto .A i mislim da sam se vetj izvinula .I shta sad ?
Diabeta napisao:Ništa, onda nemoj da se ljutiš ako ne vidim tvoju poruku.
A ovu temu , koja je trebala da se vidi!! I humanitarne je vrste ,videla sam izgleda samo ja .I tu izgleda da nisam poshtovala osnovne funkcije foruma Ne ljutim se ja ,sem na sebe samu !!!!! :oops:Razmishljam ,mozda sam trebala ostaviti prostor za druge .Guraju se mnogo ....
danka88 napisao:hvala......ali eto nas opet u duelu....opet glasanje..... ali borimo se...idemo dalje...
Sinoc se zavrshi natjecanje "Plesom do Snova" i prijatno sam se iznenadila.Iako Danka i Bane nisu bili prvi, ipak je Danka dobila novac za insulinsku pumpu za malog Radeta i nadam se da ce mu mnoogo pomoci.Zelim mu da u N.God bude shto bolji i zdraviji i zelim mu da jednoga dana i netrebadne pumpu uopshte.Tj nadam se da ce pronaci lek i da ce on rasti i razvijati se bez ins,pumpe? Kao i sva deca koima zelim bezbrizno detinjstvo ...
Pozdrav za sve..