Diabeta napisao:Danka, uz tebe smo!!!! Gledamo te večeras, najbolji ste ubedljivo!!!![]()
![]()
Plesom do snova
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
-
Diabeta
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Pa kad pišeš o plesu do snova na temu menopauze. Nisam ni videla tvoju poruku, jer nisam čitala tu temu.
Večeras Danka nije u duelu pa nećemo praviti "navijački odbor za doček", ali nikad se ne zna kako će se stvari odvijati nadalje.
Večeras Danka nije u duelu pa nećemo praviti "navijački odbor za doček", ali nikad se ne zna kako će se stvari odvijati nadalje.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Ples sam samo spomenula tamo. Chisto da se proshiri s`najboljom namerom A moja tema ne zasluzuje paznju ?Mislim ni slovca ?OkDiabeta napisao:Pa kad pišeš o plesu do snova na temu menopauze. Nisam ni videla tvoju poruku, jer nisam čitala tu temu.
-
Diabeta
- Saradnik
- Kontakt:
Na koju temu misliš? Nemam pojma o čemu se radi, ne razumem za šta sam optužena.... ???
Svaka tema ima svoje mesto i molim te da poštuješ osnovne funkcije foruma, da bi svako mogao da nađe odgovor na ono što mu treba. Menopauza i ples na TV-u sigurno ne idu zajedno.
Svaka tema ima svoje mesto i molim te da poštuješ osnovne funkcije foruma, da bi svako mogao da nađe odgovor na ono što mu treba. Menopauza i ples na TV-u sigurno ne idu zajedno.
- mikalja
- Stalni član

Naravno da neidu ,i ne mislim na TV-u .Izvinite za moje "ne poshtovanje foruma".Pogreshila jesam shto sam spomenula ,na temi Menopauza i diabetes Plesom do snova .Ali greshiti i ne poshtovati mislim da nije istoDiabeta napisao:Na koju temu misliš? Nemam pojma o čemu se radi, ne razumem za šta sam optužena.... ???
-
Diabeta
- Saradnik
- Kontakt:
Ništa, onda nemoj da se ljutiš ako ne vidim tvoju poruku.
- mikalja
- Stalni član

A ovu temu , koja je trebala da se vidi!! I humanitarne je vrste ,videla sam izgleda samo ja .I tu izgleda da nisam poshtovala osnovne funkcije forumaDiabeta napisao:Ništa, onda nemoj da se ljutiš ako ne vidim tvoju poruku.
-
Diabeta
- Saradnik
- Kontakt:
Mikalja, molim te ne okolišaj nego mi reci zašto si ljuta na mene. O kojoj temi pričaš????
- mikalja
- Stalni član

Sinoc se zavrshi natjecanje "Plesom do Snova" i prijatno sam se iznenadila.Iako Danka i Bane nisu bili prvi, ipak je Danka dobila novac za insulinsku pumpu za malog Radeta i nadam se da ce mu mnoogo pomoci.Zelim mu da u N.God bude shto bolji i zdraviji i zelim mu da jednoga dana i netrebadne pumpu uopshte.Tj nadam se da ce pronaci lek i da ce on rasti i razvijati se bez ins,pumpe? Kao i sva deca koima zelim bezbrizno detinjstvo ...danka88 napisao:hvala......ali eto nas opet u duelu....opet glasanje.....![]()
ali borimo se...idemo dalje...
Pozdrav za sve..