Prenosenje HIV-a
Re: Prenosenje HIV-a
Зашто на форуму доказивати постојање ХИВ вируса ако то већ сви знају?! Питам се ко овде лечи свој его?
И зашто би ико икоме веровао на реч, а очи му није видео? Сваки анонимни корисник може да се представи као лекар. Ако је неко по професији лекар, тај треба да има жељу да помогне људима. Због тога се поставља питање зашто су неки "врсни лекари" напустили форум? Па зато што је управо њихов его био погођен: таман посла да неко други још нешто каже када су они већ све рекли што се може рећи.
Даље, Меџик Џонсон се није лечио никаквим хемијама, већ је користио "Тодоксин". Тако је подигао имунитет који је нарушио којекаквим глупостима.
Врло добро знамо како се раде такозвана клиничка истраживања. Све је подчињено заради. Зато је о њима смешно и разговарати и узимати их као аргумент.
Скоро свако ко оде на тестирање ХИВ-а непосредно после прележаног грипа, биће позитиван, зависно од још неких параметара. То је бар лако испробати.
И зашто би ико икоме веровао на реч, а очи му није видео? Сваки анонимни корисник може да се представи као лекар. Ако је неко по професији лекар, тај треба да има жељу да помогне људима. Због тога се поставља питање зашто су неки "врсни лекари" напустили форум? Па зато што је управо њихов его био погођен: таман посла да неко други још нешто каже када су они већ све рекли што се може рећи.
Даље, Меџик Џонсон се није лечио никаквим хемијама, већ је користио "Тодоксин". Тако је подигао имунитет који је нарушио којекаквим глупостима.
Врло добро знамо како се раде такозвана клиничка истраживања. Све је подчињено заради. Зато је о њима смешно и разговарати и узимати их као аргумент.
Скоро свако ко оде на тестирање ХИВ-а непосредно после прележаног грипа, биће позитиван, зависно од још неких параметара. То је бар лако испробати.
neke stvari zaista nisu predmet nikakve diskusije, a jedna od njih je i (lažno) pitanje a li HIV postoji.
medžik džonson nikada nije ni stupio u kontakt sa firmom koja proizvodi todoxin, a njen vlasnik je u marketinškoj manipulaciji zloupotrebio činjenicu da svako ko se obrati pomenutom košarkašu, dobija kurtoazni odgovor mailom od nekog od njegovih službenika.
medžik džonson nikada nije ni stupio u kontakt sa firmom koja proizvodi todoxin, a njen vlasnik je u marketinškoj manipulaciji zloupotrebio činjenicu da svako ko se obrati pomenutom košarkašu, dobija kurtoazni odgovor mailom od nekog od njegovih službenika.
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
Ма како да не.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 12:57 pm
U noći 30. novembra imao sam seksualni odnos sa devojkom za koju sam kasnije čuo glasine da je Hiv pozitivna. Zadovoljavala me je prvo oralno, a onda smo imali odnos sa kondomom. Nakon odnosa ona je rukom skinula kondom, i odmah zatim istom tom rukom dodirnula moj glavić. Nisam siguran ali mislim da sam imao jednu manju krastu na korenu penisa, od posekotine od brijanja. Od kad sam bio 100% zdrav, nisam imao ni najmanji kašalj i nikakve probleme, sve do pre dva dana, znači nakon 60 i nešto dana od seksualnog odnosa, kada sam se probudio u sred noći oznojen, malaksao, sa glavoboljom i vruć. Sutradan sam imao temperaturu i mučnicu. Povraćao sam i imao proliv. Danas je temperatura spala, a imam i dalje proliv. Molim vas da mi kažete da li ovo, nakon više od 2 meseca mogu biti prvi simptomi hiva? Unapred zahvalan.
Е не може да буде од ХИВ-а па све да си се купао у њему. Добио си стомачни грип. Дакле, Флонивин, црни чај и црни чај, двопек, кувани кромпир и слично. На мом сајту погледај савете за имунитет.henrikinaski napisao:.....nakon 60 i nešto dana od seksualnog odnosa, kada sam se probudio u sred noći oznojen, malaksao, sa glavoboljom i vruć. Sutradan sam imao temperaturu i mučnicu. Povraćao sam i imao proliv. Danas je temperatura spala, a imam i dalje proliv. Molim vas da mi kažete da li ovo, nakon više od 2 meseca mogu biti prvi simptomi hiva? Unapred zahvalan.
E evo mene, skoro sam bila kod infektologa radi nekog problema, donesem brdo rezultata ma nista nije htela da pogleda, a spopadne me za hiv, ma rekoh zeno nemam...
A pa kako...i onda priznam da sam radila test i da sam negativna...
Kaze daj da vidim...I ja joj pokazem..aha dobro je...
Kazem da se ne ponosim sto sam radila test, i ne bih da mi pise u kartonu, a dr meni: a sto vas je sramota sto ste hiv negativni..
Nije me sramota, ali ne mora svako da zna da sam radila test..
Ma jok upisa ona meni..
Al' ajde dala mi je sve sto sam trazila analize npr, test na toksiloplazmu...
Mada me uhvatila neka jeza, bio je neki decko jedva je na nogama stajao, kao zombi..
Joj, pocela sam da bezim od ljudi...
Za mog druga Acu:
dobar si, pomislila sam da ces da mi trazis muza na forumu...
A taj tvoj drug, nesto mi se ne svidja...Ako imas nekog npr do 40 leta momka...
I jos nesto bila sam kod tebe na poslu, ma htedoh da te pozovem na kafu, ali znam da bi me odbio
Eh, kako ti voles svoje zence
A pa kako...i onda priznam da sam radila test i da sam negativna...
Kaze daj da vidim...I ja joj pokazem..aha dobro je...
Kazem da se ne ponosim sto sam radila test, i ne bih da mi pise u kartonu, a dr meni: a sto vas je sramota sto ste hiv negativni..
Nije me sramota, ali ne mora svako da zna da sam radila test..
Ma jok upisa ona meni..
Al' ajde dala mi je sve sto sam trazila analize npr, test na toksiloplazmu...
Mada me uhvatila neka jeza, bio je neki decko jedva je na nogama stajao, kao zombi..
Joj, pocela sam da bezim od ljudi...
Za mog druga Acu:
A taj tvoj drug, nesto mi se ne svidja...Ako imas nekog npr do 40 leta momka...

I jos nesto bila sam kod tebe na poslu, ma htedoh da te pozovem na kafu, ali znam da bi me odbio

ella1 napisao:.......Za mog druga Acu:
A taj tvoj drug, nesto mi se ne svidja...Ako imas nekog npr do 40 leta momka...![]()
I jos nesto bila sam kod tebe na poslu, ma htedoh da te pozovem na kafu, ali znam da bi me odbio![]()

До 40 лета - погледаћу.

Волем ја своје женче, ал' кафа је кафа.

Imala sam nezasticen odnos treceg oktobra sa deckom kojeg jako malo poznajem. Uradila sam test na hov treceg decembra u studentskoj poliklinici i test je nereaktivan, zatim sam u gradskom zavodu za zastitu zdravlja opet radila test i na hepatitis b,c i na hiv ( 22.01.2013.) i svi rezultati su nereaktivni. Zanima me da li treba da se ponovo testiram i koliko su ti testovi sigurni?
Unapred hvala!
Unapred hvala!
Molim vas za odgovor, stvarno sam u panici
Треба да се тестираш пола године од контакта са потенцијално инфективном особом - значи у априлу.
И немој да паничиш. Шта је ту је. За све има лека осим за неколико ситуација које су споменули Душко Радовић и Алберт Ајнштајн.
И немој да паничиш. Шта је ту је. За све има лека осим за неколико ситуација које су споменули Душко Радовић и Алберт Ајнштајн.
@Marija231,
ne treba vise da se testirate u redu je nalaz
ne treba vise da se testirate u redu je nalaz
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 5:01 pm
Doslo je vreme i da se uradi prvi test, kontakt kakav sam imao sam pre napisao. Od odnosa do testiranja je proslo 39 dana (19.01.2013-27.01.2013) uradio sam test na HIV 1+2 At i testove na hepatitis b i c, sva tri rezultata su negativna
. Da li je to dovoljna velicina prozora da mogu reci sa velikom verovatnocom da nemam HIV. U labaratoriji su mi rekli da je to test poslednje generacije.

Zbog čega pojedinci ovde govore o testiranju na hiv posle 6 meseci?
Da li poznajete nekoga kome se rezultat promenio posle 6 meseci,iako se testirao posle 2,3 meseca od poslednjeg rizika?Očekujem iskren odgovor.
Marija,šta su ti rekli na Studentskoj i u Zavodu,da li je neophodno
ponovno testiranje?
Da li poznajete nekoga kome se rezultat promenio posle 6 meseci,iako se testirao posle 2,3 meseca od poslednjeg rizika?Očekujem iskren odgovor.
Marija,šta su ti rekli na Studentskoj i u Zavodu,da li je neophodno
ponovno testiranje?
Појединци цитирају неке инфектологе и због тога спомињу шест месеци.
Razumem,ono što ne razumem je zašto onda epidemiolozi u Studentskoj i Zavodu kažu da je 2 meseca dovoljno ?
Može li mi neko objasniti?
Može li mi neko objasniti?