Draga Ontario,
pratim tvoje postove na urologiji, jako mi je zao sto si prosla kroz sve to i sto se toliko patis. Medjutm poznat mi je sistem lecenja u inostranstvu, stoga se i ne cudim da si zavrsila u bolnici!
Ja ovde u Srbiji imam mogucnosti da idem privatno lekaru i da isti dan dobijem appointment, ali veruj mi, ni od toga nema koristi. Salju me na sto i jedan bris, danasnji lekari kao da su prestali koristiti mozak, oslanjaju se iskljucivo na ono sto imaju pred sobom(razno razni lab. rezultati) i ne slusaju uopste sto im govoris vezano za simptome, cak su skloni i da te ismeju, kao da smo mutavi pa ne znamo opisati sto osecamo!
Drago mi je sto ti je bolje i sto ti cirpo antibiotik pomaze(meni nije pomogao ni nakon 10 dana uzmanja

. Ja sam na novim antibioticima peti dan, juce mi se infekcija prosirila na besiku i jajnike, umirem od bolova. Toliko o laboratorijskim nalazima, antibiogramima i lecenju po njima!
Videcemo kakav ce mi danas dan biti, priblizava se datum kad trebam poci na more, uopste mi se ne ide.
Odoh da stavim lonac na ringlu, treba se opet nalevati cajem celi dan.
Pozdrav tebi i svima, zelim ti brzo ozdravljenje i da se resimo ove patnje svi zajedno.

)