Ziganje penisa Hitno pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Batmanjeheroj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 01, 2015 7:20 pm

Ziganje penisa Hitno pomoc

Post od Batmanjeheroj »

Postovanje

Imam pitanje i treba mi odgovor HITNO,naime desava mi se da me ponekad zigne dole u predelu prepona i penisa i to podseca na to kao da cu da pustim u gace tacnije ejakuliram mimo moje zelje bez erekcije,ja se pritom malo uplasim ali to se ne dogodi ali strah ostaje.To mi je bilo pre pa nestalo i sad se ponovo pojavilo,mislim da je to u sklopu OKP,vec sam pisao o svom problemu sa OKP,ovde mi treba strucan odgovor jer odgovore koje sam dobio na podforumu Seksualnost nisam zadovoljan odgovorima.Pomozite molim vas.

Sta da radim?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Ziganje penisa Hitno pomoc

Post od vasa »

koliko imaš godina, koliko često imaš te bolove-žiganje, koje još tegobe imaš?
Batmanjeheroj
Novi član
Novi član

Post od Batmanjeheroj »

Imam 28 godina ali to mi je jos od 20 ali nikad nije bilo stalno nego se pojavljivalo sa vremena na vreme kao sad,osim ziganja nikakvih drugih tegoba nemam,sta bi moglo biti?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Упала простате.
Batmanjeheroj
Novi član
Novi član

Post od Batmanjeheroj »

Kakva upala prostate?pa ne ziga mene to stalno nego svremena na vreme ziga i trne jos od 2006 do sada bi vec nesto bilo,ja ipak mislim da je nesto drugo ali sta ne znam vi mi recite.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Када ми врате магичну куглу са поправке, написаћу детаљније.
Batmanjeheroj
Novi član
Novi član

Post od Batmanjeheroj »

Vidim da je ovaj forum neozbiljan totalno i nema veze ni sa cim ,neozbiljan je cim mi odgovaras na taj nacin na koji odgovaras,kladim se da si student medicine 1 godine da pojma nemas sta pricas a pokusavas da ispadens duhovit na moju stetu,previse letis koliko mogu da vidim.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ти знаш шта није али не знаш шта јесте. Какву реакцију онда очекујеш?

Јел хоћеш да ти кажем да имаш канцер дебелог црева и да треба да идеш на колоноскопију, скенер и магнет? Тада би био задовољан?
Batmanjeheroj
Novi član
Novi član

Post od Batmanjeheroj »

ma bas me vise briga za tvoje odgovore ionako sam trazio tvoje banovanje
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Дај ти онда неки предлог шта би могао да буде узрок проблема?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Bate, budi mlo manje heroj, ako tražiš pomoć to se tako ne radi.
Neću da branim acu ali čovek ti je rekao šta misli a ti samo možeš učtivo da se zahvališ i ako ti nije u intresu zaboravi istog momenta, ALI MISLIM DA TREBA DA PROČITAŠ ŠTO VIŠE KOMENTARA I MIŠLJENJA I IZ TOGA IZVUČEŠ ZAKLJUČAK.
Ja bi isto posumnjao na prostatu iako mnogi misle erovatno da si mlad i da to hvata ljude preko 50 god. To jeste kod većine a i sam sam primer da sam imao prvu upalu prostate u 27. godini a sada imam 55 i nije bilo godine da nisam imao tegobe a ponekad i jaču upalu.
Čitajući i slušajući iskustva drugih i naravno i doktora, uspevam i dan danas da funkcionišem, po svim pitanjima, vezanim za prostatu samo se jako pazim i najmanje prehlade, koja mi izaziva akutnu upalu.
Najbolje da se izviniš aci a moje iskustvo sa prostatom možeš pročitati na više mesta ovde na forumu. A kod doktora ćeš dobiti možda najadekvatniji savet-pa izvoli.
U svakom slučaju, srećno.
Batmanjeheroj
Novi član
Novi član

Post od Batmanjeheroj »

vasa napisao:Bate, budi mlo manje heroj, ako tražiš pomoć to se tako ne radi.
Neću da branim acu ali čovek ti je rekao šta misli a ti samo možeš učtivo da se zahvališ i ako ti nije u intresu zaboravi istog momenta, ALI MISLIM DA TREBA DA PROČITAŠ ŠTO VIŠE KOMENTARA I MIŠLJENJA I IZ TOGA IZVUČEŠ ZAKLJUČAK.
Ja bi isto posumnjao na prostatu iako mnogi misle erovatno da si mlad i da to hvata ljude preko 50 god. To jeste kod većine a i sam sam primer da sam imao prvu upalu prostate u 27. godini a sada imam 55 i nije bilo godine da nisam imao tegobe a ponekad i jaču upalu.
Čitajući i slušajući iskustva drugih i naravno i doktora, uspevam i dan danas da funkcionišem, po svim pitanjima, vezanim za prostatu samo se jako pazim i najmanje prehlade, koja mi izaziva akutnu upalu.
Najbolje da se izviniš aci a moje iskustvo sa prostatom možeš pročitati na više mesta ovde na forumu. A kod doktora ćeš dobiti možda najadekvatniji savet-pa izvoli.
U svakom slučaju, srećno.

aaaca-"Када ми врате магичну куглу са поправке, написаћу детаљније."
Tebi je ovo normalan odgovor?

Covek se sprda kako da budem ozbiljan a jos manje uctiv,i ne zelim da se izvinjavam ljudima koji se sprdaju sa tudjim zdravljem a ti ako imas 55 godina ne bi se bavio njime nego bi mi dao najbolji moguci savet a ne da mi trazis da se izvinjavam nekom ko se sprda samnom.Ako je ovakav forum onda nije ni cudo sto nam je zdravstvo u haosu.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ово је спрдање са онима од којих тражиш помоћ и предлог:
Kakva upala prostate?pa ne ziga mene to stalno nego svremena na vreme ziga i trne jos od 2006 do sada bi vec nesto bilo,ja ipak mislim da je nesto drugo ali sta ne znam vi mi recite.
Batmanjeheroj
Novi član
Novi član

Post od Batmanjeheroj »

Ma da uvek ste vi sa foruma upravu,ja tu ne vidim nikakvu sprdnju u mom tekstu ali ti si izgleda najpametniji na ovom forumu da odredjujes koje sprdnja a ko ne i prestani vise da me smaras,ne nudis ti nikakvu pomoc nego si ti neki klinac koji je nasao da se sprda ovde sa ljudima kojima treba pomoc,i zasto te nisu banovali BRE.Prestani da mi odgovaras da sam ja Admin popio bi ti BAN odavno.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

И ти си ваљда са форума или си са Марса можда?

Како те није срамота тако да се изражаваш? Да ли уопште знаш шта значи реч "бан"?
Odgovori