Bate, budi mlo manje heroj, ako tražiš pomoć to se tako ne radi.
Neću da branim acu ali čovek ti je rekao šta misli a ti samo možeš učtivo da se zahvališ i ako ti nije u intresu zaboravi istog momenta, ALI MISLIM DA TREBA DA PROČITAŠ ŠTO VIŠE KOMENTARA I MIŠLJENJA I IZ TOGA IZVUČEŠ ZAKLJUČAK.
Ja bi isto posumnjao na prostatu iako mnogi misle erovatno da si mlad i da to hvata ljude preko 50 god. To jeste kod većine a i sam sam primer da sam imao prvu upalu prostate u 27. godini a sada imam 55 i nije bilo godine da nisam imao tegobe a ponekad i jaču upalu.
Čitajući i slušajući iskustva drugih i naravno i doktora, uspevam i dan danas da funkcionišem, po svim pitanjima, vezanim za prostatu samo se jako pazim i najmanje prehlade, koja mi izaziva akutnu upalu.
Najbolje da se izviniš aci a moje iskustvo sa prostatom možeš pročitati na više mesta ovde na forumu. A kod doktora ćeš dobiti možda najadekvatniji savet-pa izvoli.
U svakom slučaju, srećno.
Ziganje penisa Hitno pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 01, 2015 7:20 pm
Re: Ziganje penisa Hitno pomoc
vasa napisao:Bate, budi mlo manje heroj, ako tražiš pomoć to se tako ne radi.
Neću da branim acu ali čovek ti je rekao šta misli a ti samo možeš učtivo da se zahvališ i ako ti nije u intresu zaboravi istog momenta, ALI MISLIM DA TREBA DA PROČITAŠ ŠTO VIŠE KOMENTARA I MIŠLJENJA I IZ TOGA IZVUČEŠ ZAKLJUČAK.
Ja bi isto posumnjao na prostatu iako mnogi misle erovatno da si mlad i da to hvata ljude preko 50 god. To jeste kod većine a i sam sam primer da sam imao prvu upalu prostate u 27. godini a sada imam 55 i nije bilo godine da nisam imao tegobe a ponekad i jaču upalu.
Čitajući i slušajući iskustva drugih i naravno i doktora, uspevam i dan danas da funkcionišem, po svim pitanjima, vezanim za prostatu samo se jako pazim i najmanje prehlade, koja mi izaziva akutnu upalu.
Najbolje da se izviniš aci a moje iskustvo sa prostatom možeš pročitati na više mesta ovde na forumu. A kod doktora ćeš dobiti možda najadekvatniji savet-pa izvoli.
U svakom slučaju, srećno.
aaaca-"Када ми врате магичну куглу са поправке, написаћу детаљније."
Tebi je ovo normalan odgovor?
Covek se sprda kako da budem ozbiljan a jos manje uctiv,i ne zelim da se izvinjavam ljudima koji se sprdaju sa tudjim zdravljem a ti ako imas 55 godina ne bi se bavio njime nego bi mi dao najbolji moguci savet a ne da mi trazis da se izvinjavam nekom ko se sprda samnom.Ako je ovakav forum onda nije ni cudo sto nam je zdravstvo u haosu.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Ово је спрдање са онима од којих тражиш помоћ и предлог:
Kakva upala prostate?pa ne ziga mene to stalno nego svremena na vreme ziga i trne jos od 2006 do sada bi vec nesto bilo,ja ipak mislim da je nesto drugo ali sta ne znam vi mi recite.
-
- Novi član
Ma da uvek ste vi sa foruma upravu,ja tu ne vidim nikakvu sprdnju u mom tekstu ali ti si izgleda najpametniji na ovom forumu da odredjujes koje sprdnja a ko ne i prestani vise da me smaras,ne nudis ti nikakvu pomoc nego si ti neki klinac koji je nasao da se sprda ovde sa ljudima kojima treba pomoc,i zasto te nisu banovali BRE.Prestani da mi odgovaras da sam ja Admin popio bi ti BAN odavno.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
И ти си ваљда са форума или си са Марса можда?
Како те није срамота тако да се изражаваш? Да ли уопште знаш шта значи реч "бан"?
Како те није срамота тако да се изражаваш? Да ли уопште знаш шта значи реч "бан"?
Bio sam krajnje ozbiljan i napisao moj savet, a ti heroju, neces to vec ulazis u raspravu, NO--tvoj izbor-ipak je ovo forum pa prihvata svasta.
-
- Novi član
Ja samo branim sebe a sa tobom nemam nista tebi hvala na savetu,steta samo sto ja nisam Admin.vasa napisao:Bio sam krajnje ozbiljan i napisao moj savet, a ti heroju, neces to vec ulazis u raspravu, NO--tvoj izbor-ipak je ovo forum pa prihvata svasta.
-
- Novi član
aaaca napisao:И ти си ваљда са форума или си са Марса можда?
Ostavi me na miru bre covece sta hoces?steta sto nisam Admin banovo bi te odavno.
Kazem ti ostavi me zavrsio sam ovde,na svaki tvoj sledeci post i post drugih necu odgovarati,a ti da znas sta je sramota ne bi mi ni odgovarao.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
То само значи да немаш појма шта је "бан".