Sta se desilo jesi bio u dr. Subotica?jesi nasao razlog zadahu.. i mene zanimaadidas napisao:Bio sam danas kod lekara, lepo rekao da imam imam problema sa zadahom, da hocu da resim to. Rekao sam da znam da moze da potice iz zeludca, od sinusa, sa krajnika, da hocu da saznam odakle potice. Ona je rekla: “Daj da vidim krajnike”, i dala mi uput za ORL. To je to. Koliko mi se cini, oni u domu zdravlja nemaju nacin da odrede poreklo zadaha.
Citao sam da postoje aparati koji prema hemijskom sastavu daha odredjuju odakle moze poticati zadah. Da li postoji tako nesto kod nas? Necu da operisem krajnike ako nije u njima problem. A koliko sam primetio, lekari po tom pitanju imaju podeljenja misljenja, neki kazu da krajnike treba odmah vaditi (kad su u ovom stanju kao kod mene), a drugi kazu nipostoJa stvarno nemam anigine, ni temperaturu. Mada, kad god sam bolestan, grlo me uzasno boli, ali uglavnom nemam temperaturu...
Vlado, gde je tacno ta klinika za oralnu medicinu? Mogu da odem i tamo, da vidim sta oni mogu da urade…
Zadah iz usta - da li operisati krajnike?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: ...
Re: Zadah iz usta - da li operisati krajnike?
Nisam jos isao tamo. Bio sam kod dva ORL lekara, obojica su rekli da imam devijaciju nosa, tako da me ceka ta operacija kad se zavrsi skolska godina. Kazu da ce se mozda krajnici smiriti posle operacije, zato sto verovatno trenutno dosta disem na usta (u toku spavanja sigurno). Ja nisam siguran da ce to bas mnogo pomoci, ali se nadam.
A zadah je od krajnika, to sam sam zakljucio. Dovoljno je samo potraziti "tonsil stone" na internetu, i videti koliko se o tome pise, i koliko ljudi ima taj problem
Nadam da bi moglo kod mene mozda biti nesto drugo, posto vec duze vreme nemam te tonsil stones na krajnicima (s obzirom da sam ispio brdo lekova za imunitet), ali po mirisu bih rekao da ipak jeste, jer sam nekad istiskivao kasicicom to i poznat mi je taj odvratan smrad. Nikad ne bih rekao da ta gnojna supstanca velicine zrna moze toliko da smrdi 
A zadah je od krajnika, to sam sam zakljucio. Dovoljno je samo potraziti "tonsil stone" na internetu, i videti koliko se o tome pise, i koliko ljudi ima taj problem

Najlakše je to rešiti srebrnom vodom.
Ako se malo raspitate, shvatićete da je možete i sami napraviti mnooogo jeftinije nego što se valja po apotekama.
I da će pomoći i kod mnogih drugih tegoba.
Ako se malo raspitate, shvatićete da je možete i sami napraviti mnooogo jeftinije nego što se valja po apotekama.
I da će pomoći i kod mnogih drugih tegoba.
“Čvrsto sam uveren da kad bi ukupno medicinsko znanje koje se danas primenjuje mogli baciti na dno mora, to bi bilo u korist čovečanstva i na štetu riba.“ - Oliver Wendell Holmes
"Virusi ne postoje" - kojekude
"Virusi ne postoje" - kojekude
JOOOOJJJJ!!! vidim da je tema pisana 2010-te I JA IMAM ISTI PROBLEM!!!! ISTI, ZADAH, KRAJNICI UNISTENI, BELE NASLAGE... I SL....
kako otici npr na oralnu medicini, ne mogu samo da s epojavim i kazem ja dosla zbog toga i toga....? mozda je najbolje ici privatno i cao....? IMA LI NEKOG DOKTORA OVDE JBT!????? FORUM DOKTOR ??!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am
Prvo ideš kod lekara opšte prakse i objasniš o čemu se radi i zamoliš za uput kod otorinolaringooga i to je to.A od kud znaš da su krajnici to je ustanovio lekar ili ti sama.Inače kada se pojaviš kod lekara opšte prakse sa 2-3 upale u kratkom roku uglavnom odmah šalju kod specijaliste, čudi me da te nisu poslali do sada ako su krajnici stvarno uništeni kako kažeš.
jel neko uspeo da se izbori sa ovime,posto ja imam porblema vec dugo vreme i nikako da se resim tog neprijatnog zadaha