Vitamini i minerali
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 08, 2013 12:21 am
Re: Vitamini i minerali
Hvala na savetima a kao sto vidim ide neka rasprava u pozitivnom smislu o organskoj hrani.Ja kod mojih roditelja na selu uzgajam cistu organsku hranu,nista se ne prska niti se prehranjuje,znaci hemija nula,sve radimo po pravilima organskog uzgajanja,pa opet nista,sto rece aaaca,nekad se isplati ali u vecini slucajeva nema neke vajde ni od toga,i to sto pretekne niko nece da kupi,navikli ljudi da jedu hemiju i gotovo.U svakom slucaju hvala na savetima pa videcemo sta mi je ciniti 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Vitamini i minerali
Најважније је да ти имаш да једеш здраву храну. Мани зараду.
А што се тиче органске хране ту је у питању једна превара око терминологије. По европским стандардима органска храна је она која се гаји по одређеним процедурама. Проблем је што по тим процедурама мора да се користи много хербицида али другачијих од оних "обичних". То значи да органска храна уопште није природна храна. Природна храна је она која се гаји без хемикалија.
А што се тиче органске хране ту је у питању једна превара око терминологије. По европским стандардима органска храна је она која се гаји по одређеним процедурама. Проблем је што по тим процедурама мора да се користи много хербицида али другачијих од оних "обичних". То значи да органска храна уопште није природна храна. Природна храна је она која се гаји без хемикалија.