www.youtube.com/watch?v=tlpLqaFLJoY&feature=related ili www.youtube.com/watch?v=bHaCPWQ9J_I&feature=related (sa prevodom na hrvatski)
www.youtube.com/watch?v=tAFSEeiGMN4&NR=1 (sa prevodom na hrvatski)
www.youtube.com/watch?v=pB8nEIidM-g&feature=related
www.youtube.com/watch?v=6GVpfdlAhZU
Vakcina protiv novog gripa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Vakcina protiv novog gripa
“Čvrsto sam uveren da kad bi ukupno medicinsko znanje koje se danas primenjuje mogli baciti na dno mora, to bi bilo u korist čovečanstva i na štetu riba.“ - Oliver Wendell Holmes
"Virusi ne postoje" - kojekude
"Virusi ne postoje" - kojekude
LJUDI, to je NAJOBICNIJI grip. Nemojte da vas prave svinjama (cak je ovo kontra-uvreda). Ali posto nije fora da bude "obican" dodele mu neko ime a time i znatan medijski znacaj. Isti ili veci broj ljudi umre od klasicne prehlade, gripa... (nekada se to u Pelagicevom narodnom lekaru zvalo "rednja" !!!). Ali kako bi lekarsko/faramceutska MAFIJA ponovo zaradila i napunila fondove u krizi onda se izmisli neka ovakava budalastina (to me podseti i na razne kvazi kompjuterske viruse koji kao brisu ZeroSector na disku ili vam izgore HDD, RAM, MB...ma smejurija uvek se cepam, a to provlace vec celu deceniju...kao da je CIH ili Michelangelo). Znaci, vestacki napumpan i medijski prezentovan klasican virus (ili donekle mutiran kao i vecina) da bi se prodale maske, vakcine, AntiViral lekovi...slicno su prodavane one zastitne naocare za sunce kada su narodu ispirali mozak sa pomracenjm sunca i slepilom ako samo izadjete iz kuce a kamo li pogledati u "sudnji cas"...STRASNO !!!
Cogito, ergo sum - Mislim, dakle postojim
Cogito, ergo sum - Mislim, dakle postojim
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Mene ne brine njihova zarada. Brine me stetnost vakcine. Ono sto sam ja citala ne ukazuje da je zarada u prvom planu
A opet... mladi ljudi zaglavljuju sa teskim upalama pluca. Pa u moje doba to se moglo sa injekcijama uz preferans s drustvom kuci preboleti. Zasto su ove upale tako teske? Moj sin ima astmu. I sta sada da radim? Kajacu se kako god odlucim

A opet... mladi ljudi zaglavljuju sa teskim upalama pluca. Pa u moje doba to se moglo sa injekcijama uz preferans s drustvom kuci preboleti. Zasto su ove upale tako teske? Moj sin ima astmu. I sta sada da radim? Kajacu se kako god odlucim

Evo sto je jedan iz ministarstva Ontaria neki dan izjavio:
Ako je neko imao simptome gripe i proslo ga je sigurno je imao H1N1 virus i njemu nije potrebna vakcina
Mala mi je bila jako bolesna citave prosle nedelje sa visokom temperaturom i bolovima u misicima,glavobolja itd.
Odvela sam je lekaru i rekao je samo neka pije nesto za temperaturu.Na pitanje ima li moje dete taj virus;on je odgovorio
mi nikoga ne testiramo
znaci jednostavno receno:ko te jeb..........kada zavrsis u bolnici onda cemo izvaditi krv.....uzas.........
Ako je receno na televizoru ko je imao ne treba vakcinu znaci radi se o obicnoj gripi,zar ne?
Ja mislim da se radi o propagandi,posto je kao sto kazu virus zarazan,kako se svi clanovi ne razbole kada jednog od njih testiraju i kazu da je pozitivan ili taj virus kaze:tebe volim tebe ne volim.....
Nista mi nije jasno
Sta se to desava drustvo?
Ako je neko imao simptome gripe i proslo ga je sigurno je imao H1N1 virus i njemu nije potrebna vakcina

Mala mi je bila jako bolesna citave prosle nedelje sa visokom temperaturom i bolovima u misicima,glavobolja itd.
Odvela sam je lekaru i rekao je samo neka pije nesto za temperaturu.Na pitanje ima li moje dete taj virus;on je odgovorio
mi nikoga ne testiramo

znaci jednostavno receno:ko te jeb..........kada zavrsis u bolnici onda cemo izvaditi krv.....uzas.........
Ako je receno na televizoru ko je imao ne treba vakcinu znaci radi se o obicnoj gripi,zar ne?
Ja mislim da se radi o propagandi,posto je kao sto kazu virus zarazan,kako se svi clanovi ne razbole kada jednog od njih testiraju i kazu da je pozitivan ili taj virus kaze:tebe volim tebe ne volim.....
Nista mi nije jasno

Sta se to desava drustvo?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Okt 24, 2008 7:36 pm
Kod nas je dobar broj skolske dece imao respiratornu infekciju sa visokom temperaturom i ko ce sada znati da vec nisu preboleli taj virus. U tom slucaju je vakcinacija nepotrebna. Imamo li mogucnosti da to proverimo, makar privatno? ili se to radi samo na Torlaku uz overen uput ?