VADJENJE KRVI HITNO

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

nata77 napisao:Jedino sto sam ja cula negde, a moguce da je netacno, da se pri svakom bockanju iglom, tj. vadjenju krvi ostecuje vena na ruci. Ja sam letos primala longacef injekcije u venu, 10 komada , svaki dan su me bockali u venu jer nisam lezala u bolnici. Tad je neko spomenuo da to moze i da steti, pa ako neko zna nesto vise o tome nek kaze. ja se uvek pitam zasto je lekarima problem da daju uput za vadjenje krvi i lepo vide iz analiza ima li upala neka ili nema, da li je virus ili bakterija, vec na pamet i odokativno daju lek?Mozda ipak nije preporucljivo cesto vadjenje krvi. I da, ja sam pre par meseci bila u Konzilijumu(klinici) da dam krv.Posto sam malo paranoicna sto se tice hepatitisa(a nisam se vakcinisala jer je savet nekoliko lekara sa kojima sam razgovarala bio da to ne radim) zasmetalo mi je sto kad sam usla u prostoriju gde se vadi krv igla je vec bila na stolu,naravno sa poklopcem,i sa onim produzetkom novim, ali svejedno nije bila upakovana i nisam videla odakle je uzeta. Mozda preterujem ali ipak oprez.izvinjavam se sto sam malo skrenula sa teme.

E da je malo vise takvih kao sto si ti!! :roll:

Svaka cast za opreznost!!! :D :D :D

Pozz, majja :wink:
Odgovori