Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Uplasena_mala napisao:jaooo, ljudi, radila sam test na trudnocu i negativan je..Tako sam srecna...Nema vise ebanja bez kondoma...Ili kondom ili nema...
Ali znate sta je neverovatno? Sve se nase devojke boje "hormona", nece da budu "na hemiji" nego ce da se "paze" i onda panicno broje dani pre i posle "vadjenja" i na kraju se popije neka od pilula za dan posle koja ima mnogo vise hormona i hemije nego normalne kontraceptivne pilue... Valjda je to pravi simptom izliva mozgova o kome su svi pricali 90-ih.
Uplasena_mala napisao:jaooo, ljudi, radila sam test na trudnocu i negativan je..Tako sam srecna...Nema vise ebanja bez kondoma...Ili kondom ili nema...
1. lepo sto doticna nije trudna
2. i za vreme m. ciklusa se moze zatrudneti
3. zasto niko ne razmislja koliko je zena u vreme ciklusa lokalno podlozna svim mogucim infekcijama a o imunoloskom statusu iste u vreme ciklusa i da ne govorim!
4. voditeljubav 16 pota dnevno ali makar malo izbegavajte u vreme ciklusa, za obostrano dobro, bilo bi pametno.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Thats the spirit !!!!
Ja znam da je ovo offtopic, ali moram da prokomentarishem da mi je ovo najbolji post na forumu!