UPOMOCCC!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Uplasena_mala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 8:36 pm

UPOMOCCC!!

Post od Uplasena_mala »

Cao, zamolila bih nekoga da mi pomogne, posto sam jako uplasena..Dobila sam menzis 2.1. zatim sam imala sex.odnos 10.1. uzela sam pilulu za jutro posle drugog dana i onda sam dobila menzis opet 20.1. radila sam analize krvi i urina, krvna slika je ok,ali u urinu ima bakterija.Nisu pomenuli nista vezano za trudnocu.Da li imam razloga da se plasim da ipak nisam ostala trudna????????Molim vas,pomozite mi,jako sam uplasena..Unapred hvala svima :(
Korisnikov avatar
Biljanica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 9:13 pm

Post od Biljanica »

Pa ne možeš po menstruacijama biti sigurna ako su ti tako neredovne. Ali ako si imala seks pre menstruacije šanse da si zatrudnela su ravne nuli. Sve i da je bilo nešto, ti si to izbacila iz sebe ... pošto si izbacila unutrašnju oblogu materice, oplođena jajna ćelija nema za šta da se uhvati.
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Re: UPOMOCCC!!

Post od severus »

Uplasena_mala napisao:Cao, zamolila bih nekoga da mi pomogne, posto sam jako uplasena..Dobila sam menzis 2.1. zatim sam imala sex.odnos 10.1. uzela sam pilulu za jutro posle drugog dana i onda sam dobila menzis opet 20.1. radila sam analize krvi i urina, krvna slika je ok,ali u urinu ima bakterija.Nisu pomenuli nista vezano za trudnocu.Da li imam razloga da se plasim da ipak nisam ostala trudna????????Molim vas,pomozite mi,jako sam uplasena..Unapred hvala svima :(
Neverovatno!!!Svi se boje trudnoce a niko ne pominje STD.Jeste vi culi za kondome??? :-? :evil: :roll:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Moze da se desi da se zatrudni i ako se ima odnos za vreme menstruacije tako da to nije nikakva garancija, ali slazem se da sanse jesu manje ako se radi o sexu neposredno pre ili neposredno posle menstruacije.
Zasto si dobila menstruaciju toliko ranije, ko zna, mozda je od stresa, mozda od tih tableta... Posto si ih popila, nemoj toliko da se plasis, velika je verovatnoca da nisi trudna :wink:
Sto se krvne slike i urina tice iz toga se ne moze videti da li jesi ili nisi trudna, zato doktori nista i ne pominju :) Radi svoje sigurnosti mozes da uradis beta HCG test u nekoj laboratoriji tako ces biti sigurna...

I nadam se da si nesto naucila iz ovog iskustva :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

girl_from_nowhere napisao:Moze da se desi da se zatrudni i ako se ima odnos za vreme menstruacije tako da to nije nikakva garancija, ali slazem se da sanse jesu manje ako se radi o sexu neposredno pre ili neposredno posle menstruacije.
Slažem se sa gore napisanim. Imam neku decu oko sebe, nastala su kao posledica "akcije" 3. dana menstruacije. :wink:

A kondomi???!! Pa zašto bi ih koristili, o tome će verovatno misliti sutra, kad izeliminišu sve mogućnosti oko trudnoće, a možda ni tada!!??! :o :-?
Uplasena_mala
Novi član
Novi član

Post od Uplasena_mala »

Strasno sam uplasena, jednostavno se desilo...i plus nije svrsio u meni,on kaze da je pazio..mada sutra cu kupiti test i proveriti ipak..
Rile_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 11:44 pm

Post od Rile_89 »

Zanimljivo... :)

Bez panike bwe...samo opusteno...znas ono:POSLE JEBANJA NEMA KAJANJA :) 8)
pravedna
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 9:38 am

Post od pravedna »

ja se izvinjavam, ali ispravi me ako gresim.
TI SI POPILA TABLETU ZA DAN POSLE, TJ KONTRACEPTIVNE PILULE KOJE TI SPRECAVAJU DA OSTANES U DRUGOM STANJU NAKON VEC "NESRECNOG SLUCAJA" I ZATO SI PONOVO DOBILA. TACNIJE RANIJE.
I ma koliko ti decko znacio i koliko ga volela, u buduce bolje prezervativ pa neces morati da se zezas sa strahom od trudnoce. A da ne spominjem sad jos i polno prenosive bolesti. Za trudnocu ima resenja vise, ali za ove bolesti ccccccc :roll:
Pozdrav 8)
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Uplasena_mala napisao:on kaze da je pazio.
To sto on kaze ne uzimaj kao cinjenicu. Kao prvo moze on da pazi kolko oce kad njemu sperma izlazi i pre ejakulacije.
A drugo lako je reci "pazio sam" kad se ne radi o njegovoj eventualnog trudnoci.

U svakom slucaju dobro je da si popila tabletu.
anen
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:35 pm

Post od anen »

Nema trudnoce.
anen
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:35 pm

Post od anen »

nema trudnoce.
Uplasena_mala
Novi član
Novi član

Post od Uplasena_mala »

jaooo, ljudi, radila sam test na trudnocu i negativan je..Tako sam srecna...Nema vise ebanja bez kondoma...Ili kondom ili nema... :)
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Uplasena_mala napisao:jaooo, ljudi, radila sam test na trudnocu i negativan je..Tako sam srecna...Nema vise ebanja bez kondoma...Ili kondom ili nema... :)
Thats the spirit :lol: !!!!
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

da nisi i ti imala seks negde u prirodi mozda? Izgleda da je tako vreme februar je ......
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Ali znate sta je neverovatno? Sve se nase devojke boje "hormona", nece da budu "na hemiji" nego ce da se "paze" i onda panicno broje dani pre i posle "vadjenja" i na kraju se popije neka od pilula za dan posle koja ima mnogo vise hormona i hemije nego normalne kontraceptivne pilue... Valjda je to pravi simptom izliva mozgova o kome su svi pricali 90-ih.
Odgovori