uplasen - misljenje strucnjaka please
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
uplasen - misljenje strucnjaka please
ja i devojka smo vodili ljubav sa kondomom . . . . kako je bilo nije ni bitno . . . posto smo bili negde u "divljini" u kolima, a imali smo jedan kondom i posto smo obavili to jednom, posle 10-15min smo hteli ponovo i naravno nismo imali vise kondoma a u flasi smo imali vode za pice i resili da operemo moj polni organ i da radimo to ponovo. I sad mene jako muci koje su sanse da je mozda "nedaj boze" zakacila??? skenjao sam se skroz
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Na taj način je to moguće. A ti sledeći put kupi dva pakovanja - 6 komaTa (da se nadje
).
Uopšte sam pojam prekinutog odnosa je rizican, a ovako, nakon prvog odnosa kad imaš i u kanalu semene tečnosti i spermatozoide, šansa je veća. Naravno, uzmi u obzir i plodne dane, da li tvoja devojka ima redovne menstruacije pa ih koliko toliko može izračunati.......
O tome treba razmišljati uvek pre odnosa a ne posle.
Ne bih da te grdim
, ali toliko primera ima sa istom problematikom i toliko puta je rečeno sve ovo.......slažem se da treba pitati, ali bolje je pitati na vreme.
Nadam se da će sve biti ok!

Uopšte sam pojam prekinutog odnosa je rizican, a ovako, nakon prvog odnosa kad imaš i u kanalu semene tečnosti i spermatozoide, šansa je veća. Naravno, uzmi u obzir i plodne dane, da li tvoja devojka ima redovne menstruacije pa ih koliko toliko može izračunati.......
O tome treba razmišljati uvek pre odnosa a ne posle.
Ne bih da te grdim

Nadam se da će sve biti ok!

-
- Stalni član
I da, moram da dodam i ovo, ne mora da znači da je trudna (ne ostaju svi trudni iz prve), ali imali ste nezaštićen odnos u rizičnom periodu. I ne mora da znači da su njoj plodni dani od 11. 12. 13. dana do 15.16.17. nije to kod svake žene isto, ali generalno, ako ima uredne cikluse, ti dani jesu plodni. Najčešće jesu od 12. - 16. dana (otprilike), ali uzmi u obzir da spermatozoidi ostaju živi u telu žene oko 48 sati (ako nije nešto novo otkriveno
).

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Stalni član
To sam ti napisala pre ovog posta, ali evo i gfn ti kaže - to nije pouzdana metoda.tetreb napisao:aj mi reci posto nemam pojma sa tim stvarima kako se zna od prilike kad su plodni a kad neplodni dani, cuo sam da to moze od prilike da se izracuna kad
se zna kad je dobila menstruaciju ili tako nesto...?
Nece biti bas tako! Sta znaci oprao se? Spolja? A spermatozoidi zaostali u mokracnom kanalu od prethodne ejakulacije???
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]