uplasen - misljenje strucnjaka please

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Kod pojedinaca se ne racuna! Verovatnoca je mala! isuvise mala!!!pomirite se sa tim!
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od DacaYU »

Trebalo bi da je 5 dana od menstruacije budu neplodni dani,medjutim svaka osoba je tip za sebe.
Ako se raspitas kod ginekologa reci ce ti da ima zena koje imaju sve dane plodne,kao moja prijateljica koja u mesec dana dva puta ostaje trudna.
Mislim da je najpametnije da sacekate da dodje vreme za sledeci ciklus pa ako kasni do 5 do 10 dana trk kod lekara.
I onako sada nista ne mozes da uradis.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Marijaft napisao:Kod pojedinaca se ne racuna! Verovatnoca je mala! isuvise mala!!!pomirite se sa tim!
A jel tim pojedincima na čelu piše da su posebni pa se ne računa ili kojom metodom to garantuješ??!! :o
Malom verovatnoćom?!?!? :o

I kakve veze sa tim ima bilo čije mirenje?!

Nije ni čudo što ima toliko abortusa ako dosta ljudi ovako rezonuje. :-?
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

Post od progoran »

sada i ovaj u divljini imao odnos ? da nije neka koincidencija ili je i tvoja devojka ovde ukljucena pod nickom mala90
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

progoran napisao:sada i ovaj u divljini imao odnos ? da nije neka koincidencija ili je i tvoja devojka ovde ukljucena pod nickom mala90
:lol: :lol: Ne, ne......ovi su "dva puta" a oni samo jednom. Dva slučaja su u pitanju!!! :lol:
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Klinci su nemoguci,jos ispade da se Durex reklamira samo da bi Durex zaradi. :roll: :lol:
progoran
Aktivan član
Aktivan član

Post od progoran »

znaci ovi su dva puta?? majku mu promace mi taj detalj.
jeli tetreb jeli tebi bilo hladno ili i tebi nije kao i onoj mala90?
dr Schkomi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:06 am

jao, jaooo

Post od dr Schkomi »

Divlji sex, a? :)

Ovako:

1) spermatozoidi mogu da žive u njoj i nekoliko dana (čak 5-7) što zavisi od milion faktora (da sad ne davim sa detaljima)

2) preporučljivo je da između 2 polna odnosa miuškarac urinira da izbaci "zaostale" vršnjake :) iz sebe

3) šansa da ona zatrudni metodom "pekinutog snošaja" (znači, kad ga izvadiš pre nego svršiš) je oko 3-4%. Ja lično poznajem osobu koja je ostala trudna na ovaj način i rodila zdravo & pravo dete.

Kod ovakvog sexualnog odnosa moraš imati jako puno samokontrole, tj da prekineš u momentu kad ti je najlepše. . . Inače rizikuješ da budeš mladi tatica :)
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Samo jedno pitanje za ove ''po šumama i gorama'' planirali ste šta ćete da radite ''u prirodi'' jel bilo teško svratiti u bilo koju apoteku ,market ili samoposlugu i kupiti uz žvake jednu kutiju KONDOMA ?
Jel nije problem da mi sada vi koji se pitate da li je trudnoća ili nije ...odgovorite na pitanje?
Stvarno me zanima šta vas sputava da to uradite?

Ajd pa sledeći put možda ne budete imali toliko srećepa vas ne zaobiđe trudnoće ,hepatit, kondilomi ,sifilis ,sida .............!
Razmislite da li je veći blam otići i kupiti kondom ili otići i lečiti neku polnu boleščinu? :wink:

Pozdrav i srećno u prirodi!
Korisnikov avatar
Biljanica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 9:13 pm

Post od Biljanica »

Ja sam u nekoj JAZAS-ovoj brošuri pročitala da spermatozoid umire posle 12 minuta od ejakulacije, ako nisu u toplini muškog ili ženskog organizma ...

@Marijaft: Ne možeš da kažeš nikad 100% :D Ne znaš šta sve može da se svede pod "oprali smo ga" ... Ja ne bih sela na nešto što je samo zaprano :D
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Koji ste vi kraljevi!! Iz licnog iskustva (tako sam nastao (bio sam uzrok, a ne posledica braka mojih roditelja :D )), te price o neplodnim danima ne moraju obavezno da vaze za svaku devojku. Ima finih programcica za mobilne telefome tipa "My girls" koji izracunavaju plodne i neplodne dane uzimajuci u obzir parametre kao sto su trajanje ciklusa, trajanje samog krvarenja,... Pitam se koliko je ljudi napravilo sranje upravljajuci se bas tim programom. A kondomi nisu skupi... Ja sam pre neku godinu procitao da su japanci izmisili aparatic koji se nakaci na testise i pusta neke vibracije niske frekvencije koji ubijaju spermatozoide. Ja to radim pivom i masnom hranom, ali ni to nije dobro. Pozz i vodite racuna. Nadam se da ce sve biti u redu. Pozz
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Plodni dani se izracunavaju kada par zeli dete a ne kada se zeli zastita od nezeljene trudnoce! Onaj ko se oslanja na plodne i neplodne dane na kraju ljulja klince! Procesljajte malo forum, dosta toga je vec napisano o zastiti od nezeljene trudnoce.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

Tetrebe, pa jel na kraju zakacila ili nije?
Cogito ergo doleo....
progoran
Aktivan član
Aktivan član

Post od progoran »

zakacila je jos jos jos garant to je zakacila
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član