uplasen - misljenje strucnjaka please
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- DacaYU
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Trebalo bi da je 5 dana od menstruacije budu neplodni dani,medjutim svaka osoba je tip za sebe.
Ako se raspitas kod ginekologa reci ce ti da ima zena koje imaju sve dane plodne,kao moja prijateljica koja u mesec dana dva puta ostaje trudna.
Mislim da je najpametnije da sacekate da dodje vreme za sledeci ciklus pa ako kasni do 5 do 10 dana trk kod lekara.
I onako sada nista ne mozes da uradis.
Ako se raspitas kod ginekologa reci ce ti da ima zena koje imaju sve dane plodne,kao moja prijateljica koja u mesec dana dva puta ostaje trudna.
Mislim da je najpametnije da sacekate da dodje vreme za sledeci ciklus pa ako kasni do 5 do 10 dana trk kod lekara.
I onako sada nista ne mozes da uradis.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
A jel tim pojedincima na čelu piše da su posebni pa se ne računa ili kojom metodom to garantuješ??!!Marijaft napisao:Kod pojedinaca se ne racuna! Verovatnoca je mala! isuvise mala!!!pomirite se sa tim!

Malom verovatnoćom?!?!?

I kakve veze sa tim ima bilo čije mirenje?!
Nije ni čudo što ima toliko abortusa ako dosta ljudi ovako rezonuje.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:06 am
jao, jaooo
Divlji sex, a? 
Ovako:
1) spermatozoidi mogu da žive u njoj i nekoliko dana (čak 5-7) što zavisi od milion faktora (da sad ne davim sa detaljima)
2) preporučljivo je da između 2 polna odnosa miuškarac urinira da izbaci "zaostale" vršnjake
iz sebe
3) šansa da ona zatrudni metodom "pekinutog snošaja" (znači, kad ga izvadiš pre nego svršiš) je oko 3-4%. Ja lično poznajem osobu koja je ostala trudna na ovaj način i rodila zdravo & pravo dete.
Kod ovakvog sexualnog odnosa moraš imati jako puno samokontrole, tj da prekineš u momentu kad ti je najlepše. . . Inače rizikuješ da budeš mladi tatica

Ovako:
1) spermatozoidi mogu da žive u njoj i nekoliko dana (čak 5-7) što zavisi od milion faktora (da sad ne davim sa detaljima)
2) preporučljivo je da između 2 polna odnosa miuškarac urinira da izbaci "zaostale" vršnjake

3) šansa da ona zatrudni metodom "pekinutog snošaja" (znači, kad ga izvadiš pre nego svršiš) je oko 3-4%. Ja lično poznajem osobu koja je ostala trudna na ovaj način i rodila zdravo & pravo dete.
Kod ovakvog sexualnog odnosa moraš imati jako puno samokontrole, tj da prekineš u momentu kad ti je najlepše. . . Inače rizikuješ da budeš mladi tatica

- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Samo jedno pitanje za ove ''po šumama i gorama'' planirali ste šta ćete da radite ''u prirodi'' jel bilo teško svratiti u bilo koju apoteku ,market ili samoposlugu i kupiti uz žvake jednu kutiju KONDOMA ?
Jel nije problem da mi sada vi koji se pitate da li je trudnoća ili nije ...odgovorite na pitanje?
Stvarno me zanima šta vas sputava da to uradite?
Ajd pa sledeći put možda ne budete imali toliko srećepa vas ne zaobiđe trudnoće ,hepatit, kondilomi ,sifilis ,sida .............!
Razmislite da li je veći blam otići i kupiti kondom ili otići i lečiti neku polnu boleščinu?
Pozdrav i srećno u prirodi!
Jel nije problem da mi sada vi koji se pitate da li je trudnoća ili nije ...odgovorite na pitanje?
Stvarno me zanima šta vas sputava da to uradite?
Ajd pa sledeći put možda ne budete imali toliko srećepa vas ne zaobiđe trudnoće ,hepatit, kondilomi ,sifilis ,sida .............!
Razmislite da li je veći blam otići i kupiti kondom ili otići i lečiti neku polnu boleščinu?

Pozdrav i srećno u prirodi!
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koji ste vi kraljevi!! Iz licnog iskustva (tako sam nastao (bio sam uzrok, a ne posledica braka mojih roditelja
)), te price o neplodnim danima ne moraju obavezno da vaze za svaku devojku. Ima finih programcica za mobilne telefome tipa "My girls" koji izracunavaju plodne i neplodne dane uzimajuci u obzir parametre kao sto su trajanje ciklusa, trajanje samog krvarenja,... Pitam se koliko je ljudi napravilo sranje upravljajuci se bas tim programom. A kondomi nisu skupi... Ja sam pre neku godinu procitao da su japanci izmisili aparatic koji se nakaci na testise i pusta neke vibracije niske frekvencije koji ubijaju spermatozoide. Ja to radim pivom i masnom hranom, ali ni to nije dobro. Pozz i vodite racuna. Nadam se da ce sve biti u redu. Pozz

Cogito ergo doleo....
Plodni dani se izracunavaju kada par zeli dete a ne kada se zeli zastita od nezeljene trudnoce! Onaj ko se oslanja na plodne i neplodne dane na kraju ljulja klince! Procesljajte malo forum, dosta toga je vec napisano o zastiti od nezeljene trudnoce.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]