Umoran od života

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

neprilagodjena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 26, 2006 11:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

/

Post od neprilagodjena »

morala sam da se obratim simbadu i ostalim momcima koji imaju slicne probleme ..kao i on....
kao prvo............samoubistvo.imala sam druga kojeg sam mnogo volela i koji je bio fizicki potpuno zdrav,,,,,,,,,,,,,,,,,najavljivao mi je da ce se ubiti ...jer je bio depresivan i bez volje za zivotom.............naravno mislila sam da se sali.ubio se.....imali smo 22 godine ,,,,,,,,,,,,,nikada to nisam prebolela ...................iza sebe je ostavio brata ..majku .oca .tuzni su .mnogo...................imam jos jednog druga ....(78 godiste ) koji se vec citavih 12 godina bori sa rakom........izvadjena mu je pa ja mislim //ako ne cela a onda dobar deo utrobe................na 4 je godine fakultete....studira geografiju,i nemoze da podigne teze od kasike ,,,,,,,,,,,,,hoda sa stapom.................kada se moj prvi drug ubio...............svi smo plakali .sem mog drugog bolesnog druga ..on nije hteo ni na sahranu da mu dodje .mislim da ga je mrzeo.......................................????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? samo je rekao ......ja se toliko borim za zivot .a on ga je sam sebi oduzeo............................................................................... sto se tice stidljivosti.moj sadasnji decko je strasno stidljiv..........a izgleda kao totalni maco muskarac(mrzim inace ovaj izraz)sada ima 34 godine a prvi put je spavao sa devojkom u 22.prelepo izgleda )nije sto je moj >>>>>>>>>>>ali stvarno)i sam kaze da su se devojke uvek lepile za njega .jer ih nije konstatovao.......a on se ustvari stideo...................i tako.....mislim ....mozda sam ja sada svasta nesto rekla .......................mozda su ti moje price smor i bezveze ..............nemam pojima .ja bih volela da ti tako nesto strasno nikada vise nepadne napamet..................pozdravl :D jam te
sto je mnogo mnogo je
Sinmbad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 10, 2006 4:51 pm

Post od Sinmbad »

Ćao Neprilagođena i ja sam na nesreću moju imao druga koji se otprilke sa isto godina ubio i bio je zdrav i prav i nikad nisam saznao razlog tome :-? a što se moje stidljivosti tiče tu sam gori od tvog dečka što se bar devojaka tiče jer još uvek nisam uradio Ono,znam da je glupo ali sam hteo da prvi put bude iz ljubavi ali ... duga je to priča. Nadam se da će ove ispovesti bar nekom biti od koristi, hvala na svemu :wink:
GOD BLESS SERBIA
Sinmbad
Novi član
Novi član

Re: ZACARANI KRUG SAMOCE

Post od Sinmbad »

[quote="cikaivan"] Cikaivan znam shvatam da si u pravu za ljušturu ta ljuštura je i stvorena zbog moje preosetljivosti na spoljni svet , i trudim se da
je sklonim bar za meni drage ljude ali nemoj zaboraviti da je to stvarano godinama i da ne može preko noći da se promeni , a to za frajere koji skidaju cure koje hoće to je već druga stvar , to je kao kad vidiš da se druga deca igraju sa nekom igračkim a ti je nemaš i misliš da je to nešto posebno samo zato što nikad nisi probao iz ovih ili onih razloga, i nadam se da ću uspeti da se promenim bar malo jer samoća zna biti tako teška. OK pozdrav i svako dobro :wink:
GOD BLESS SERBIA
cikaivan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 12, 2006 3:00 pm

Post od cikaivan »

Sinmbad,ne znam da li smo se dobro razumeli!Mislim da ne treba da zavidis tim momcima koji"skidaju svaku devojku".Meni takav nikada ne bi bio interesantan!Nismo deca,pobogu!To ti je ono kao u skoli-decko je faca i onda su devojcice iz cele skole zaljubljene u njega!ZRELI SMO LJUDI-ili ipak neki nisu dovoljno (razmisli)!A sto se "ONOGA" tice-pa sta?I nije ti neki minus.Zbog cega bi to za devojke bio plus a za momke minus?To ume da bude jako simpaticno.Kada se budes zavoleo sa nekom devojkom i sve krene spontano,sa puno ljubavi i neznosti,shvatices da je bolje tako nego da si to uradio sa nekom tamo,posle koje ti se gadilo danima!Danas su generacije sve cudnije i cudnije i ja se ne pronalazim medju njima (bas kao i ti),ali i ne zelim da se stavljam u isti kos sa njima i da se davim u moru isfoliranih faca,praznih dusa....Mislim da si preosetljiv i da mislis da je nacin na koji zive ljudi oko tebe ispravan,pa i ti bi isto tako!GRESIS!!!Ako zelis da pomognes sebi,pokusaj da razumes o cemu sam pisala!Ako se bar jednom nasmejes u toku citanja ovoga,znacu da sam danas ucinila bar nesto lepo za nekoga![/u]
Sinmbad
Novi član
Novi član

Post od Sinmbad »

,znacu da sam danas ucinila bar nesto lepo za nekoga!
Cikaivan pa jesi učinila si,nasmešio sam se par puta onako od srca i drago mi je da nisam jedini koji misli na sličan način hvala ponovo,pozdrav :wink:
GOD BLESS SERBIA
anitam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 12, 2006 11:45 pm

Post od anitam »

Karte sami sebi delimo ali toga mozda nismo svesni,nije to neka velika mudrost,samo cvrsto moras nesto da pozelis i da zaista verujes u to i to ce ti se ispuniti,nisam mislila da mastas o tome nego zaista da verujes sam sebi!Moras pronaci uzrok svoje stidljivosti da bi izlecio posledice to je kao i sve u zivotu jako duboko i tesko iskopati ali to ti je jedini nacin da pobedis,kad pronadjes uzrok naci ces i nacin da se boris sa njim a samim tim ce i ostalo doci na svoje mesto,a sto se tice sina- svalera veruj mi ako ga budes imao ucices ga sasvim suprotnom jer kao sto bi i ti sada zeleo da nadjes neku finu devojku da te razume,voli i ceni bez obzira na tvoj problem tako bi sigurno pozeleo i svom sinu.Mislis li da su svaler tipovi zaista kul tipovi ili je to vezano za broj devojaka sa kojima su spavali? 8) 8)
DivineMissD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 17, 2006 1:53 pm

Post od DivineMissD »

Sinmbade,kazes da bi it voleo da pomognes drugim ljudima...pa pomazes im samim tim sto si izrekao svoj problem,a oni tebi pomazu jer se pronalaze(pronalazimo) u tome, i time ti dokazujemo da nisi jedini koji se tako oseca.Pa,pogledaj samo ovaj forum...pola bolesti koje ljudi ovde navode su odbrana na stres,depresiju i nezadovoljstvo.Sto se tice filozofiranja koje si spomenuo,probaj to manje da radis(haha,al ti pomazem,kao da ti to ne znas),ili ga bar pretvori u nesto konstruktivno...probaj da pises o onome sto filozofiras.A o onome da je bolje biti lav jedan dan nego...probaj da budes i to.Saplici se,mucaj,stagod,ali probaj da budes ono sto za tebe znaci lav.Mozda je glupo davati savete,jer svi mi u sustini znamo sta je dobro za nas,ali citiracu neku glupost sa tv-a.."ne moze da skodi":).
Sinmbad
Novi član
Novi član

Post od Sinmbad »

Anitam pa slažem se delimično sa tobom oko karata ali vreme u koje sam trebao da sazrem kao čovek je bilo jako gadno i ne verujem da sam mogao tu nešto promenit( zbog tih sranja sam i ostao samo bravar) , jedino da sam uspeo da pobegnem odavde onda bi to bila druga priča, a što se tiče mojeg problema sa stidljivošću i posebno sa devojkama, pa ne znam više šta da mislim o tome, valjda mi je žao što su mi godine otišle uzalud braneći ovu zemlju i ne misleći na sebe. A sad mi je krivo kad vidim klince kako su slobodni sa curama jer ne poznajem taj osećaj a tako mi treba neko da me zagrli i da se isplačem kao čovek jer suze mi više ne idu na oči. Hvala na savetima i svako dobro :wink:
GOD BLESS SERBIA
Sinmbad
Novi član
Novi član

Post od Sinmbad »

DivineMissD napisao:.."ne moze da skodi":).
DivineMissD pa hvala na savetima nije glupo deliti savete ako su pisani iskreno od srca, i probaću da budem lav, inače sam vaga u horoskopu i ništa ne radim na brzinu i na prvu loptu, a to neki put i ne valja pogotovo kad su u pitanju devojke a to mi je problem broj 1, ne mogu sam sebi da verujem da mi je to osnovni problem jer sam stvarno svašta preturio preko glave ali ljubav je za mene ostala tajna, pozdrav :wink:
GOD BLESS SERBIA
Kalif umesto kalifa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 25, 2006 6:09 pm

U

Post od Kalif umesto kalifa »

Evo, Sinbade, da ti kazem, na osnovu svega sto sam procitao da
shvatam da sa istim problemima kao ti samo sto imam 25 godina,
ali tu igodine nemaju neke veze. Kao kruna svega imam i jake neuroloske
probleme i zaista mi se cini da polako gubim razum...
Sinmbad
Novi član
Novi član

Post od Sinmbad »

Pozdrav Kalif pa ne znam šta bih više pametno rekao a i ovo dosad što sam rekao jesu duboko intimne stvari koje nije pametno pričati , ali morao sam da otvorim dušu a ona je tako prazna i usamljena :cry: ali .... idemo dalje
GOD BLESS SERBIA
Kalif umesto kalifa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 25, 2006 6:09 pm

Post od Kalif umesto kalifa »

Sinmbad napisao:Pozdrav Kalif pa ne znam šta bih više pametno rekao a i ovo dosad što sam rekao jesu duboko intimne stvari koje nije pametno pričati , ali morao sam da otvorim dušu a ona je tako prazna i usamljena :cry: ali .... idemo dalje
Ja bas mislim da treba razgovarati, pogotovo o ozbiljnim pitanjima...
Sugestija u mojoj temi ti je sasvim na mestu...
Videcu da li da kupim Vitafon, ili da idem na Kolor dopler i EEG, cena
je otprilike ista, mada shvatam da je osnova moj nacin zivota, mozda
poneka nepovoljna spoljna okolnost, ali povrh svega moja priroda...
Odgovori