kao prvo............samoubistvo.imala sam druga kojeg sam mnogo volela i koji je bio fizicki potpuno zdrav,,,,,,,,,,,,,,,,,najavljivao mi je da ce se ubiti ...jer je bio depresivan i bez volje za zivotom.............naravno mislila sam da se sali.ubio se.....imali smo 22 godine ,,,,,,,,,,,,,nikada to nisam prebolela ...................iza sebe je ostavio brata ..majku .oca .tuzni su .mnogo...................imam jos jednog druga ....(78 godiste ) koji se vec citavih 12 godina bori sa rakom........izvadjena mu je pa ja mislim //ako ne cela a onda dobar deo utrobe................na 4 je godine fakultete....studira geografiju,i nemoze da podigne teze od kasike ,,,,,,,,,,,,,hoda sa stapom.................kada se moj prvi drug ubio...............svi smo plakali .sem mog drugog bolesnog druga ..on nije hteo ni na sahranu da mu dodje .mislim da ga je mrzeo.......................................????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? samo je rekao ......ja se toliko borim za zivot .a on ga je sam sebi oduzeo............................................................................... sto se tice stidljivosti.moj sadasnji decko je strasno stidljiv..........a izgleda kao totalni maco muskarac(mrzim inace ovaj izraz)sada ima 34 godine a prvi put je spavao sa devojkom u 22.prelepo izgleda )nije sto je moj >>>>>>>>>>>ali stvarno)i sam kaze da su se devojke uvek lepile za njega .jer ih nije konstatovao.......a on se ustvari stideo...................i tako.....mislim ....mozda sam ja sada svasta nesto rekla .......................mozda su ti moje price smor i bezveze ..............nemam pojima .ja bih volela da ti tako nesto strasno nikada vise nepadne napamet..................pozdravl