Ne, ja sređujem računare, delove, nabavljam, servisiram, šaljem i slično. Zato sam često u pošti, a samim tim i u većoj gužvi. Kada gužve nema, tada se i ja osećam normalno, tj. ne osećam nikakvu napetost, ali kada je nabijeno, imam to nešto, kao nervoza, kao napetost, kao neka jeza koja ide kroz mene, a visim svaki dan u toj pošti... Zato mi je malo bilo čudno, ne znam šta se događa sa mnom. Ali nije to ništa strašno, mislim da ću se naviknuti na to...
Imam ponudu da se peselim i da počnem da radim na Malti, mediteran, čistiji vazduh, morska klima, ali imam neku nesigurnost na samu pomisao da odem, strah me. Moraću prvo turistički da vidim kako će organizam podneti par dana, ako bude bilo ok, onda idem neko vreme tamo...
Čudan strah :/
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Čudan strah :/
Па ако није у питању загушљив ваздух, онда је проблем психолошке природе. Не волиш гужву. А како ти је у аутобусима и сличним ситуацијама?
Ako samo izbegavas situacije u kojima ti psiha bez ikakvg razloga pali alarm, sve se moze pogorsati tako sto ce se alarm paliti i u novim situacijama. Ignorisanje pocetka problema, dok je on jos podnosljiv nije dobro. Trebao bi posetiti lekara ...
Pa i u busu isto, svuda gde ima mnogo ljudi, u punom kafiću,... Retko pijem, ali kada popijem pivo - dva, taj strah nestaje, ubijem ga nekako. Možda zvuči smešno, ali mi je stvarno bolje.
Moraću da se javim prvom prilikom, pa da vidim šta kaže...
Moraću da se javim prvom prilikom, pa da vidim šta kaže...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па добро, значи психа. Ако одеш код лекара кљукаће те разном тешком хемијом, па зато води рачуна шта ћеш да радиш. Пробај да пијеш тинктуру валеријане. Она би могла да те смири. Производи је Институт Јосиф Панчић. Да пробаш са двадесетак капи пре подне.
Posto su napadi akutni (u odredjenim situacijama) a ne hronicni (konstantni ili dugotrajni), ne verujem da ce tu biti lekova, vec razgovor sa psihologom ili psihotrapija, radi edukacije i resavanja problema na taj nacin.
Doktor mi je komšija, rekao mi je da se obratim jednoj njegovoj koleginici, ona je psiholog i neuropsihijatar, kaže da će mi pomoći.
Od juče sam se vratio na trening, kikboks. Dosta ima kondicionog treninga, izdržljivosti, snage, a pre svega dobro društvo.
Inače, doktor je dodao: "Super ti je to komšo, taj trening može samo od koristi da bude, nego i neku žensku da nađeš da ti slomi te strahove u tebi. Nije to ništa opasno, jači si ti od toga."
Čovek je kralj...
Od juče sam se vratio na trening, kikboks. Dosta ima kondicionog treninga, izdržljivosti, snage, a pre svega dobro društvo.
Inače, doktor je dodao: "Super ti je to komšo, taj trening može samo od koristi da bude, nego i neku žensku da nađeš da ti slomi te strahove u tebi. Nije to ništa opasno, jači si ti od toga."

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Којешта. Прво такав спорт ће да подигне ниво адреналина у твом организму и биће ти још горе. Уместо да се опустиш ти ћеш контра. Друго, изјава да ће ти женска сломити твоје страхове крајње је неозбиљна, да се веома благо изразим. У емотивним везама сви лични проблеми се појачавају и више долазе до изражаја.