Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
moj muz se oduvek tusira hladnom vodom,kaze da tako moze da smrsa,jer organizam mora kao vise da radi da postigne pravu telesnu temperaturu.mislim glupo do boga,ali on misli da ce tako da smrsa i inace i ne voli toplu vodu.i nikad mu nistan nije bilo,hvala boguö.ja bogami sa vrelom
Svakako nijedan esktrem nije zdrav.
Ja se tusiram mlakom vodom - ako je hladno onda pocnem sa malo toplijom, ali cim se zgrejem predjem na mlaku - i to mi je i dermatolog preporucio. Drugacije mi svakako ni ne prija, niti je, opste receno, zdravo. Najvise zbog srcke.
Voda treba biti takva da prvenstveno prija, da vam bude ugodno pod tushem. Inace je preporucljivo da se prvo kvase donji delovi tela, pa tek onda gornji, radi navikavanja na temperaturu, bez obzira koja je, nijednu ne moze telo da vam savrseno prihvati u trenutku.
на мом блогу имате детањна упуства како стећи навику свакодневног туширања хладном водом и како доћи на тренинг. Има ту мало и претходног тренинга, не препоручујем на своју руку да се ради ова техника: https://www.blogger.com/blogger.g?blogI ... 0;src=link
apencipen, кликнуо сам на линк али не отвара се блог него тражи Гмаил логовање.
Него сада прочитах тему и не могу да се начудим каквих незналица и шарлатана има. Горе неко каже да је умерено топла вода од 50°Ц до 60°Ц а да је умерено хладна нешто испод 31°Ц.
За оне који немају појма шта је температура и како се мери да кажем да се температура воде од 50°Ц не може издржати јер превише пече, а да је за пливање бања када је температура воде 30°Ц.