trnjene ruku bolovi u misicima i anaskoznos
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
trnjene ruku bolovi u misicima i anaskoznos
2008 sam dozivela jek stres tada su poceli da se javljaju simtomi stalnog straha i stalne napetosti nisam smela sama da se krcem ulicom sto mi dan danas drzi neuropsijatri su mi prepisali ksalol koji pijem i danas . Osim ksalola prepisu mi i neki antidepresiv ,ali ja antidepresive ne podnosim obaraju mi pritisak i kad ih popijem postajem ko zombi,,ja zelim da funcionisem normalno a ne da spavam 24h.pa ih iz tih razloga ne pijem.S tim se nekako i borim ali od pre mesec dana pocele su da mi trne ruke i noge i bolovi u misicima.da li postoji neka veza izmedju te anaksioznosti i trnjenje ruku i nogu?
Re: trnjene ruku bolovi u misicima i anaskoznos
Да ти није од Ксалола? Какав си стрес доживела?
pa kslalol pijem samo od 0.25 i to samo jednu dnevno. imala am saobracajku sva sreca bez ikakavih fizickih posledica samo psihicihaa_aca napisao:Да ти није од Ксалола? Какав си стрес доживела?
Можда си повредила кичму или још горе вратни део кичме приликом саобраћајке, па ти се сада постепено манифестује. Када си имала саобраћајку?
ma nisam nista povredila samo sam se mnogo uplasila nije to bila klasicna saobracajka verovatno kad neko bude ovo procitao bice mu i smesno.kola su bila parkirana a ja u kolima sam sedela pored kola je prolazio kola koja vuce koj koj se uplasio od necega nemam pojma od cega i ripio na haubu ali kao da je skocio na mene i od tada imam probleme sa strahom. Akima mi je strava i uzas imam okostavanje cele kicme lekari kazu da mi je kicma starija od mene 10 godine.meaa_aca napisao:Можда си повредила кичму или још горе вратни део кичме приликом саобраћајке, па ти се сада постепено манифестује. Када си имала саобраћајку?
Решавај кичму под хитно. Од ње можеш да имаш трњење, болове, аритмије, несвестице и тако даље. Погледај на мом сајту њњњ.аца.рс справу коју користим за истезање кичме. Погледај и тему о зглобовима и магнетима. Све се налази у здравственим саветима. Ако шта треба, слободно питај.
Imam mali milon pitanja . kada su mi se pojavili ovi simtomi i ja sam prvo posumljala na vrati deo kicme i otisla fizijatru koji mi je prepiso fizikalnu terapiju koju jos uvek cekam jer mi je zakazana tek za maj mesec.Pa sam posle otisla i neurologu ,moram da kazem da sam veoma mrsava ali nikad nisam ni bila debelela ali bas mrsava imam 42kg vec duzi niz godina niti dodajem neki kg niti smanjujem ,a imam42 god.kad me neurolog video posumljao je na ALS.ali sem ovih trnjenja i bolova nemam nikakve druge simtome .pa me iteresuje dali i ti simtomi vezani za als.imam zakazano snimanje EMNA u maju mesecu.DA LI ovim snimanjem moze da se tacno vidi dali imam als ili ne ili su potrebna jos neke analize.Zahvaljujuci ovoj sumljivoj dijagnozi povecala mi se i anksioznost i neznam kako da se izborim sa njom hemiju bas ne volim da pijem.sem ksalola od koga sam izgleda postala zavisnik a vrlo rado bi ga bacila.aa_aca napisao:Решавај кичму под хитно. Од ње можеш да имаш трњење, болове, аритмије, несвестице и тако даље. Погледај на мом сајту њњњ.аца.рс справу коју користим за истезање кичме. Погледај и тему о зглобовима и магнетима. Све се налази у здравственим саветима. Ако шта треба, слободно питај.
Не знам да ти кажем за АЛС. Када већ пијеш најгору врсту хемије (цитостатици су једино гори), онда слободно елиминиши свој став да не волиш хемију.
Да ли су ти проблеми почели од те саобраћајке?
anksioznost da ,samo je tada bila izrazenanijatada sam pila i sulpirid pola godine i posto mi je poteklo mleko morala sam da ga prekinem neuropsihijtar mi je poceo prepisivati razne antidepresive koje nikad nisam ni pila .stanje mi se poboljsalo posle sulpirida ali od tada nisam izgubila strah od kretanja sama na duzim relacijama . a vas sajt ne mogu da otvorimaa_aca napisao:Не знам да ти кажем за АЛС. Када већ пијеш најгору врсту хемије (цитостатици су једино гори), онда слободно елиминиши свој став да не волиш хемију.
Мислио сам на проблеме са трњењем ногу и руку. Када се јавља трњење - приликом каквих активности?
Адреса сајта је w w w . a c a . r s само без оних размака између слова. Ако напишем праву адресу сајта добијем ово: *. Због тога пишем ћириличну варијанту њњњ.аца.рс рачунајући да је јасно на шта мислим.
Адреса сајта је w w w . a c a . r s само без оних размака између слова. Ако напишем праву адресу сајта добијем ово: *. Због тога пишем ћириличну варијанту њњњ.аца.рс рачунајући да је јасно на шта мислим.

ma trne 24h po nekoliko daana pa prestanu i tako u krug od novembra meseca prosle godineaa_aca napisao:Мислио сам на проблеме са трњењем ногу и руку. Када се јавља трњење - приликом каквих активности?
Адреса сајта је w w w . a c a . r s само без оних размака између слова. Ако напишем праву адресу сајта добијем ово: http://www.*. Због тога пишем ћириличну варијанту њњњ.аца.рс рачунајући да је јасно на шта мислим.
Мислим да ти је најбоље да пробаш са масажом. Нема потребе за масажом целога тела, чисто због новца. Најважније је да ти неко добро масира мишиће који ти иду уз кичму као и рамени појас. Ако идеш на две масаже недељно, треба да ти буде бар мало боље за две до три недеље. Ако је укљештен нерв онда ти је потребан искуснији терапеут. Сумњам да ти класична физикална терапија може помоћи.
Да ли је шта претходило почетку трњења? Можеш ли да се сетиш неког таквог догађаја из прошле године?
Да ли је шта претходило почетку трњења? Можеш ли да се сетиш неког таквог догађаја из прошле године?
JEDINO sto mogu reci da probleme sa kocmom imam vise od 15 godina sve je pocello kad sam se savila da dohvatim neko papir sa poda i kako sam se savila osetila sam jak bol i vise nisam mogla ni da hodam ni da lezim .primala sam neke injekcije neznam tacno koje i popoustilo me tada .ALI od tada bar jednom godisnje se ukocim i moram da primam injecije .ali trnjenje se tek nedavno javililo i ro od ramena do saka ,sake mi ne trne .radila sam rengenski snimak kicme i vtatnog dela kicme jedan fizijatar mi je reko za vratni deo kicme da je poceo da se isprravlja znaci verovatno okostavanje .a imam i vrtoglavice,aritmijeaa_aca napisao:Мислим да ти је најбоље да пробаш са масажом. Нема потребе за масажом целога тела, чисто због новца. Најважније је да ти неко добро масира мишиће који ти иду уз кичму као и рамени појас. Ако идеш на две масаже недељно, треба да ти буде бар мало боље за две до три недеље. Ако је укљештен нерв онда ти је потребан искуснији терапеут. Сумњам да ти класична физикална терапија може помоћи.
Коначно дођосмо до почетка проблема. Уф. Уморих се.
Нема ти друге него да нађеш неког костоломца и да те бар једном месечно провери и намести. Наравно и повремене масаже мишића који иду уз кичму. Наравно да би биле корисне и вежбе за кичму, али ту мораш да будеш веома пажљива.
Мислим да би ти био одличан Истеки. Користим га годинама и мајка Мара је за кичму. Описао сам га под Кичма у здравственим саветима. Цена од 50 евра је потпуно занемарљива (бар сам га ја толико платио 2006. године).
Ако ти је стање врата веома лоше, могу се јавити вртоглавице када легнеш на Истеки. Онда треба да подметнеш јастук под главу. За размену искуства ипак би морали да се видимо.
Узми да пијеш и магнезијум и више чисте воде. Магнезијум немој било који. Погледај који ја пијем у теми Срце - прескакање.

Нема ти друге него да нађеш неког костоломца и да те бар једном месечно провери и намести. Наравно и повремене масаже мишића који иду уз кичму. Наравно да би биле корисне и вежбе за кичму, али ту мораш да будеш веома пажљива.
Мислим да би ти био одличан Истеки. Користим га годинама и мајка Мара је за кичму. Описао сам га под Кичма у здравственим саветима. Цена од 50 евра је потпуно занемарљива (бар сам га ја толико платио 2006. године).
Ако ти је стање врата веома лоше, могу се јавити вртоглавице када легнеш на Истеки. Онда треба да подметнеш јастук под главу. За размену искуства ипак би морали да се видимо.
Узми да пијеш и магнезијум и више чисте воде. Магнезијум немој било који. Погледај који ја пијем у теми Срце - прескакање.
aa_aca napisao:Коначно дођосмо до почетка проблема. Уф. Уморих се. :D
:D bila bi ti zahvalna kad bi mi poslo linkove gde da pogledam ovo.A kako da se vidimo kad ti je lokacija tamo amo :D