Мислим да ти је најбоље да пробаш са масажом. Нема потребе за масажом целога тела, чисто због новца. Најважније је да ти неко добро масира мишиће који ти иду уз кичму као и рамени појас. Ако идеш на две масаже недељно, треба да ти буде бар мало боље за две до три недеље. Ако је укљештен нерв онда ти је потребан искуснији терапеут. Сумњам да ти класична физикална терапија може помоћи.
Да ли је шта претходило почетку трњења? Можеш ли да се сетиш неког таквог догађаја из прошле године?
trnjene ruku bolovi u misicima i anaskoznos
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: trnjene ruku bolovi u misicima i anaskoznos
JEDINO sto mogu reci da probleme sa kocmom imam vise od 15 godina sve je pocello kad sam se savila da dohvatim neko papir sa poda i kako sam se savila osetila sam jak bol i vise nisam mogla ni da hodam ni da lezim .primala sam neke injekcije neznam tacno koje i popoustilo me tada .ALI od tada bar jednom godisnje se ukocim i moram da primam injecije .ali trnjenje se tek nedavno javililo i ro od ramena do saka ,sake mi ne trne .radila sam rengenski snimak kicme i vtatnog dela kicme jedan fizijatar mi je reko za vratni deo kicme da je poceo da se isprravlja znaci verovatno okostavanje .a imam i vrtoglavice,aritmijeaa_aca napisao:Мислим да ти је најбоље да пробаш са масажом. Нема потребе за масажом целога тела, чисто због новца. Најважније је да ти неко добро масира мишиће који ти иду уз кичму као и рамени појас. Ако идеш на две масаже недељно, треба да ти буде бар мало боље за две до три недеље. Ако је укљештен нерв онда ти је потребан искуснији терапеут. Сумњам да ти класична физикална терапија може помоћи.
Да ли је шта претходило почетку трњења? Можеш ли да се сетиш неког таквог догађаја из прошле године?
Коначно дођосмо до почетка проблема. Уф. Уморих се.
Нема ти друге него да нађеш неког костоломца и да те бар једном месечно провери и намести. Наравно и повремене масаже мишића који иду уз кичму. Наравно да би биле корисне и вежбе за кичму, али ту мораш да будеш веома пажљива.
Мислим да би ти био одличан Истеки. Користим га годинама и мајка Мара је за кичму. Описао сам га под Кичма у здравственим саветима. Цена од 50 евра је потпуно занемарљива (бар сам га ја толико платио 2006. године).
Ако ти је стање врата веома лоше, могу се јавити вртоглавице када легнеш на Истеки. Онда треба да подметнеш јастук под главу. За размену искуства ипак би морали да се видимо.
Узми да пијеш и магнезијум и више чисте воде. Магнезијум немој било који. Погледај који ја пијем у теми Срце - прескакање.

Нема ти друге него да нађеш неког костоломца и да те бар једном месечно провери и намести. Наравно и повремене масаже мишића који иду уз кичму. Наравно да би биле корисне и вежбе за кичму, али ту мораш да будеш веома пажљива.
Мислим да би ти био одличан Истеки. Користим га годинама и мајка Мара је за кичму. Описао сам га под Кичма у здравственим саветима. Цена од 50 евра је потпуно занемарљива (бар сам га ја толико платио 2006. године).
Ако ти је стање врата веома лоше, могу се јавити вртоглавице када легнеш на Истеки. Онда треба да подметнеш јастук под главу. За размену искуства ипак би морали да се видимо.
Узми да пијеш и магнезијум и више чисте воде. Магнезијум немој било који. Погледај који ја пијем у теми Срце - прескакање.
aa_aca napisao:Коначно дођосмо до почетка проблема. Уф. Уморих се. :D
:D bila bi ti zahvalna kad bi mi poslo linkove gde da pogledam ovo.A kako da se vidimo kad ti je lokacija tamo amo :D
Адреса мога сајта је записана у профилу, а иначе ово је: w w w . a c a . r s . Морам да пишем са размацима јер иначе добијем ово: http://*.
Текстове ћеш наћи под Савети, Здравље, па онда редом.
Иначе, локација ми је Београд.

Sajt je odlicanaa_aca napisao:Адреса мога сајта је записана у профилу, а иначе ово је: w w w . a c a . r s . Морам да пишем са размацима јер иначе добијем ово: http://www.*.
aco bio si pravu sve moje tegobe krecu iz kicme samo kako da sredim kicmu to neznam mozes li mi pomociaa_aca napisao:Хвала.

Вежбе, Истеки, масажа, магнети, вода...
Можда је најбоље да се видимо, ако је изводљиво. Сада сам написао своју локацију.
Можда је најбоље да се видимо, ако је изводљиво. Сада сам написао своју локацију.

da bas je beograd mali grad .mozda se i vidimo tokom leta alo dobijem tacnu adresuaa_aca napisao:Вежбе, Истеки, масажа, магнети, вода...

Ако ми се јавиш на емаил, можда је и добијеш.