Realno znam da to nije nista, da postoje mnogo gore stvari i veci problemi u zivotu, cak i ako se nesto desi brzo ce se zaboraviti...sve ja to znam. Ono sto ne znam je kako da smireno izadjem pred kolege, ispricam sta imam i zavrsim sa tim?
Hvala...
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Mislim da cu zveknuti BromazepamNije sramota ni zveknuti vinjacak pred nastup, ali ne preteruj!
Savrseno recenoNajvaznije je da si svesna da je to tvoje vreme i da moras gazdovati njime sa savesti dobrog domacina
Moj drug je pametnica!!!! Bravo!!!hunter napisao:Samopouzdanje!???
Stvori ga!
Jak glas, ne dozvoljavaj nikome da progovori! Ne mislim da se dernjas, budi samo dovoljno glasna i pravilno naglasavaj vazne detalje!
Razmisli o onome u sta nisi sigurna, koncipiraj pitanja koja bi ti postavila nekome i pripremi odgovor u vidu podpitanja!
Glasno, jasno, mozda i strogo!
Nije sramota ni zveknuti vinjacak pred nastup, ali ne preteruj!
Najvaznije je da si svesna da je to tvoje vreme i da moras gazdovati njime sa savesti dobrog domacina![]()
Naravno, ukoliko neko zeli da te prekine, prekini ga odmah i pozovi se na kulturu komunikacije.
Opusteno i salji izvestaj kako je proslo!
Zelim ti najiskreniju srecu!
Nista zato girl. Bas sam popio picence sa dr Panovicem sa Instituta za mentalno zdravlje pri VMA i pomenu pricu, on je opet savetovao vodku, jer se ne oseti. Bromozepan tek po konsultaciji sa svojim lekarom, a niposto na internet savete ili po licnom nahodjenju. Posto vidim da ti je alkohol stran, pocastio bih te Campari djusom, kako i dolikuje pred uspesnu odbranu seminarskog!girl_from_nowhere napisao:hunter, ovaj tvoj post cu ponavljati kao mantru kad odem na fax, bas uliva samopouzdanje![]()
Mislim da cu zveknuti BromazepamNije sramota ni zveknuti vinjacak pred nastup, ali ne preteruj!![]()
Savrseno recenoNajvaznije je da si svesna da je to tvoje vreme i da moras gazdovati njime sa savesti dobrog domacina![]()
![]()
![]()
Mnogo ti hvala!!!
Pa taman da umrem od vodkeBas sam popio picence sa dr Panovicem sa Instituta za mentalno zdravlje pri VMA i pomenu pricu, on je opet savetovao vodku, jer se ne oseti.
Stran mi je i Campari djus, nikad culaPosto vidim da ti je alkohol stran, pocastio bih te Campari djusom, kako i dolikuje pred uspesnu odbranu seminarskog!
Pa da me svi posle ispozivaju sto pijem vodu, ne znate vi danasnju omladinuPobogu, znas i resenje, kupi si flasicu vode, znas da je svi politicari imaju ispred sebe dok drze govore.
To je ono, sto vise radis ono sto ti je strano, to ce ti vremenom biti lakse. Ako nista drugo bar znam kako je, pa cu mirnije spavati pred neki sledeci seminarskiJa sam isto kao mladji imao tremu, kako na takmicenjima, tako i na javnim nastupima, pa cak i sa devojkama. To dodje valjda samo od sebe, kad se sve kockice sklope, onda te prosto stid koliko nekad nemas skurpula, ni na takmicenjima, ni u javnim nastupima (aktivan sam politicki), ni na sastancima, a boga mi ni sa zenama (devojke prevazidjene)!