Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Ja nikad nisam ukapirao da je moja radna grupa pijana na poslu. Mislim, jesam primetio ali nisam mogao skontati! NE rade nista pola dana, a onda za 2-3 sata posle pauze otresu posao izvanredno, posao za koji bi im trebalo 6-7 sati.
Nikada se nisu osetili na alkohol, ali se osetila promena u radnom elanu na pozitivno!!!
Jednom ih iznenada poslah na drugu lokaciju, proverim flasu iz koje su pili sok!
Popih, kad ono guarana u flasi od dve litre...
Nije bila tajna u guarani, vec u vodki izmesanoj sa njom! 0,75l vodke i 1,2l guarane... Briljantno i jedva provaljeno. Nisu kaznjeni, jer nisu napravili ni jednu glupost, Ne pozivam na konzumaciju alkohola, ali svakako, bolje i njega umereno, nego li Bromozepan!
Pozz, Hunter!
bromazepam za spavanje, vece pred seminarski, a pola sata pred nastup 1/2 propranolola, koji ce smanjiti lupanje srca, i ostale adrenergicke efekte, a nece vas uspavati
drbgd napisao:bromazepam za spavanje, vece pred seminarski, a pola sata pred nastup 1/2 propranolola, koji ce smanjiti lupanje srca, i ostale adrenergicke efekte, a nece vas uspavati
Na kraju sam tako i uradila, uzela Bromazepam uvece da bih mogla da spavam jer u suprotnom bih probdela celu noc i na seminarskom sigurno lupetala. Pred izlaganje nisam nista uzela, bila sam hrabra Propranolol nisam uzela jer znam da ste na drugoj temi rekli da se ne uzima po potrebi... Iako je srce propisno pretilo da iskoci iz grudi sve vreme