Trema (ozbiljna!) pred javni nastup

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jesen stize dunjo moja »

dr ivica napisao:Jel moze umesto Bromazepama jedan vinjak, ili viski? Ili makar vermut? Dupli! :P
Ja sam ovakve probleme sa tremom resavao sa jedno 2-3 pelinkovca, mmm gorki list,.... a onda mi doce zabranise alkohol zbog transaminaza :evil: :evil: :evil: :D :D :lol:
Bye bye little lady
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ja nikad nisam ukapirao da je moja radna grupa pijana na poslu. Mislim, jesam primetio ali nisam mogao skontati! NE rade nista pola dana, a onda za 2-3 sata posle pauze otresu posao izvanredno, posao za koji bi im trebalo 6-7 sati.
Nikada se nisu osetili na alkohol, ali se osetila promena u radnom elanu na pozitivno!!!
Jednom ih iznenada poslah na drugu lokaciju, proverim flasu iz koje su pili sok!
Popih, kad ono guarana u flasi od dve litre...
Nije bila tajna u guarani, vec u vodki izmesanoj sa njom! 0,75l vodke i 1,2l guarane... Briljantno i jedva provaljeno. Nisu kaznjeni, jer nisu napravili ni jednu glupost, Ne pozivam na konzumaciju alkohola, ali svakako, bolje i njega umereno, nego li Bromozepan!
Pozz, Hunter!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

bromazepam za spavanje, vece pred seminarski, a pola sata pred nastup 1/2 propranolola, koji ce smanjiti lupanje srca, i ostale adrenergicke efekte, a nece vas uspavati
Herman Hese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 7:05 pm

Post od Herman Hese »

Kakav je to lek PROPRANOL? Dal sme da se pije ako lice uzima rivotril dvaput po cetvrt tablete one od 5?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

@Herman Hese,

o svakoj promeni terapije konsultujte se sa svojim psihijatrom, ovaj lek vama apsolutno nije potreban - odakle vam ideja da treba da ga pijete?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

drbgd napisao:bromazepam za spavanje, vece pred seminarski, a pola sata pred nastup 1/2 propranolola, koji ce smanjiti lupanje srca, i ostale adrenergicke efekte, a nece vas uspavati
Na kraju sam tako i uradila, uzela Bromazepam uvece da bih mogla da spavam jer u suprotnom bih probdela celu noc i na seminarskom sigurno lupetala. Pred izlaganje nisam nista uzela, bila sam hrabra :lol: Propranolol nisam uzela jer znam da ste na drugoj temi rekli da se ne uzima po potrebi... Iako je srce propisno pretilo da iskoci iz grudi sve vreme :D
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

girl_from_nowhere
Vazno da je proslo.Cestitam :D

p.s.mene je trema tako propisno sredila jednom ali vise nikada.Sve je iz glave,mislim u mom slucaju :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

drbgd napisao:@Herman Hese,

o svakoj promeni terapije konsultujte se sa svojim psihijatrom, ovaj lek vama apsolutno nije potreban - odakle vam ideja da treba da ga pijete?
Bravo doco!
Herman Hese
Novi član
Novi član

Post od Herman Hese »

drbgd napisao:@Herman Hese,

U pravu ste totalno. Nisam nhteo da uzimam lek bez pitanja nego i meni u zadnje vreme srce se uzlupa.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

NEce mu nista faliti od lupanja :wink: Dok lupa znaci radi, a kad prestane, onda je gadno :evil:
Herman Hese
Novi član
Novi član

Post od Herman Hese »

E to je to brate! :lol:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

ibi-ibi napisao:girl_from_nowhere
Vazno da je proslo.Cestitam :D

p.s.mene je trema tako propisno sredila jednom ali vise nikada.Sve je iz glave,mislim u mom slucaju :D
Hvala :D

Pa i u mom... Zato se nadam da je led probijem i da me ubuduce nece muciti slicne strepnje :)
Odgovori