Кефир ми направио затвор

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Re: Кефир ми направио затвор

Post od Jelisej »

milannm napisao: I gde ti vidiš ljude?! Izuzetak potvrđuje pravilo, bar tako kažu. Ima 5% ljudi među lekarima. :lol: :lol: :lol:[/b]
Nemoj tako, zaista ima dobrih ljudi- meni su pomogli par puta i kad nisu trebali, a i nekim clanovima porodice.
Situacija je jednostavno teska, u svakoj pori drustva- pa tako i u zdravstvu i onda se desavaju problemi koji se desavaju.
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

Jelisej napisao:...Sto se Evrope tice- T. Herthoge, koji ima ordinaciju je jedini endokrinolog "na glasu" pa imucniji ljudi iz Britanije, Skandinavije svi idu kod njega- pa to govori na kom nivou je endokrinologija u Evropi. ........

Takodje je interesantna situacija sa recimo vitaminom d- trenutno je proracunata dnevna potreba negde oko 500-1000 IU, a udruzenje strucnjaka (koji se bavi vitaminom d) kaze da bi to trebalo da bude 5000 IU, a i vise... najveci paradoks je to sto cesto lekari daju pacijentima injekcije od 50 000 IU i to u trajanju od 8 - 16 nedelja, pa ti sad izracunaj... ......

Има и код нас "великих" стручњака. Скоро сам чуо за једног (још нисам сазнао ко је и где ради) који је "врхунски" дерматолог и свој преглед је наплатио 10.000 динара.

Стратегија око витамина одавно ми је позната. Иде се на смањивање "дневних потреба" да би тако народ био што болеснији. То се већ увелико зна.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Jelisej napisao:
milannm napisao: I gde ti vidiš ljude?! Izuzetak potvrđuje pravilo, bar tako kažu. Ima 5% ljudi među lekarima. :lol: :lol: :lol:[/b]
Nemoj tako, zaista ima dobrih ljudi- meni su pomogli par puta i kad nisu trebali, a i nekim clanovima porodice.
Situacija je jednostavno teska, u svakoj pori drustva- pa tako i u zdravstvu i onda se desavaju problemi koji se desavaju.
Ima, ima, ali ih je mnogo malo. Oni su se osilili i misle da su uhvatili, da ne kažem šta.

Ponašaju se gore od konjušara, a treba da budu humanisti. Obični su bednici, isti kao i većina samonazvanih lekara na forumu, što izgleda i jesu. Ostalo smeće da ne spominjem.
Izvinjavam se administratorima foruma.
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Post od Jelisej »

aa aca napisao:
Стратегија око витамина одавно ми је позната. Иде се на смањивање "дневних потреба" да би тако народ био што болеснији. То се већ увелико зна.

Mislim da nije bas tako, vec jednostavno sam proracuni su pogresni, npr kod donje granica je uzeta recimo kod vitamina d kolika dnevna doza je uzeta da bi se izbeglo omeksanje kostiju, a ako se kosti ne krive i ne pucaju ne znaci da osoba ima dovoljno vitamina d. Takodje kad su proracunavali prosek, uzimali su prosek od vecine ljudi, a nisu svi od njih bili narocito zdravi.
U medjuvremenu, sam nacin zivota se promenio i kad bi se uveli jako rigorozna merila svi bi mi bili na lecenju. Npr- pre 2 svetskog rata muskarci su u proseku imali 50% veci nivo testosterona nego danasnji ljudi, a neki pretpostavljaju da su pre toga imali jos veci nivo istoga.
Takodje, sama ishrana ne da se promenila vec voce i povrce koje mi jedemo nema ni priblizno vitamina i minerala koliko je nekad voce imalo, takodje stres, oksidacija, zagadjenje je dodatni problem- a takodje ljudi daleko manje spavaju nego pre- recimo prema istrazivanjima 1910 su ljudi u proseku spavali 9h, vec 1975 prosek je pao na 7.5, a nakon toga je jos opao.
Dodatni problem je sto vitaminski suplementi mogu doneti vise stete nego koristi- npr dodavanje gvozdja kao suplementa obicno ima kontraefekat- ili naprimer dodavanjem jednog vitamina cesto smanjujemo nivo drugog vitamina- dakle situacija je jako komplikovana i nema lakog resenja.
Korisnikov avatar
aa aca
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

Управо због промене начина живота које си навео, логично је да се потребе за витаминима повећавају, а они их смањују.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

@milannm: MSc. Masinstva, drago mi je :wink: . Ipak, drago mi je da neko smatra da sam lekar, to je jedno lepo i casno zanimanje. Ljudi mogu biti casni ili necasni, ali medicina je najplemenitija nauka. Ustvari, tvoj komentar je otkrio mnogo vise o tebi. Jedino onaj ko ima ogromnu stetu od jedine, prave i zvanicne medicine, moze tako pljuvati po lekarima i lekarskoj profesiji. Dakle, moje pitanje je: Sta prodajes, po kojoj ceni i pod jos kojim nickom djubre pogano?
Cogito ergo doleo....
Francesko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 25, 2013 2:03 am

Post od Francesko »

"Peniko",puna podrska u ovoj tzv "borbi" sa ovim nadrilekarima(citaj:prevarantima). Ovaj forum je postao nesnosljiv od kad su razne "Ace-kandide" i ostali poceli ovde kolo da vode. Ja sam mislio da sam se sam "borio" protiv ovog zlotvora "Ace kandide",pa sam cak posumnjao da mozda nisam u pravu i da paranoisem. Da coveka napadam ni krivog ni duznog,ali sad tek dobih potvrdu mojih sumnji,kad procitah da ima prevarenih ljudi od strane ovog hostaplera. Ja sam naime takodje imao raspravu sa tim prevarantom "Acom-kandidom" na temi "IMATE LI OSECAJ KNEDLE U GRLU,PRISUSTVO SEKRETA,BRISEVI NEG" od 47. do 49. stranice(procitaj,verujem da je dosta zanimljivo),ali ja nisam nigde pre toga procitao nista lose o"Aci-kandidi" i da je on nekog prevario,vec sam do zakljucka koje on dosao na osnovu njegove 3 poruke koje sam procitao. U kojima on nipodastava zvanicnu medicinu na svakom koraku, koji olako postavlja dijagnoze i jos lakse propisuje CUDOTVORNE recepte(razne cajeve,sodebikarbone itd), i naravno nezaobilaznu MAGICNU KNJIGU "Alkalizuj se ili umri" koju su napisali on i njegova zla druzbina travara-PREVARANATA.I DA, MANI SE OVOG "MILANNM" STO GA TOBOZE BRANI,TO TI JE VEROVATNO NJEGOV PAJTOS,(mada je moguce vrlo lako da je on,samo pod drugim imenom),tako se isto pojavio da ga brani izvezsni "BOSKOB" na onoj temi gde smo mi imali raspravu. TO TI JE ORGANIZOVANA I NIMALO NAIVNA GRUPA PREVARANATA!!!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
milannnm
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 26, 2013 10:09 am

Post od milannnm »

Drago ti je?! Glup si kao lekar!

Mašinac? Sramota ko danas završava Mašinski fakultet.

peniko napisao:@milannm: MSc. Masinstva, drago mi je :wink: . Ipak, drago mi je da neko smatra da sam lekar, to je jedno lepo i casno zanimanje. Ljudi mogu biti casni ili necasni, ali medicina je najplemenitija nauka. Ustvari, tvoj komentar je otkrio mnogo vise o tebi. Jedino onaj ko ima ogromnu stetu od jedine, prave i zvanicne medicine, moze tako pljuvati po lekarima i lekarskoj profesiji. Dakle, moje pitanje je: Sta prodajes, po kojoj ceni i pod jos kojim nickom djubre pogano?
Pazite se foliranata.
milannnm
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 26, 2013 10:09 am

Post od milannnm »

Ti si nadrigovno. Ne uzimaj me u ta smrdljiva usta.
Francesko napisao:"Peniko",puna podrska u ovoj tzv "borbi" sa ovim nadrilekarima(citaj:prevarantima). Ovaj forum je postao nesnosljiv od kad su razne "Ace-kandide" i ostali poceli ovde kolo da vode. Ja sam mislio da sam se sam "borio" protiv ovog zlotvora "Ace kandide",pa sam cak posumnjao da mozda nisam u pravu i da paranoisem. Da coveka napadam ni krivog ni duznog,ali sad tek dobih potvrdu mojih sumnji,kad procitah da ima prevarenih ljudi od strane ovog hostaplera. Ja sam naime takodje imao raspravu sa tim prevarantom "Acom-kandidom" na temi "IMATE LI OSECAJ KNEDLE U GRLU,PRISUSTVO SEKRETA,BRISEVI NEG" od 47. do 49. stranice(procitaj,verujem da je dosta zanimljivo),ali ja nisam nigde pre toga procitao nista lose o"Aci-kandidi" i da je on nekog prevario,vec sam do zakljucka koje on dosao na osnovu njegove 3 poruke koje sam procitao. U kojima on nipodastava zvanicnu medicinu na svakom koraku, koji olako postavlja dijagnoze i jos lakse propisuje CUDOTVORNE recepte(razne cajeve,sodebikarbone itd), i naravno nezaobilaznu MAGICNU KNJIGU "Alkalizuj se ili umri" koju su napisali on i njegova zla druzbina travara-PREVARANATA.I DA, MANI SE OVOG "MILANNM" STO GA TOBOZE BRANI,TO TI JE VEROVATNO NJEGOV PAJTOS,(mada je moguce vrlo lako da je on,samo pod drugim imenom),tako se isto pojavio da ga brani izvezsni "BOSKOB" na onoj temi gde smo mi imali raspravu. TO TI JE ORGANIZOVANA I NIMALO NAIVNA GRUPA PREVARANATA!!!
Pazite se foliranata.
Korisnikov avatar
aaa_aca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 15, 2025 5:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od aaa_aca »

milannm napisao: Uto Avg 06, 2013 2:22 pm :o :o :o
Konačno jedan normalan.

Peniko je običan psihijatrijski bolid i treba ga ignorisati.

Krivo mi je što sam se iznervirao zbog slepaca na forumu i izgubio vreme. Gde kod se okreneš neke koze, neki peniko i više se im se ni imena ne sećam.
A zašto se ti pešovane sa "Serbian Foruma" stalno izvinjavaš forumu? Bolje idi tamo na onaj forum i popunjavaj onu rubriku o tvojem pravu da ti neko ispunjava pozadinu.
Odgovori