Шлајм након спавања
Re: Шлајм након спавања
Па под Савети, па Здравље, па под "С" - Синуси: Синуси-упала и Синуси-чишћење.
hvala aco,
Jedino sto nisam siguran, jer ja nemam dijagnozu upala sinusa vec sumnjam da nisu u redu zbog slajma koji izbacujem ujutu i pomalo se u toku dana nekad sliva u grlo a cesto i malo krvi iz nosa izadje ili ostaje na maramici.
DA LI MOGU IMATI NEKE POSLEDICE AKO SPROVEDEM TO CISCENJE SA KESTENOM?
Jedino sto nisam siguran, jer ja nemam dijagnozu upala sinusa vec sumnjam da nisu u redu zbog slajma koji izbacujem ujutu i pomalo se u toku dana nekad sliva u grlo a cesto i malo krvi iz nosa izadje ili ostaje na maramici.
DA LI MOGU IMATI NEKE POSLEDICE AKO SPROVEDEM TO CISCENJE SA KESTENOM?
Шлајм мора однекуд да се слива и тамо да се ствара. Не постоји велики избор: или одоздо или одозго. Одоздо може да буде из душника или плућа. Одозго из носа и синуса. Где год да се ствара узрок је инфекција тј. упала.
Још нисам користио кестен, али неки на форуму јесу. Једини лош ефекат који ми пада на памет је ако су ти синуси препуни секрета може ти се јавити главобоља услед ширења канала кроз који треба да изађе шлајм.
Још нисам користио кестен, али неки на форуму јесу. Једини лош ефекат који ми пада на памет је ако су ти синуси препуни секрета може ти се јавити главобоља услед ширења канала кроз који треба да изађе шлајм.