P O M O C
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 06, 2008 1:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E da ovo me jako zanima.Kad cu ja znati da li se meni jetra potpuno oporavila,velicina normalna,AST17,ALT10 to su sve normalni rezultati...P.S pojede se ziv za teretanu,6 meseci bez toga,toliko sam smrsao da je to strasno...A najgore od svega je kad sam lezao u bolnici i pitao doktorku za teretanu,rekla mi je tek za 6 meseca,nista pre toga..A sad kaze godinu dana,a kao rezultati su ti izvanredni..Jel moze neko da mi objasni kad mi se oporavlja jetra,od chega zavisi,kad da pocnem da vezbam,zasto tada itd.itd,da li smem da pijem sada LIV52,kako da ubrzam oporavak...Jako bi mi znacilo.Unapred hvala.PozZ
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pepi, ja nisam dr, ne mogu ti ja reći šta i kako da radiš osim ovih uopštenih saveta koje si dobio.
Tebi niko ne može da zabrani da ti radiš ovo ili ono, lepo ti je rečeno da moraš da se čuvaš neko dogledno vreme, to je zbog TVOG zdravlja. O tome samo i isključivo TI vodiš računa.
Ali ne zaboravi da ćeš takodje i posledice snositi samo i isključivo TI!!!
Ovo pisanje se svelo na tvoje ubedjivanje nas da ti možeš...ovo ili ono...
Ne bi trebalo, poslušaj savete, a ako želiš...ko će ti zabraniti??!!
Tebi niko ne može da zabrani da ti radiš ovo ili ono, lepo ti je rečeno da moraš da se čuvaš neko dogledno vreme, to je zbog TVOG zdravlja. O tome samo i isključivo TI vodiš računa.
Ali ne zaboravi da ćeš takodje i posledice snositi samo i isključivo TI!!!
Ovo pisanje se svelo na tvoje ubedjivanje nas da ti možeš...ovo ili ono...
Ne bi trebalo, poslušaj savete, a ako želiš...ko će ti zabraniti??!!