SUPLEMENTI???
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 06, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
S obzirom da je coveku dovoljno 1g proteina po kg telesne mase i to ako su u pitanju i biljni i zivotinjski proteini, a neke novije preporuke idu ka smanjivanju kolicine proteina vi ishranom mozete uneti sasvim dovoljno proteina, a posto ste bilder onda vam je potrebno 2 do 3g po kg telesne mase, zato forsirajte kiselo mlecne proizvode od obranog mleka da ne unosite nepotrebno masti, zatim leguminoze, belanca, belo pilece meso, i unecete dovoljno proteina.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 10:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
skidam vam kapu
Cao nov sam na forumu i stvarno sam zadivljen ovolikim znanjem clanova! Imam 17 godina ovo mi je druga godina u teretani i dosta sam slushao o svemu tome pogotovu o kreatinu, medjutim poshto nisam bash toliko iskusan imam par pitanja.
-Mislim da imam dosta dobre trbushnjake ali imam problema kako da skinem debelu kozu sa donjeg abdomena, zanima me kakva bi ishrana bila u pitanju? Pre pet godina bio sam pomalo gojazan ali kada sam skinuo stomak ostala je ta koza!
-Pre mesec dana posle duge faze razmishljanja i saveta "iskusnih ljudi" pod navodnicima jer sam tek dolazeci na ovaj forum shvatio ko u stvari zna znanje, poceo sam da konzumiram kreatin monohidrat dobio sam mozda 3 kg misicne mase. Nisam bio rad da ga uzimam ali morao sam jer nisam mogao svoje potrebe da zadovoljim ishranom (verujte pokushavao sam). Nikako nisam stizao da pojedem koliko mi je, cini mi se, trebalo uvek su bile nekakve prepreke a ponajvishe skola.
Imam ja brdo pitanja ali ne zelim da smaram pa zato ako mi je neko rad da objasni kako da klopam i shta ali da mogu da uskladim sa skolom bio bih mu veoma zahvalan.
Ako nije problem probajte da zaobidjete doktorsku terminologiju!
-Mislim da imam dosta dobre trbushnjake ali imam problema kako da skinem debelu kozu sa donjeg abdomena, zanima me kakva bi ishrana bila u pitanju? Pre pet godina bio sam pomalo gojazan ali kada sam skinuo stomak ostala je ta koza!
-Pre mesec dana posle duge faze razmishljanja i saveta "iskusnih ljudi" pod navodnicima jer sam tek dolazeci na ovaj forum shvatio ko u stvari zna znanje, poceo sam da konzumiram kreatin monohidrat dobio sam mozda 3 kg misicne mase. Nisam bio rad da ga uzimam ali morao sam jer nisam mogao svoje potrebe da zadovoljim ishranom (verujte pokushavao sam). Nikako nisam stizao da pojedem koliko mi je, cini mi se, trebalo uvek su bile nekakve prepreke a ponajvishe skola.
Imam ja brdo pitanja ali ne zelim da smaram pa zato ako mi je neko rad da objasni kako da klopam i shta ali da mogu da uskladim sa skolom bio bih mu veoma zahvalan.
Ako nije problem probajte da zaobidjete doktorsku terminologiju!
Trava je za sminkere i homoseksualce a loza za prave jebache i znalce!!!