Ako si '91. godiste, a zensko, voleo bih da te jebem u to suljavo dupe! Daj telefon!cakic91 napisao:prodajem lek za suljeve sa 100%-om delotvornoscu uz odredjenu dijetu i striktno pridrzavanje terapije. lek je od potpuno prirodnih sastojaka. ko zeli neka me kontaktira na mail ( [email protected] ) ili na br. 0645166704 . ne pokusavam da zaradim vec da pomognem,i sama sam imala probleme i znam da je strasno.
(Neka mi proste svi ljudi koji koji traze pomoc ili su zeljni da pomognu, a imaju znanje za to... Moj razlog za revolt i ocajanje, oliceno u patoloskoj mrznji prema ovakvim i slicnim govnima koja pokusavaju da izgrade imperiju na prodaji travki i ocajanju... Moj nacin je da napravim forum koji obiluje uvredama, makar RRA morala da reaguje. Istovremeno cu prijavljivati forum gde god stignem, u nadi da ce administracija ukloniti teme gde ja koristim najvulgarniji recnik; iste one gde aaca i slicni koriste sodu bikarbonu da lece rak.)
Dakle, trudicu se da unakazim svaku temu od sada pa nadalje, u kojoj se ovakvi jave. Anyway, cakic91, ako si to za sta se predstavljas, nakon jebanja u hemoroidni cmar, voleo bih da mi popusis! Voleo bih i da mi admin ovog foruma popusi, posto se ocigledno ne razlikuje od onih koji, svojim savetima, mogu odvesti ljude u smrt...