Знате ли да је наш велики писац Дорица Ћосић изјавио да је врхунац људске слободе одлука о самоубиству

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
ontario napisao:Samo cu jedno odgovoriti:
Neka vam Bog Dragi oprosti na svemu!
Odnosi se samo na osobe koje me vredaju!
p.s.
a ti ko si da si cega se bojis?
Predstavi se pod pravim imenom.......bez obzira da li si Etro ILI NE!
Nisam znala da si kukavica!
Ne mozes mi nista veruj mi jer nemas vere kao ja!
Kada to budes imala mozemo pricati ali do tada jok........
Kada budes prava zena domacica,onda se dici po forumu ali do tada.....
Sto se tice magije to je tacno,a clanak sam pronasla na internetu!
Bolje bi ti bilo mesto vredanja da naucis da kuvas posto ni pasulj ne znas da pravis,da naucis praviti kolace,a ne da budes osvetoljubiva!
Treba ti biti jasno da me ne mozes unistiti jer to su mnogi zeleli i nisu uspeli,a zasto ZAPITAJ SE I MOLI SE BOGU pa ce ti dati ODGOVOR!!!
I za vase informacije........krstena sam u pravoslavnoj crkvi,vencana i deca su mi krstena i slavim Slavu!
Moju veru i znanje nedam jer niste vredni toga(cast izuzecima)!!!
Sa nevernicima KOJI VREDAJU I SKRNAVE Ime Bozije Uzlud necu da pricam samo cu jos jednom reci:
NEKA VAM DRAGI GOSPOD OPROSI NA RECIMA!
JAKO MI VAS JE ZAO JER NE ZNATE STA RADITE I GOVORITE!
p.s.
nevernice,nediraj mi moja oka dva.........moju decu jer pravis veliki greh ali Bog je Dragi tu pa neka sudi,ja nemam pravo!
Moli se Bogu za oprostaj!
Boki nista se ne sekiraj imamo mi ono sto mnogi nemaju tako da znas i sam "blago onome koji place............blago onome koga lazno optuzuju......
Ostalo znas i sam!
Veliki pozdrav
Da, da, lujko jedna, ja te sad navedeh na greh, ni za sta ti nisi kriva, samo te drugi progone i navodete na losa delaontario napisao:Eto sad i mene navede na greh!
Mesto da me navodis na lepe stvari,ti me navede da napravim greh!
Ali za to sam ja kriva,pa cu se sada ja moliti Bogu da mi oprosti na recima koje tebi uputih u gnjevu i za tebe neprijatelja da ti oprosti sto gresis prema meni i prosvetli um i pamet!
Baš me dugo nije biloORKA napisao:# Jefimija
ETRO više nema nameru da se vraća kao ni polovina koji sammo svrate zbog ljudi za koje su se vezali!
Tako da mislim da je ovo veeeelika rgreška i da od Etro više nećemo videti ni E!
Nažalost ,a pošto ovde ima mnogo dobrih fotokopija onda se ne zna ko je ovo sa CTR F (ili kako već)
![]()