Stitna zlijezda - Povisen TSH

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

mm24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 27, 2017 8:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Stitna zlijezda - Povisen TSH

Post od mm24 »

Znam ja to sve ali taman bude malo bolje i malo se smirim i haj super 5-6 dana i onda odjednom za 10 minuta gotovo nemam snage ni za sta,zadnja evo 3 dana tako se osjecam ili strepnja.neka ili jaka glavobolja,mantanje , slabost i od svega toga budem depresivan, npr dns pored toga svega imam jaku mucninu

Prije ovoga svega jesam se ja mozda o sekirao i brinuo ali to je sve bilo normalno u granicama,samo eto sto sam po prirodi osjetljiviji i dosta stidan.

Nekako stalno mislim da nesto ne stima sa mnom

E i jos da napomenem imam neki limfno i cvor u lijevoj strano brade i na dodir lagano boli i to sam jos primjetio prije 2-3 godine i to tako npr ujutru ustanem i kad zijevam dodje mi skoro do prednjeg dijela brade i bas zaboli i nekad ga rukom moram vratiti
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Можда би требао да одеш на преглед тог чвора.

Могао би да пробаш да пијеш витамине Б1 и Б6 јер су добри за психу. Оно што знам да ваља је марка NowFoods. А можда да пробаш да пијеш и тинктуру валеријане. Магнезијум је одличан за срце (NowFoods 400mg).

Како се иначе храниш и бавиш ли се спортом?
mm24
Novi član
Novi član

Post od mm24 »

Pijem b komplex ovaj iz apoteke

Hranim se mozda malo losije nego sto bi trebao i inace koliko god da jedem ne mogu se udebljati a sad kako je ovo sve pocelo stomak mi je bas osjetljiv postao i u danima kad sam dobro osjecam mucninu i zbog toga i ako bi mogao pojesti vise i neku raznovrsniju hranu jednostavno ne mogu vec moram paziti sta mi odgovara, isto tako ima dana jedem sve sto pomislim i nista :o

Vidim reklamira se magnezijum+ b komplex na tv-u u obliku granula i jedna doza sadrzi preko 300% potrebnih vitamina, da li je to OK da pijem jer ne znam gdje mogu nabaviti te strane proizvode
mm24
Novi član
Novi član

Post od mm24 »

Sto se tice sporta, hmm pa nista konkrento, srednja skola je bila udaljena 5 km u oba smjera i svaki dan sam pjeske isao a fakultet je udaljen 6 km u oba smjera i u pocetku sam isao svaki dan pjeske dok nije pocelo sve ovo, sada bas i ne smijem

I prije sam dosta biciklo vozio a u zadnje vrijeme ponekad samo kad se dobro osjecam

A sto se tice graunla, na ovo sam mislio http://www.dietpharm.hr/magnezij-375-di ... pleks-p535
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Није глуп онај ко не зна да чита него онај ко мисли да је истина све што пише. То је рекао неко паметан и обрати пажњу.

Што се тиче витамина мислим да сам био јасан али ћу да појасним: заборави рекламе нарочито оне на ТВ-у; у апотекама се продају препарати за широке народне масе које треба да буду што болесније.
mm24
Novi član
Novi član

Post od mm24 »

Moze link provjerenih tableta b-komplex i od provjerene marke, ebay ili sl odakle vec mogu da narucim
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Оно што најчешће користим је марка NowFoods и Natrol, па онда Scitec, Twinlab... Међутим онај први је сасвим довољан. Од скоро сам почео да купујем преко сајта iHerb јер је много јефтиније него по апотекама, па ето. Што си џабе примио џабе и пренеси: https://www.iherb.com
Odgovori