Stid i jos po nesto

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Tajna.adresa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm

Re: Stid i jos po nesto

Post od Tajna.adresa »

kreten napisao:To i ja sanjam da odem u neki drugi grad i zaboravim sve. Novo drustvo i sve novo. To mi daje najvecu nadu :) Samo je problem sto cu studije upisati u istom gradicu u kojem sad zivim dje cu se srijetati po celi dan sa istim ljudima :cry:
Hvala vam na odgovorima. I na pm su mi se javili ljudi sa bukvalno istim problemom sa mnogo razumijevanja.
Pa naravno. Jako je puno ljudi koji imaju isti problem...i veruj mi , sigurno svaki dan prodju pored tebe, a da ti nikad ni ne pomislis da imaju taj isti problem...jer to dobro " maskiraju" .. Ako ce ti ista biti lakse, samo pomisli da se nista ne desava tebi sto se vec ne desava nekom drugom...i da svaki covek na planeti ima neki svoj problem sa kojim se nosi, a da tek po neko zna za to...Jednostavno to prihvatis, i teras dalje.
Ja slutim sta ces ti studirati...a i u kom gradu. Kada to zavrsis, naravno ako sam u pravu, ceo svet ce ti biti na dlanu.Putovaces i sve ovo ce biti iza tebe. :wink:
kreten
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 08, 2011 10:46 pm

Post od kreten »

Hvala svima na sajvjetima!
Anita.dok
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 30, 2011 4:08 pm

Post od Anita.dok »

ja imam jedan savet da ti dam,a to je-cim prestanes da razmisljas o tome kako si stidljiv,nespretan,da ce se stvari promeniti na bolje,jer si mozda malo opterecen time.. :-? ...a takodje moras da nadjes nacin da iskazes sebe - preko sporta,nekog hobija,mozda posla...a naravno tu su i devojke. :D ...nadam se da ce ti nesto od ovoga biti od koristi..... :D
pozz 8)
kreten
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 08, 2011 10:46 pm

Post od kreten »

Hvala jos jednom. I to je problem jer sam opterecen tim da cu nesto pogresiti.
ivana66
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 07, 2011 9:11 pm

Post od ivana66 »

Moje misljenje je da 80% ljudi ima slican problem, ali sve je stvar rada na sebi. Slazem se da sve potice od vaspitanja, i iz porodice, to je sigurno, ali se sve da resiti. Zasto ne probas da se pronadjes u nekom zanimanju, hobiju, ili nekom sportu. stvar je da na tom polju uvek budes svoj, da znas da kad pricas o tome, znas STA pricas, da si svoj. Samopouzdanje se stice sigurnoscu u sebe, a da bi bio siguran, moras imati razlog za to. Ja sam imala slican problem, i recimo da sam ga delimicno resila. Pronasla sam se u necemu sto volim, istazujem i dalje se usavrsavam, ali kad pricam o tome, znam da sam na svom polju i da mi niko ne moze poljuljati samopouzdanje. Veruj pomaze...I da! Potrudi se da das sve od sebe, jer kod mene je bilo to uzelo maha, pa su mi svi ljudi postali previse komplikovani, a u stvari sve lezi u tebi. POZZ
Odgovori