Naime imam problem sa stidom i nekakvim strahom neznam kako to da nazovem. Ali uglavnom kad naprimer kad iscekujem nesto kad neko treba da dodje naprimer i ja treba da pricam cesto mi oci zasuze nemogu normalno da se ponasam. Nekako se uzbudim nemogu da pricam ono sto mislim. Ako me neko napada sa pricom rado bih mu odgovorio ali nemogu jer jednostavno se nekako stidim i odmah se zacrvenim i izbjegavam svadju. Nijesam luud

Sve je to sad veliki problem koje drustvo iskoriscava i meni stvara neprijatnosti koje me prakticno izludjuju. Stalno sam pod stresom kad sam sa nekim ko mi ne odgovara a to je vec postao skoro svako. Pojavili su mi se problemi i sa disanjem to je vjerovatno od stresa velikog i konstantnog, nemogu da udahnem duboko nego se mucim i zijevam kako bih uhvatio vazduh.
Evo naprimer jedan primjer kad stres prestaje i ja sam potpuno normalan samo kad naprimer trcim ili igram neki sport posle sporta mogu da pricam sa svakim necu se zaplakat

Mislim da mi se ovi problemi povecavaju sve sto vise starim kao da vise obolijevam i povlacim se u sebe kako ne bih dosao u neprijatnoj situaciji. Najradije bih otisao nedje dje nikog ne poznajem

Mozda me neko i shvati i da neki savjet da li se moze ovo ikako rijesiti ili je ovo jednostavno nerjesivo

Vjerujete li mi da bih dao sve sto imam samo da bih rijesio ovaj problem.